FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Primære indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
27/2 - 2021
SÅ kan træning i grupper af 25 starte igen    Skriv svar   Ret indlægget
Kære alle,
Træning udendørs kan starte igen 1. marts 2021 i grupper af maks. 25 inklusive træner(e).
Der vil atter være adgang til toiletter. OBS at det ikke er tilladt at mødes inde, og det er ikke tilladt at opbevare sine ting eller have ophold i klublokalet. Dette er forbeholdt bestyrelsen og enkelte trænere til afhentning/opbevaring af materiel.
Der vil kunne stilles sko/tasker i omklædning og værdibokse, men man skal være omklædt hjemmefra.
Er der flere grupper af 25, skal der være klar markeret afgrænsning og minimum 2 meter imellem grupper.
For at sikre at grupper ikke blandes ved ankomst går vi tilbage til de møde-zoner, vi havde i sommer.
Se også Dansk-atletik.dk hvor der er beskrevet retningslinier.
mvh Bestyrelsen
14/2 - 2021
Mia Helene Mørck sætter PR-inde med over 3 sek. i Arkansas.    Skriv svar   Ret indlægget
”Over there” i Arkansas USA havde Mia Helene Mørck 2 starter ved Tyson Invitational d. 12. og 13. februar, hvor hun for første gang stillede op for hendes nye universitet ”University of Oregon”. Fredag skulle Mia løbe 800m’eren på Distance Medley Relay og her blev det til en super splittid på 2.06,22, hvor det jo er med flyvende start. En tid der ikke kan bruges til noget i statistikken, men til gengæld kan den bruges til virkelig at ”booste” selvtilliden og forvisse en om at formen virkelig er på et rigtigt højt niveau.
Lørdag stod den så på en individuel 800m’er i skrapt selskab. Her fik Mia i et super ”jævnt” løb den helt fantastiske tid 2.06,06 via omg.tiderne 31,22; 31,71; 31,39 og 31,76. Der blev skiftet positioner undervejs, så et helt roligt løb var det ikke, hvor Mia endte på 4. pladsen. Normalt skal der et par løb i benene inden der præsteres på top på 800m, så Mia er yderst fortrøstningsfuld og havde en følelse af, at der er mere i tanken. Det bliver rigtig spændende, at følge Mia ved de kommende stævner i USA.
Tiden var PR-inde med 3,17 sek. og også hurtigere end Senior og U23 Klubrekorderne i BAC samt dansk årsbedste med over 3½ sek.
Kæmpe stort tillykke med den flotte præstation !!!

14/2 - 2021
Joel Ibler Lillesø sætter ny DUR18, Dansk U20- og U23-rekord på 3000m-inde.    Skriv svar   Ret indlægget
WAAUUHH, hvordan sætter man lige de helt rigtige ord på sådan en pragtpræstation. Joel Ibler Lillesø, der kun er 17 år løber den næsthurtigste tid af en dansker på 3000m-indendørs. Joel skubber Robert Kiplagat Andersen ned på 3. pladsen på den danske rangliste og Joel slår også Jakob Ingebrightsens 17-årsrekord med 4,3 sek. Desuden går Joel ind på 2. pladsen i denne sæsons Juniorverdensrangliste, hvor kun en etiopier der er 1 år og 10 mdr ældre end Joel er bedre.
Midt i januar løb Joel en fantastisk tid på 7.57,39 i Skive og nu forbedrer han den med næsten 5 sek. til endnu mere fantastiske 7.52,47 ved IFAM Indoor i Gent (Belgien).
Joel gennemførte løbet ved at løbe 2.39, 2.37 og 2.36, hvilket er meget stabilt og det var med et overblik som havde han en kæmpe erfaring. Fra start lå Joel næstsidst i feltet, men fik arbejdet sig op og sluttede på en fornem 3. plads.
Tiden er selvfølgelig også ny DUR18, Dansk U20- og U23-rekord.
Kæmpe stort tillykke med den flotte præstation !!!
Løbet kan ses HER
27/1 - 2021
Christoffer Frost-Jensen Johansen klarer krav til EM-inde på 1500m    Skriv svar   Ret indlægget
Tirsdag aften d. 26. januar afholdt Randers Freja en 1500m-indendørs for det meste af den danske elite. Målet var at løbe hurtigere end 3.45,00, som er kravet til EM-inde.
Både Morten Munkholm, som er er træner i Randers og tidligere elite-løber, og Joel Ibler Lillesø skulle pace de resterende 7 løbere i hhv. 600m og 1100m. De gjorde det helt perfekt og ramte hver eneste omgang på meget tæt på 30 sek.
Christoffer Frost-Jensen Johansen var med i feltet og fik placeret sig som nr. 5 af de resterende. Det kørte let og smooth for Christoffer, men desværre kunne løberen på positionen foran Christoffer ikke helt følge med og begyndte at lave hul ved 750m og udgår ved 825m, hvilket gør at Christoffer skal bruge unødige kræfter på at lukke hullet. Med 200m igen begynder de forreste at rykke og der er godt med syre i benene hos Christoffer, men han hænger stadig nogenlunde på. Christoffer kæmper med det hele og holder faktisk tempoet fint på trods af syre All Over. Christoffer kommer i mål som nr. 5 i tiden 3.44,7 og samme tid som nr. 4 og kun 1½ sek. til vinderen.
Christoffers tid er krav til EM-inde, som de 4 foran også klarede og Danmark må kun sende 3 til EM. Tiden er selvfølgelig også en kæmpe PR og 5 sek. bedre end hans udendørs PR. Det er kun Andreas Bube i BAC der har løbet hurtigere med 3.43,05 i 2016. Og på All Times Best i Danmark indtager Christoffer nu en delt 10. plads.
Kæmpe tillykke til Christoffer.
Løbet kan ses HER
17/1 - 2021
Joel Ibler Lillesø under 8 min. på 3000m Indendørs    Skriv svar   Ret indlægget
Junior Verdensranglisten
Lørdag d. 16. januar havde Skive AM åbnet for Spar Nord Arena for at hjælpe resten af Atletik-Danmark med at afvikle en hurtig 3000m-Indendørs og i bedste fald hjælpe nogle unge mænd til at løbe 8.00 eller hurtigere, som ville være kravet til Europamesterskaberne Indendørs.
Joel Ibler Lillesø var en af de 7 hurtige M/L-løbere samt en yderst kvalificeret pacer i Thijs Nijhuis, som allerede er kvalificeret til OL på Maraton.
Thijs gjorde det yderst fornemt ved at løbe 9 omgange, som alle var på ca. 32,0 sek. Da Thijs slog ud efter 1800m, så var det Joel der tog ansvaret for at holde pacet og dermed trække hans konkurrenter videre mod flotte tider.
Med 300m tilbage blev der rykket bagfra og Joel faldt tilbage på 4. pladsen, men via en god afslutning fik han kæmpet sig op som nr. 3 i mål.
Joels tid var helt fantastiske 7.57,39, som både er Klubrekord i U18-19 og Senior, men desuden er det også DUR18, Dansk U20- og Dansk U23-rekord samt WLU20 (nr. 1 på juniorranglisten i verden).
Da Joel kom under de 8 min og han har 3. bedste tid af alle danskere, så har han klaret kravet til Europamesterskaberne (for Seniorer) og er lige nu blandt de 3 som Danmark højst må stille med.
OG Joel er alså kun 17 år !!!!!!
Der skal yde et kæmpe tillykke til Joel.

