FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Primære indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
11/7 - 2019
Josefine sætter PR ved Universiaden    Skriv svar   Ret indlægget
Torsdag d. 11. juli skulle Josefine Rytter løbe semifinale på 1500m ved Universiaden i Napoli. Der var ikke levnet Josefine de store chancer for en finaleplads, da hun havde den 3. langsomste PR ud af de 26 på tilmeldingslisten. Temperaturen lå igen på 27-29°C, men det var måske en anelse mindre fugtigt og trykkende ift. de andre dage. Josefine var kommet i det første heat og der blev lagt ud i et fornuftigt hurtigt tempo på første omgang. Anden omgang blev løbet lidt langsomt, før end der igen blev sat tempo på tredje omgang. På afslutningen af den og de sidste 300m kunne Josefine ikke helt følge med de forreste, men hun havde fået sat et par konkurrenter og der var nogenlunde snor i et par andre foran. Josefine endte med at blive nr. 9 i heatet og nr. 17 i alt og fik endelig has på den 3 år gamle Personlige Rekord, så den nu lyder på 4.28,81.
4/7 - 2019
Josefine Rytter til Universiade i Napoli    Skriv svar   Ret indlægget
I går var der åbningsceremoni for Sommer Universiade 2019, som foregår i Napoli. Atletikdisciplinerne starter først d. 8. juli og Bagsværd Atletik Club er også repræsenteret ved dette meget store stævne.
Josefine Rytter klarede allerede i 2018 kvalifikationskravet på 1500m og hun har også i denne sæson været under kravet et par gange.
Indledende 1500m for kvinder afvikles torsdag d. 11. juli med start kl. 10.35.
Josefine ønskes tillykke med udtagelsen samt held og lykke til konkurrencen.

3/7 - 2019
Philip sætter KR D15 på 5 km Landevej    Skriv svar   Ret indlægget
Tirsdag d. 2. juli blev der afholdt BMW Strandparkløb på Amager. På den korte af distancerne 5 km blev Philip Grundt Hansen en flot nr. 6 "All Over" og han vandt aldersklassen 15-19 år. Tiden var så flot som 16.15 og dermed slår han Klub Rekorden i D15, som tidligere var indehavet af Joel Ibler Lillesø på 16.19.
Stort tillykke til Philip med det flotte resultat.
27/6 - 2019
Joel Ibler Lillesø officielt udtaget til European Youth Olympic Festival    Skriv svar   Ret indlægget
I dag kom så den officielle udtagelse af Joel Ibler Lillesø til European Youth Olympic Festival, som afholdes i Baku (Aserbajdsjan) i perioden 20. - 27. juli.
Joel er blevet udtaget på 3000m efter at han satte DUR16 i tiden 8.28,97 ved TRACKS i Tårnby, hvor Anton Østdal ydede en fantastisk hjælp som Pacer.
Joel ønskes et stort tillykke samt held og lykke i Baku.
22/6 - 2019
Bube løber årsbedste ved stævne i Frankrig    Skriv svar   Ret indlægget
A good race and a new SB: 1:46.58, skriver Andreas Bube efter aftenens løb i Frankrig. Det går i den helt rigtige retning frem imod sommerens VM :)
22/6 - 2019
Østmesterskaber og klub rekord regn fra sidste weekend    Skriv svar   Ret indlægget

Sidste weekend var der øst danske mesterskaber i atletikken, afholdt i Helsingør.

12-13 års gruppen samt kast:

Anna Johansson og Ingrid Vølund P12 samt pigerne Laura Halberg Nome, Ida Caroline Mørck, Sarah Ensig-Karup og Sophia Bosack P13 stillede op i øst-mesterskaberne. Endeligt havde Oscar Merkens og Oliver Tengvad D13 valgt at stille op – meget positivt at se BAC-drenge deltage i stævne og tilmed et mesterskab.

Lørdag deltog Sarah og Sophia i hæk med resultater som bragte dem begge i finalen. Sophia sneg sig lige akkurat med, til trods for at skridtene mellem hækkene ikke fungerer lige nu og med en skade i foden. Finalen kørte super godt for Sarah som løb østmesterskabet hjem i den flotte tid 10.32. I længde deltog også Sarah og Sophia hvor Sarah havde sat næsen op efter at slå KR, hvilket også lykkedes med et spring på 4.93. Sophia havde nogle gode spring og satte PR.

På 80. m. deltog selvsamme piger igen og Sarah løb godt til og blev nr. 3 i finalen på 10. 84, hvilket udløste en bronzemedalje og endnu en KR. Sophia var oppe imod nogle hurtige piger og fik et godt løb og satte PR.

Efter få ganges stangtræning stillede Sophia op i stangspring i et vejr som bød på støvregn og lidt buldren på himlen og med endnu en skade på hånden af et snit med en pigsko, var hun efterhånden en stor bandage. Men modet kunne ingen tage fra hende og hun satte PR til 1.80 med nogle flotte spring og kan kalde sig østmester i stang P13.

