FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Forside
   
Ungdom
   
Senior
   
Veteraner
   
Løb & Motion
   
Tri
 
OPSLAGSTAVLEN 
 
HOLD OG TIDER 
 
TRÆNINGSPLAN 
 
GALLERI 
Kontaktpersoner
Formand for motionsudvalget
   Jakob Rønhoff Hyllegaard 81717600
   motion @ bagsvaerd-atletik.dk
Træner, Løbehold 1
   Svend Guldbrandsen 44989824
   svend.guldbrandsen @ fasttvnet.dk
Træner løbehold 2
   Benedicte Kastrup 23420111
   dicte13@hotmail.com
Træner, løbehold 3
   Lennart G. Pedersen 22659742
   LGP @ ankerhansen.dk
Træner, løbehold 3
   Bjarne Henriksen 44490609
   henriksenbj @ gmail.com
Træner, Løbehold 4
   Lis Knudsen 30319751
   lisknudsen @ gmail.com
Træner løbehold 4
   Hanne Ibi Hjæresen 23609847
   ibihanne @ gmail.com
I gang med løb
   Jakob Rønhoff Hyllegaard 81717600
   motion @ bagsvaerd-atletik.dk
Tri, Cykling og løb
   Brian K. Lassen 38190386
   klovgaard @ yahoo.dk
  

"I gang med løb 2020"

”I gang med løb” er et tilbud fra Bagsværd Atletik Club til dig, der gerne vil i gang med at løbe eller løber lidt selv. Vil du lære at løbe, løbe længere eller hurtigere, så kom til

 Træningsstart mandag d. 7. september kl. 17.00 på Bagsværd Stadion.

Vi kører et 10 ugers forløb ledet af vores dygtige løbe- og hjælpetrænere, hvor træningen veksler mellem gang og løb, vi forsøger at slutte af med at lunte/løbe en tur på 5 km.

Vi træner mandage og onsdage kl. 17.00.

Sidste træningsdag er onsdag d. 11. november.

Træningen er tilrettelagt på 2 niveauer, så alle kan være med uanset alder og kondition. Der er også mulighed for at starte på et af klubbens faste løbehold, som du kan læse mere om på hjemmesiden.    

Det koster 250 kr. at deltage og tilmelding kan ske her. Betaling senest ved start enten kontant eller på Mobil Pay 30 31 97 51.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte træner Lis Knudsen, der er træner for holdet på e-mail lisknudsen @ gmail.com eller på tlf. 30 31 97 51.
VINTERGYMNASTIKKEN STARTER IGEN

Mandag den 21 oktober starter vintergymnastikken igen.Det foregår i Bagsværd Skoles boldhal og går i gang lidt over kl 18 ,når klubbens ungdomstræning er færdig.I hallen er der mulighed for omklædning og bad.

Varieret træning ,der både opbygger styrke og øger udholdenheden,er det mest effektive ,hvis man gerne vil bevare eller opbygge musklernes størrelse og funktion.

Når gammeldags cirkeltræning med armbøjninger,mavebøjninger etc kombineres med løb er man et godt stykke på vej.

Vintergymnastikken kan være et væsentligt element den ovennævnte  træning.Udover de 20 minutters cirkeltræning indeholder den 1.5 time lange træning opvarmning,smidighedsøvelser og udstrækning.

Træningen er et tilbud  for alle klubbens seniormedlemmer.

Træningsdage fremgår af BAC`s hjemmeside under Træningsforum (gymnastik).

Træningen ledes af Susan Ravn og Levy Thomsen.

Vel mødt til træningen på mandag.

 

Mogens Larsen

 

Langdistanceløb (og mellemdistanceløb) med 10 km-tider op til 40 minutter. Rigtig mange på holdet træner mod maraton og halvmaraton, og træningen planlægges i perioder med henblik på de store danske og udenlandske motionsløb i denne kategori. Men løberne spænder meget bredt helt nede fra 800 m og 1500 m baneløb, og flertallet løber også mange andre løbstyper som cross, landevejsløb, banestævner og helt almindelige motionsløb. Der er gode muligheder for at danne hold til de danske mesterskaber i f.eks. 40 års-, 45 års-, 50 års-klasserne osv. De fleste på holdet er naturligvis herrer, men det kan afsløres, at det aldrig har været et rent herrehold. Unge løbere er velkomne, også hvis tids-"krav" ikke helt opfyldes. Her kan fremgangen nemlig ofte komme utroligt hurtigt. Så snakker vi om, hvordan opstarten skal foregå. Holdet træner en del sammen med BAC 2.

Tirsdag 17.00 Lange intervaller Svend Guldbrandsen Torsdag 17.00 15 km tur med ryk 4498 9824 / 3026 6439 Lørdag 8.30 Langtur på 20-25 km svend.guldbrandsen @ fasttvnet.dk.

Motionsløbeholdet er for dig, der befinder dig mellem at være nybegynder og være elite. Den typiske løber hos os kan løbe 8 km eller længere og kan tilbagelægge 10 km i konkurrence på mellem 40 og 80 minutter.Vi løber i klub fordi vi kan lide at løbe, vi kan lide at være sociale og vi kan lide at blive udfordret på hvert vores niveau. I tirsdagens intervaltræning vil du møde mange, der løber i forskelligt tempo. I torsdagens mere tempofyldte træning og i lørdagens mere distanceprægede træning deler vi holdet op i en masse undergrupper, hvor du løber i en gruppe, der løber i dit tempo. Dette gør det også nemt for dig at vælge en lidt hurtigere eller lidt langsommere gruppe alt efter form og lyst - og måske fordi du lige er kommet tilbage efter en slem forkølelse.Grundtempo om torsdagen: Mellem 4:45 og 7:30 minutter pr. km.Grundtempo om lørdagen: Mellem 5:15 og 8:00 minutter pr. km. Vi tilbyder en træning, der kan holde dig i god form - og hvis du har lyst, også giver kondition til at d
Tirsdage kl. 17.00, torsdage kl. 17.00 og lørdage kl. 8.30. Alle dage løbes fra Bagsværd Stadion.
Trænere: Lennart G. Pedersen LGP @ ankerhansen.dk, Bjarne Henriksen henriksenbj @ gmail.com. og Benedikte Kastrup.


For dem som gerne vil begynde at løbe. Du har evt. løbet før, men endnu ikke fundet rytmen og vil gerne løbe sammen med andre. Her er det ikke noget krav om at du kan løbe men du er velkommen selv om du kan løbe 5 km eller mere. Mandag er det hovedsageligt fartlege, Vores mål er, at kunne løbe 5 km uden pause. Torsdag løber vi en tur, hvor vi prøver at sætte tempoet lidt op. Lørdag sætter vi farten ned og prøver at løbe længere uden pause. Holdets fornemmeste opgave er at være fødekæde til de andre hold.Holdet omfatter også begyndertræning Løb med, som er et 10 ugers træningsforløb. Der er start primo året og primo september, hvor der løbes mandag og lørdag.
Mandage kl. 17.00, torsdage kl. 17.00 og lørdage kl. 08.30. Alle dage løbes fra Bagsværd Stadion.
Trænere: Lis Knudsen kasserer2006 @ bagsvaerd-atletik.dk og Hanne Ibi Hjæresen klub @ bagsvaerd-atletik.dk  
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
23/9 Webshoppen med klubtøj er åben
27/4 Skovfitness om mandagen - Kom og vær...
13/2 Så kan I atter købe tøj til og med...
15/10 Tak for indsatsen
29/9 Tid at bestille Klubtøj igen, nyt va...
Medlemmerne