Løbet kan ses HER
6/1 - 2021
Suspendering af træning for motionsafdelingen.    Skriv svar   Ret indlægget

Kære BAC løber.

Da regeringen har valgt at sænke forsamlingsforbuddet til maksimum 5 personer, bliver klubben desværre nødt til at suspendere træningen i klub regi. Grunden hertil er at vi som klub ikke mener at vi på forsvarligvis vil kunne overholde og kontrollere at forbuddet bliver overholdt. Vi ved fra tidligere at der fra borgere i nærområdet er stor opmærksomhed på hvad vi foretager os, og vi vil ikke risikere at det giver anledning til misforståelser om hvorledes vi træner og overholder forbuddet. En anden grund er at det vil kræve alt for meget af trænerne at planlægge træning og sikre at der ikke er for mange deltagere på holdene.

Der opfordres til at man fortsat holder sin træning vedlige og hvis man ikke har lyst til at træne alene, kan man stadig løbe i mindre grupper på maks. 5 personer. Det vil ikke være tilladt at bruge træningsforum til at arrangere disse små grupper.  Hvis man ønsker at løbe i små grupper, beder vi om at I arrangerer dette særskilt.

Det vil stadig være muligt for trænerne at lægge forslag til hvad der skal trænes de respektive dage op på træningsforum.

Ovenstående vil være gældende indtil forsamlingsforbuddet igen hæves, vi må håbe det ikke varer for længe.

Indtil da må i passe godt på hinanden og jer selv.

De bedste hilsner Jakob R. Hyllegaard, formand for motionsudvalget.

24/10 - 2020
Klub tøj bestilling    Skriv svar   Ret indlægget

Så er der åbnet op for bestilling af klub tøj hos Trimtex.


Webshoppen lukker 01.11.2020 med forventet levering i uge 51.

Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en/my-trimtex/bagsvaerd-atletik-club/

 

1.     Inden du kan bestille, er du nødt til at registrere dig / oprette en konto.

2.     Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Create an Account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

3.     Klik på «My Account» øverst til højre og derefter på «Teamshop» i menuen til venstre.

4.     Udfyld feltet «Activate Access Code» med klubbens teamkode som er «bagsvaerdAC2018» og klik på tilføj.

5.     Derefter kan du klikke på «Open for orders» og så kan du begynde at handle.

6.     Når du har valgt de ønskede produkter, klik på Indkøbskurven og gennemfør dit køb.

7.     Du skal modtage en ordrebekræftelse fra Trimtex når din ordre har er gennemført.

 

Trimtex anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på klubbens kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at vi automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at vi kan handle disse på den samme ordre. Her findes feks. Andre sorte tights og bukser.

Hvis der er problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00

<< Ældre   Primære indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
26/2Ekstraordinært bestyrelsesmøde ...
4/3Bestyrelsesmøde torsdag d. 4. ma...
Nyheder 
27/2 SÅ kan træning i grupper af 25 star...
14/2 Mia Helene Mørck sætter PR-inde med...
14/2 Joel Ibler Lillesø sætter ny DUR18,...
27/1 Christoffer Frost-Jensen Johansen kla...
17/1 Joel Ibler Lillesø under 8 min. på ...
Medlemmerne