200 m. blev løbet af Laura, Sophia og Sarah i fine tider, hvor Sarah tog bronzen i tiden 28.52 og Laura som vist aldrig har løbet 200 m. før, løb i tiden 31.56 – flot. Sophia var ved at være flad oven på løb, skader og stangspring, og kom ind i tiden 32.73, som er lidt fra PR.

Uvejret satte for alvor ind med regn og torden og arrangørerne valgte at udskyde resten af disciplinerne. Laura valgte at blive for at løbe 600 m., hvilket er virkeligt sejt, så efter at have ventet i en time indendørs i ly for regn og torden gennemførte Laura 600m. Til trods for et lille sammenstød med en anden deltager, som resulterede i et fald, kom Laura på benene igen og krydsede målstregen i tiden 1.59.96.

Søndag ankom drengene P13, Anna P12 og Ingrid P12.

Sarah P13 startede dagen med højde, hvor hun også er godt kørende for tiden, men de mange løb i topfart, dagen forinden, var måske medvirkende til at præstationen ikke helt blev som Sarah gerne ville. Der kommer mange flere højdespringskonkurrencer!

Oscar og Oliver deltog i spyd for det første gang i en stor konkurrence. Begge kaste rigtigt pænt over 20m. Oscars længste kast landede på 23.15m og sikrede en rigtig god 4.plads. Olliver kastede ny PR med knap 4m og kom med 21.59m på en 6. plads.  

Anne løb 80 m. som ikke er favoritdisciplinen, men det blev til et meget pænt løb, hvor teknikken var rigtig god.

Ingrid stillede op i spyd – en disciplin som var ret nyt for hende. Ingrid kastede 14.82m som var ny PR med over 2.5m og betød en fin 6. plads.

Ingrid og Anna skulle ud på den lange 1000 m. lige efter spydkonkurrencen, og begge disponerede kræfterne super fint, hvilket resulterede i en 1. plads og østmesterskabstitlen til Ingrid med tiden 3.40.66. Anne løb også et virkelig flot løb i tiden 3.50.23 og havde god afstand til nr. 3 og tog således den flotte sølvmedalje med hjem. Det er så godt gået piger!

Oscar var modig og stillede op i højde, hvor starthøjen er 1.10 og som næsten nybegynder kan det være en præstation i sig selv at komme over. Oscar nåede op på 1.20 og med mere tekniktræning kan han komme endnu højere. Igen var grupperne D12 og D13 slået sammen, hvilket var lidt svært at gennemskue, så da Oscar allerede var taget hjem, blev det annonceret at han havde vundet sølv – stort tillykke Oscar - vi har fået din medalje med hjem til dig.

Vi ventede og ventede på at stafetterne skulle gå i gang i bragende sol søndag sen eftermiddag. P13 stillede til start med Sophia P13, Anna P12, Ingrid P12 og Sarah P13. Efter den mest kaotiske start nogensinde med diskussion om skiftezoner, baneplaceringer o.s.v. starter løbet, men bliver fløjtet af efter første skifte, da 2. skifte åbenbart ikke var klar, til trods for at der var meldt ok før løbet. Det resulterer i en omstart, hvor Sophia (og de andre 1. løbere) skal løbe igen. De fire piger har ikke haft meget tid at øve i og skifterne kunne være bedre, men pigerne holder sig til reglerne og kommer som hold ind på en 4. plads. Der vises dog rødt flag for Amager, da de bruger to baner. De burde være diskvalificeret, men efter en times indsigelser besluttes det at de får et omløb, da der har været tvivl om hvilke bane de skulle lægge sig på. Øv, øv, øv – synes at den bronzemedalje skulle have været BACs. Stort skulderklap til jer piger – i kan med god samvittighed sige at i holdt jer til reglerne og jeg lover jer at I tager dem næste gang.

Til trods for et sparsomt antal deltagere fra BAC er der sat virkelig mange personlige rekorder og flere klubrekorder og hapset mange medaljer samt udvist stædighed, sammenhold og mod til at stille op i uvante discipliner.

Kastegruppen stillede op med Ida Mørck (P13), Martine Markussen (P14/15), Julius Klein (D14/15) og Benjamin Klein (D16/17). De fire atleter kom hjem med 5 PR og 5 medaljer.

 

I lørdags stillede Ida op i hammer, og alle hendes 4 gyldige kast kom langt over 30m. Ida afsluttede med et fantastisk kast på 36.30m, som var ny PR og forbedring af egen KR med næsten 4m. Det blev til en sikker sølvmedalje. I diskos kastede Ida også ny PR med over 1.5m. Med 22.60m fik hun bronze.

Det gode træningssamarbejde i hammerkast med kastetræneren Elo bar også frugt hos Julius. Hans 4 gyldige forsøg var enten tæt på 35m eller langt over. Hans første og sidste forsøg var de to bedste i hele D14/15 konkurrencen.  Med 38.32m forbedrede Julius sin egen PR med knap 5m og blev lidt overraskende Østmester i hammerkast. Julius deltog også i spyd og kastede 37.27m, som var ny PR og betød en bronzemedalje.

