FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
30/8 - 2014 Anne Frankland
Ironman i Købehavn - en lang historie    Skriv svar   Ret indlægget

IRONMAN supporteres! Kæmpe tak til jer alle sammen for at heppe, opmuntre og ”skubbe på” de trætte Ironman deltagere. Uden jer havde vi ikke klaret det nær så godt. I gjorde oplevelsen fuldkommen J

Jens Ulrik: Der var meget mok i herreomklædningen i første skift og det gjorde cykelstarten lidt anstrengt. Modvind drillede på cyklen og det var ikke nemt at finde den gode rytme. På løbet gik det bedre indtil maven gjorde vrøvl og nu startede intervalløbet mellem toiletvognene! De sidste 15 km blev et sejt træk med sprint fra grønt skur til grønt skur. Med 11:59 blev det ikke til PR denne gang. Alligevel blev det så god en oplevelse at Jens Ulrik er med i IRONMAN Billund-Herning i 2015. Flot sprintet!

Søren Brorson: Er i sit livs bedste form og alt forløb planmæssigt. Familie og venner heppede – en jernmand var ved at blive støbt. Men da der var blot 15 km tilbage sagde maven fra og satte Søren helt skakmat. Ingen væske eller føde kunne indtages. Det gjorde pokkers ondt. Alligevel sled Søren sig de sidste 15 km i mål. I AM AN IRONMAN siger han. JA det må siges at han har jernvilje! Han måtte lige tage et par dage på Herlev Hospital….hvor de hældte 6 l væske i ham og kiggede efter om mave-tarm regionen kom sig igen. Stort tillykke med debut på Ironman i tiden 11:26. Om han gør det igen? Vides ikke…men færdig med triatlon det tror jeg ikke han er J

Martin Lohmann: 09:54 klart den hurtigste af BAC deltagere i år. Sidste år ramte han plet med 9:30. Det spillede ikke helt som det skulle i år. Vinden var lidt mere bidsk og der skal ikke meget til at rytmen forstyrres. Stort tillykke! Man kan ikke sige andet end at Martin igen gjorde et formidabelt race. Det er vigtigt at huske på at ikke to Ironmans er ens. Vind, temperatur og rute er variable faktorer der påvirker meget.

Edgar Burgos: Ham ser vi ikke så tit og jeg havde ret glemt at han var med i IM. Opdagede ham på anden runde i løbet. Han var da på en gå tur men kom i gang igen. Han har gjort et godt jævnt race! Men 3 runde løb var bare seeeej! Tillykke med de 11:33!

Brian Klovgaard-Lassen: Erfaren IRONMAN med flere fantastiske race bag sig. Ingen løbetræning i godt tre uger pga. fiberspringning i læggen. Det var med udsigt til en DNF at han satte fra start. Fantastisk svømme og cykeltid, der var rytme hele vejen. 200 m løb og Brian kunne gå i omklædningen. Pokkers ærgerligt! Det blev til en skøn træningstur hvor det at kunne give den gas midt på vejbanen blev den bedste oplevelse. Kom igen Brian!

Anne Frankland: IRONWOMAN! At de skøre mennesker gør dette igen og igen….Det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet. Oplevelsen var kanon! Fik sparket svømmebrillerne af to gange, pyt! Min kæde var hoppet af da jeg steg på cyklen, pyt! God rytme på cyklen og fik vand og ”snacks” i passende mængde. Overhalede mange…Men skulle måske have disponeret lidt anerledes. Fra første løbeskridt var det hårdt at løbe, rigtig hårdt! Maraton blev på jernviljen. 2. omgang lokker coach Susanne mig til at blive i løb, ”du ligger nr 2 i klassen”. Men de sidste 10 km bliver fra depot til depot! Måtte gå igennem depot J Mit sidste bæger vand bliver leveret med et ”det er en Gin&Tonic”, Tak! Nu er jeg også træt af rom&cola. Det var nogle fantastiske hjælpere der gjorde deres til at vi bevarede humøret. Men det var jer heppere som sikrede at jeg kun gik i depoterne! I skulle ikke se mig gå… Først på målstregen kunne jeg se min gennemførelsestid hvilket udløste et jublende øjeblik (se foto). Efter målstregen dejsede jeg royalt om i armene på den herre der delte medaljer ud. Han fik mig parkeret i medi teltet. Resten af vejen blev jeg hjulpet af kørestol og min mand. Maria som heppede med helt fra kl 06! passede godt på Felix der var med inde og heppe på mor. Debut tid på 10:45 rakte til en 3. plads i 45-49 år. Der står nu en fin akryl statuette på kaminhylden. Jeg hepper næste år og måske i 2016 deltager jeg igen.

Jeg har lært, at uden en masse support så ingen IRON! At træningsvenner har gjort det rigtig sjovt og lærerigt! At coach Susanne har fået mig til at toppe på det helt rigtige tidspunkt J

TAK alle sammen! Anne Frankland

Dejlig morgen med høj stemning
Find Brian! han har lyserød badehætte
Det er som en sæl koloni...
Martin kører godt til og i overhaling op ad bakke
Så godt som Søren er der kun få der ser ud i løbet!
YES målet nået LYKKEN er at endelig slappe af
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
22-23/19/1Øst danske mesterskaber for ungd...
26/1Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. ja...
5/222/1Kronborg Games 2022 - 2. afd
12-13/21/2Pallasspelen
Nyheder 
15/12 Joel vinder Bronze ved EM i Cross
10/12 Joel starter til Europamesterskaberne...
28/11 DM Cross Ungdom og Senior
18/11 Joel Ibler Lillesø indstillet til &q...
10/11 Joel vinder Bronze til Nordiske Meste...
Medlemmerne