FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
4/5 - 2019
Joachim Weel Rosbo sætter ny Klubrekord    Skriv svar   Ret indlægget
Joachim Weel Rosbo på præmieskamlen v. Lillebælt Halvmarathon.
Ved dagens Lillebælt Halvmarathon løb Joachim Weel Rosbo et meget flot løb på de 21,1 km. Joachim har de seneste sæsoner været ramt af skader og overtræning, og har derfor haft svært ved virkelig at yde de præstationer, som han rummer. Over de seneste par måneder har han fået trænet godt, men at formen var så god var der vist ikke nogen der var klar over.
Til løbet havde Joachim en rigtig god hare i Omar Hassan fra AGF, som stillede op som hare for hans klubkammerat Frederik Ernst (AGF), for Joachim hægtede sig bare på det gode høje tempo. Det gjorde at Joachim fik et godt jævnt løb, hvilket kan ses af hans 5 km-tider 15.46, 15.50, 15.51 og 15.52. Joachim kunne hænge på til 17-18 km, men måtte her slippe taget en anelse. Han fik dog holdt et fint tempo til målstregen, som gav en 3. plads i løbet. Joachims tid blev meget flotte 1.07.17, som er ny Senior Klubrekord og Ungsenior Klubrekord, begge slået med lidt over 1 minut.
Det er samtidig også krav til Universiaden.
En anden Bagsværd AC-løber løb også et flot løb. Søren Jøhnk kom ind på 11. pladsen i tiden 1.17.16 og derved formåede Joachim ikke at slå Søren med 10 minutter.
Stort tillykke til begge løbere med de flotte præstationer.

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
22/5 Nu er alle hold igang igen. Vis hensyn.
28/4 Opstart af løbetræning for hold 3 - 4
22/4 Der åbnes nu lidt for træning igen
16/4 Bestyrelsesmøde d. 21/4
6/4 Joel nr. 1 på "listerne"
Medlemmerne