FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
20/6 - 2020
Joel Ibler Lillesø løber under den danske seniorrekord på 5 km Landevej    Skriv svar   Ret indlægget
Der var samlet et felt af næsten alle Danmarks bedste løbere på 5 km Landevej lørdag d. 20. juni 2020 i Flakkebjerg. Flakkebjerg ????.... En lille landsby 10 km syd for Slagelse, hvor Claus Hechmann holder til og det var også Claus, der stod for arrangementet. Ruten var selvfølgelig DAF-opmålt og selveste opmåleren Per Jensen var også til stede for at kontrollere at alt forløb korrekt.
BAC havde Joel Ibler Lillesø med i det meget stærke felt, hvor alle de andre var væsentlig mere rutinerede end Joel, der er årgang 2003.
Ruten er umiddelbart hurtig, men det er en ud og hjem rute, hvor der skal vendes om en kegle, således at man kommer helt ned i fart på dette sted. Vinden var heller ikke helt ideel, da der var en god rygvind ud, men til gengæld en genstridig modvind på sidste halvdel, hvor man samtidig begynder at blive træt.
Da starten gik, så lagde Joel sig i frontgruppen, som kom til at bestå af 5 løbere. De kom hurtigt afsted i medvinden og de havde 2.45 på første km og 5.28 ved 2 km-mærket. De 2 næste km gik lidt langsommere, både pga. vendingen og modvinden. Først efter den 4. km begyndte der at falde et par stykker fra og de stærkeste rykkede. Joel måtte lige slippe de 2 forreste, men den ene syrede til, hvilket gav Joel nyt mod, da han både hentede og overhalede ham. Og Joel kunne holde den høje fart helt til målstregen. Målstregen blev krydset i den helt fænomenale tid 13.59 !!!!! Hvilket er under den eksisterende danske seniorrekord. Dog nåede Thijs Nijhuis, at krydse denne 2 sek. før Joel. Men Joel har den næsthurtigste tid af alle danskere på distancen 5 km Landevej.
Vi behøver vel ikke at nævne, at tiden både er DUR17 (Dansk Ungdoms Rekord for 17-årige), Dansk U18 Rekord, 
Dansk U20 Rekord, Dansk U23 Rekord, D17 Klubrekord og Senior Klubrekord.
Og så ser det også ud til at Joel indtager 1. pladsen på Verdensranglisten for U18 på 5km, da den gældende er 14.31.
Nu er det sådan at træerne ikke vokser ind i himlen, men de er da brudt godt  igennem cumulusskyerne.
KÆMPE STORT TILLYKKE TIL JOEL !!!!

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
16/1Elite 3000m-inde M i Skive
26/1Elite 1500m-inde M i Randers
Nyheder 
6/1 Suspendering af træning for motionsa...
24/10 Klub tøj bestilling
28/9 Seniorklubrekord og flere andre gode ...
20/9 Ungdoms M/L til DMU 14-15 årige
14/9 2. dag ved DMU 16-22 år: 3 x SØLV
Medlemmerne