FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
10/12 - 2017 Peter Busk
2. afdeling af Frost Cup i Herlev    Skriv svar   Ret indlægget

I dag, søndag, blev anden afdeling af Frost Cup afviklet på veje og stier rundt om Herlev Stadion. I modsætning til første afdeling var det fantastisk løbevejr, hvilket gav en god stemning i start- og målzonen. Løberne skulle ud på en forholdsvis hurtig, men lumsk rute med mange skarpe sving og andre tekniske udfordringer, som skulle få afgørende betydning for vores topløbere. Ruten rundt om Herlev Stadion skulle gennemføres to gange for den korte klasse og fire gange for den lange. De officielle distancer er 5 km for den korte og 10 km for den lange, men reelt er ruten lidt længere, så den korte distance er ca. 5,1 km og den lange er ca. 10,2 km.

BAC havde som sædvanligt mange løbere med. I klassen kort, mænd 50+ havde Torben Bille og Michael Pilgaard henholdsvis en flot 1. og 2. plads at forsvare fra den 1. afdeling af Frost Cup, så der var lagt op til en intern Bagsværd duel i Herlev. Desværre blev det en fuser, da Torben Bille måtte udgå efter halvanden kilometer. Han løb så hurtigt, at han faldt over nogle vejbump, der er beregnet til at holde cyklerne nede i fart! Det er forhåbentligt ikke alvorligt. Vi håber, at han er klar til næste afdeling. Michael Pilgaard løb på 18.42, og fik en fornem 1. plads med en margin på 33 sekunder til nummer to. Michael var endda stoppet op undervejs for at tilbyde at hjælpe Torben, da han faldt.

På kvindesiden kort, 50+ klarede Bagsværd sig også godt med to løbere i top ti. Lisa Thurman fik en flot tredjeplads i tiden 23.57, og Annette Wetche kom ind på tiendepladsen i 28.07. Med en andenplads i første afdeling ser det godt ud for Lisa i den samlede stilling.

Hos herrerne kort, 35-49 viste Henrik Sørensen, at han er ved at være tilbage efter sin langvarige infektion. Henrik løb på 19.19, hvilket rakte til en flot femteplads. Kun 16 sekunder og to pladser efter kom Jakob Bruun ind på en syvendeplads i tiden 19.35. Både Henrik og Jakob forbedrede deres placeringer i forhold til 1. afdeling og har stigende formkurve, så mon ikke vi kan forvente nogle gode resultater fra de herrer til den næste afdeling af Frost Cup til januar.

På den lange blev Tina Kristensen en flot nummer 4 i klassen kvinder 35-49 med en tid på 44.33. Det er fire pladser bedre end hendes resultat i 1. afdeling, så et stort tillykke til Tina.

I klassen mænd 35-49 løb Henrik Hansen på 39.14, hvilket gav en flot niendeplads. Jeg blev overhalet af Henrik efter ca. 4 km og kom ind som nummer 12 i tiden 39.47. Efter seks uger med begrænset træning er det en okay tid.

Af øvrige resultater havde vi Sofia Bosack og Mille Svenson , der løb sammen i mål på 29.38, hvilket rakte til en 37. plads i kort, K0-34. Selma Van Maarschalkerweerd blev nummer 49 i samme klasse i tiden 34.15.

På den korte kom Poul-Erik Rasmussen (mænd, 50+) i mål på 32.29 som nummer 26. I klassen lang, mænd 35-49 blev Jesper Kammersgaard nummer 40 i tiden 44.08, og Jens Ulrik Nielsen blev nummer 61 i 46.45.

På tilskuersiden havde vores løbere stor opbakning fra mange klubkammerater, der var mødt op for at heppe. Tusind tak til jer alle sammen.

Desværre var der en del Bagsværdløbere, som var forhindret i at deltage af forskellige årsager. Forhåbentligt er de klar til næste afdeling i Utterslev Mose i begyndelsen af det nye år.

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
27/1019/101. runde af Cross Nationals
21/1118/11Julefrokost
Nyheder 
11/10 Nu kan du atter købe klubtøj
6/10 Mega flotte BAC-resultater til Eremit...
16/9 Joachim Weel Rosbo Danmarksmester på...
11/9 Kvalifikation til Eliten
9/9 Joel Ibler Lillesø sætter Dansk Ung...
Medlemmerne