FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
30/9 - 2019 Svend Guldbrandsen
Berlin Marathon    Skriv svar   Ret indlægget
Tre masterløbere fandt i weekenden vejen til det traditionsrige Berlin Marathon. Nemlig Bettina Guldbæk, Benedicte Kastrup og Jakob Rønhoff Hyllegaard. 
Jacob, der på grund af diverse små skavanker er ude af form, deltog som pacer for Bettina for at hjælpe hende frem til en god tid. Det lykkedes i høj grad må man sige. De løb side om side hele vejen og løb over målstregen samtidig med slutresultatet 3.16.04 til Bettina og 3.16.03 til Jacob. En forbedring af Bettinas personlige rekord på ikke mindre end 10 min. Flot og tillykke med det. Fuld fortjent. Jacob skal have stor ros, fordi han “ofredede” sig især, når man ved, at han konstant har problemer med ømme lægge. Godt gået Jacob.
Benedicte Gennemførte sit løb i tiden 4.05.14. Tillykke med det.
Samtidig med Berlin Marathon foregik H.C.A. Marathon i Odense og her stillede vores unge spanske løber David Catalan Tatjer til start. David løb på 3.17.09. Vel en smule under det forventede. Men i forhold til resultatet fra C.P.H. Marathon i foråret, hvor David gik helt ned, er det rigtig flot. Tillykke med det David.


De to glade parløbene
Det var ikke kun løb det drejede sig om
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
30/3 Alt BAC træning fortsat aflyst
19/3 VIGTIG NY UPDATE IFM. CORONA fra Dans...
11/3 Covid-19/Corona virus. Vigtig meddele...
8/3 DM Cross
2/3 DMUinde 2020
Medlemmerne