FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
10/5 - 2020 Anne Line Mørck
Der er endnu ikke helt åbent, men 2007'erne kan komme igang snart    Skriv svar   Ret indlægget

Efterhånden, som vi får styr på grupper og regler, bliver det også tid at åbne for endnu en årgang. Så fra næste uge åbnes for årgang 2007. Der er fundet flere trænere, og de 13, der potentielt kan møde op, vil have 2-3 trænere, så der kan deles op i 2 grupper fra start. Forældre: Følg med på mailen! De yngre må fortsat vente.

Det betyder så, at der om tirsdagen fra 16.30-18 er to grupper mere på stadion, og derfor skal vi meget venligt bede gæster, som ikke er medlem af BAC om at træne andet steds tirsdage (og torsdage) 16.30-19. samt lørdage 10-12.30 (hvis det ser for tæt ud). Ellers bliver det svært for de grupper, som skal bruge stadion, at overholde afstands-regler.

Husk vi fortsat skal holde afstand. Gruppe størrelserne må fortsat ikke overstige 10 personer og to grupper må ikke komme for tæt så det ligner én.

Jer der ikke plejer at konkurrere på stadion, kan endnu ikke løbe intervaller på stadion, men må løbe i naturen og også have mødested udenfor stadion.

Kastere, som skal i kastegården, skal varme op ned i kaste området og ikke på stadion. Så skal der nok blive plads til de hold og grupper, som har behov for stadion.

Vi glæder os til alle kan være samlet igen!

Toiletter åbnes, når kommunen har fået en håndsprit dispenser hjem. Øvrige inde-faciliteter er fortsat lukkede.

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
27/1 Christoffer Frost-Jensen Johansen kla...
17/1 Joel Ibler Lillesø under 8 min. på ...
6/1 Suspendering af træning for motionsa...
24/10 Klub tøj bestilling
28/9 Seniorklubrekord og flere andre gode ...
Medlemmerne