FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
8/3 - 2020 Svend Guldbrandsen
DM i cross for Masterløberne    Skriv svar   Ret indlægget
De gæve masterløbere og deres træner

Søndag for blev der afholdt DM i cross i Roskilde for unge som for masters. Begge grupper skulle løbe 6 km. De unge klarede sig ovenud godt, hvilket også omtales andetsteds på hjemmesiden. Men vi kunne også være med i den anden ende af aldersskalen. Evig unge Rolf Køngerskov, som tit slås med diverse skader tillige med begyndende hjerteproblemer og derfor har vanskeligt ved at træne kontinuerligt, men har et kæmpe medfødt talent, snuppede lige 1. pladsen i kl. 70-74 med en margen på 1 min ned til nr. 2. Kæmpestort tillykke til evigunge Rolf. 
Vores enlige masterkvinde, Bettina Guldbæk løb, som desværre den eneste kvinde i kl. 40-44, med 1. pladsen i gruppen. Tilykke Bettina og tillykke med du havde mod og lyst til at stille op.
I kl. 45-49 løb Henrik Hansen, som fornylig viste gode takter i sidste afdeling Frostcup, sig til en 7. plads efter et løb, hvor han kom stærkt mod slutningen. Men han måtte desværre konstatere, at i et DM er konkurrencen større end i Frostcup. 
I kl. 50-54 gik det sådan, at Michael Pilegaard Hansen blev nr. 5, Peter Busk nr. 6 og Henrik Sørensen nr. 9. Her fik de guld i holdløbet. Tillykke med det. 
I kl. 55-59 blev Lars Wetche nr. 5, Steffen Fjellander nr. 6 og Lars Gonnsen nr. 7 og de løb sig minsandten til en flot guldmedalje i holdløbet, hvor de henviste den arrangerende klub, Hellas til 2. pladsen. Også stort tillykke til de tre.

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
28/314/3Masters DM 10 km landevej ved Str...
31/3Udsættelse af generalforsamling
Nyheder 
19/3 VIGTIG NY UPDATE IFM. CORONA fra Dans...
11/3 Covid-19/Corona virus. Vigtig meddele...
8/3 DM Cross
2/3 DMUinde 2020
27/2 Klub tøj bestilling
Medlemmerne