FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
26/4 - 2019
Ny ungdomsudvalgsformand i BAC    Skriv svar   Ret indlægget

Det glæder mig rigtig meget at kunne meddele, at vi har fået en ny Ungdomsformand i BAC: Byd velkommen til Josefin Rønhoff Hyllegaard.


Josefin har en baggrund fra danseverdenen, og hun har arbejdet med sportsbørn og unge i 10-15 år. Josefin er her ud over, selv løber og har tre piger, som også kan løbe. Dem håber vi, at få at se på de røde baner i løbet af året.

Jakob, Josefins mand, sidder også i bestyrelsen som Motions udvalgsformand.

 

Josefin vil rigtig gerne have et udvalg, at arbejde sammen med. Som afgående Ungdomsformand og med fortsat tilknytning til klubben, støtter jeg selvfølgelig hvor jeg kan, Michael Kragh Winther står for børne statistikken og Jeane Maiberg har lovet at hjælpe med stævne opslag og tilmeldinger.

Der er mange flere spændende opgaver I ville kunne lave sammen, så kom frisk og meld jer under fanerne. Nu er posten til bestyrelsen besat og ad-hoc-opgaverne til uddelegering. Det kan også bare være en god interesse for børn/unge, så man er med ved møderne i udvalget. Tilmelding til formand @ bagsvaerd-atletik.dk (husk at fjerne mellemrum omkring @).


Af Formand: Anne Line Mørck

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
22/5 Nu er alle hold igang igen. Vis hensyn.
28/4 Opstart af løbetræning for hold 3 - 4
22/4 Der åbnes nu lidt for træning igen
16/4 Bestyrelsesmøde d. 21/4
6/4 Joel nr. 1 på "listerne"
Medlemmerne