FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
10/12 - 2019
Joel og Anton super flotte placeringer ved EM Cross 2019.    Skriv svar   Ret indlægget
Anton og Joel på vej ned af sidste bakke mod mål.
Søndag d. 8. december løb Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø på det danske Juniorlandshold ved Europamesterskaberne i Cross i Lissabon (Portugal). De var oppe imod nogle utroligt gode løbere med fantastiske personlige rekorder på både 1500m, 3000m, 5000m og 10.000m, så de skulle løbe helt op til deres bedste for at hive en hæderlig placering hjem. De 2 BAC'ere skulle ud på en samlet distance på 6225m, som var 4 runder på ruten. Ruteprofilen og højdekurve var studeret hjemmefra, men ruten var væsentlig mere kuperet end forventet. Juniordrengene var største startfelt ved mesterskaberne med i alt 106 løbere på startstregen.
Der blev lagt hurtigt fra land og ruten snævrede ind kort efter start, så der kneb det med pladsen og der blev også skubbet en del på de første par omgange. Både Anton og Joel kom dog fint afsted og efter første omgang lå de placeret som hhv. nr. 30 og nr. 41. De havde begge startet fornuftigt og kunne arbejde sig lidt frem i feltet, så de efter anden runde lå hhv. nr. 25 og nr. 29. Efter 3. runde havde de begge igen taget flere placeringer, men nu med Joel som den forreste på plads 19, men Anton var lige i hælene på plads 22. Da de var på starten af det sidste nedløb ned mod mål, så var det igen Anton der var forrest, men Joel var ikke mange meter efter. Nu gik det i fuldt firspring mod mål og på opløbet lykkedes det Joel at klemme sig forbi Anton, så Joel kom i mål som nr. 16 og Anton blev nr. 17. De 2 BAC'ere havde altså taget yderligere placeringer på sidste runde.
At præstere så flot og få så fornemme placeringer er over al forventning selv om man snart ikke rigtig ved hvad man skal forvente af de 2 med alle de flotte resultater de har lavet den seneste tid. Og var placeringerne gode ? Ja, de slog hhv. 90 og 89 rigtig gode europæiske juniordrenge.
Både Joel og Anton skal have et kæmpe tillykke med deres flotte præstationer og de repræsenterede BAC of Danmark yderst fornemt.
Man kan gense løbet HER .
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
22/5 Nu er alle hold igang igen. Vis hensyn.
28/4 Opstart af løbetræning for hold 3 - 4
22/4 Der åbnes nu lidt for træning igen
16/4 Bestyrelsesmøde d. 21/4
6/4 Joel nr. 1 på "listerne"
Medlemmerne