FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
24/2 - 2018: DMU inde 24-25 Feb 2018    Skriv svar   Ret indlægget
Prøv evt. eftertilmelding   
          
Vis tilmeldinger   

Så er der snart DMU inde i Skive. Man kan se vejledende tidsskema, praktiske oplysninger og frokost mulighed her.

Mesterskabet er begrænset til at være for de kvalificerede i hht ranglisterne, som er samlet på kval.liste her. Denne opdateres ind til 12. februar hvor kval perioden udløber og tilmeldingen også lukker. Hvis du på datoen hvor tilmeldingen lukker, er på listen over kvalificerede (husk at se antal start berettigede), har du ret til at komme med på turen, men tal med din træner om dette. Det er en forudsætning for deltagelse at du tilmelder dig her på siden MED den PR, der er anført i kval listen.

Frist for tilmelding er 12. februar 2018 kl. 12. Der sendes så én samlet tilmelding fra klubben som anmodet om fra arrangør.

Der vil ikke blive eftertilmeldt til dette stævne med mindre du selv er parat til at betale de 2 gange deltagelses gebyr (=140kr).

Klubbens deltagelse arrangeres som en tur med afgang i biler fra stadion fredag eftermiddag og hjemkomst søndag aften. Der overnattes i 4-personers lejligheder på Strandtangen med gå-afstand til arenaen. Klubben betaler 50% af udgiften til transport og ophold, mens udgifter til mad er på egen regning. Lørdag spiser vi i byen, så hav penge med til dette. Der bestilles frokost billetter a 50 kr til alle deltagere og trænere, mens aftensmad betales af deltagere på turen. Beløb for deltagelse (frokost, overnatning og transport) opkræves via klubbens kasserer efter deltagelsen. For A og B talent/Elite atleter er der yderligere 50% tilskud, men mad er fortsat på egen regning.

Værelser er præ-booket til atleter og trænere samt ledere og der er meldt alt optaget, så vi har totalt 20 pladser med atleter/trænere/ledere/chauffører.

Vi kan selv medbringe linned og håndklæder eller tilkøbe pakken for 100kr/person. Slutrengøring er 350/lejlighed så her er også noget at spare på at vi gør det selv. Morgenmad kan tilkøbes for 85/dag.

 

Skriv ved tilmelding hvis der IKKE skal bestilles frokost og morgen mad.

 

For en atlet, der modtager 50% tilskud, skal der beregnes en egenbetaling på ca. 450 plus Morgenmad, frokost og aftensmad for weekend arrangementet fredag-søndag. Og så evt linned og rengøring.


  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
24/211/2DMU inde 24-25 Feb 2018
3/323/2Kronborg games - 3
8/36/3Tilmelding til spisning på gener...
12/3Bliv klar til Royal Run
Nyheder 
21/2 Årets LØBER i Ungdomsafdelingen
20/2 Årets SPRINTER i Ungdomsafdelingen
19/2 Årets SMIL i Ungdomsafdelingen
19/2 Bube slog 32 år gammel mesterskabsre...
18/2 Årets FUND i Ungdomsafdelingen
16/2 Årets FLID i Ungdomsafdelingen
15/2 Årets SPRINGER i Ungdomsafdelingen
14/2 Årets KASTER i Ungdomsafdelingen
13/2 Så kan I atter købe tøj til og med...
12/2 Bube's og Mia's anstregelser på Land...
Medlemmerne