I søndags stillede Julius op i diskos og kastede første gang over 30m. Med 31.66m kom Julius på en fin 5. plads. Søndag eftermiddag kom Martine på banen i diskos konkurrencen. Martine havde lidt problemer med den glatte ring, men kastede alligevel tæt på PR længden. 27.86m betød en rigtig fin tredjeplads.

Benjamin stillede også op i diskos selvom hans fodskade ikke var helt kureret. Han kunne ikke kaste med fuld intensitet men kom alligevel pænt over 30m. Det blev til en 7. plads med 31.88m

 

14+ gruppen:

 

Til ØDMU i Helsingør 1. dag sprang Lia højt over 1.54 i regn, torden og lynvejr. Lia sprang det sidste spring før konkurrencen blev afbrudt af sikkerhedsmæssige årsager. Konkurrencen kom desværre ikke igang igen da uvejret fortsatte et pænt stykke tid. Men Lia fik årsbedste og vist, at der er form til 1.60 om vejr og og held går den rigtige vej.

Dag 2 ØDMU var det noget bedre vejr. Amalie var på en tidlig 200 finale. Ikke lige Amalies ynglings-tidspunkt at konkurrere i. Med morgentunge ben fik Amalie slidt 27.58 hjem.

Senere på formiddagen var der kommet lidt mere liv i kludene. Amalie tangerede sin længde PR med resultatet 5.18 meter.

Anna var til gengæld på dupperne i stangspring, hvor den personlige rekord blev øget fra 1.80 til 2.10. Godt med fart i tilløbet og hen over afsættet virkede godt.

Emilie fik en god 2. plads i sit 200 meter heat og resultater 29.64. Det er en klækkelig PR forbedring ift 2018 på 2,5 sekund ca. Og 1,5 sek. hurtigere end inde sæsonens bedste.

Cecilie fik guld på 800 P19, selvom benene løb lidt baglæns. Vi gemmer krudtet til næste stævne

10/6 - 2019
3 Danmarksmesterskaber og Sølv for DM-hold Senior    Skriv svar   Ret indlægget
Anton, Joel og Joachim på vej mod supertider ved DM 10 km.
Ifm. afslutningen af Royal Run i København blev der afviklet en 10 km med mere end 25.000 deltagere. DAF havde indlagt årets Danske Mesterskaber i 10 km Landevej i dette arrangement.
Bagsværd Atletik Club havde mange deltagere i løbet, men 3 ”gamle drenge” eller ”unge mænd” præsterede helt fantastisk i det indre København. Joachim Weel Rosbo stillede op i Ungseniorklassen (20-22 år), Anton Østdal stillede op i Juniorklassen (18-19 år) og Joel Ibler Lillesø stillede op i 16-17 års-klassen samtidig var de alle med i seniorklassen.
Fra start var der 4 af Danmarks bedste løbere der stak afsted i højt tempo, men BAC’s drenge lå i næste gruppe, der bestod af 11 løbere og ikke særligt langt efter de forreste. Og denne gruppe løb også rigtig stærkt. De rundede de første 5 km i 15.04, hvilket også gjorde at det blev hårdt til sidst. Men alle 3 holdt tempoet godt oppe helt frem til målstregen på Amalienborg Slotsplads, hvor Kronprinsen tog vel imod. Anton kom i mål som nr. 10 i tiden 30.30, Joachim blev nr. 12 i tiden 30.33 og Joel nr. 13 i tiden 30.35. Denne fornemme præstation gjorde, at de 3 unge vandt sølv ved Danmarksmesterskaberne for hold for seniorer.
Faktisk vandt de 3 unge hver deres ungdomsrække, således at de blev individuelle Danmarksmestre.
Joachim blev Danmarksmester for Ungsenior og samtidig satte han Personlig Rekord med 31 sek.
Anton Østdal blev Danmarksmester for Juniorer og samtidig satte han Klub Rekord i 18-19 år, hvor han slog Joachims gamle KR med 34 sek. og han satte Personlig Rekord med 2 min. 41 sek.
Joel Ibler Lillesø blev Danmarksmester for 16-17 år og satte samtidig Dansk Ungdoms Rekord 16 år, hvor han slog den gamle med 1 min 35 sek. og han satte Klub Rekord i 16-17 år med 1 min. 09 sek. og så lige en Personlig Rekord med 1 min 22 sek.
Det er svært at finde superlativer der er store nok for at beskrive deres præstationer samt at beskrive hvor flot de repræsenterer Bagsværd Atletik Club’s farver.
I ønskes alle et kæmpe stort tillykke med de flotte tider og titler.
Lige under det allerhøjeste niveau blev der også lavet nogle flotte præstationer af de ”unge” BAC’ere.
Søren Jøhnk løb på 33.15 og satte en stor Personlig Rekord, hvor han blev nr. 49 hos seniorerne og nr. 3 og bronzemedalje hos Ungsenior.
Jacob Weel Rosbo løb på 37.02, men han skulle vist på toilettet under vejs.
Laurits Pantmann (2003) løb på meget flotte 38.54, som er Personlig Rekord med 1 min. 22 sek., hvor de første 5 km gik på 18.57.

<< Ældre   Primære indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
20/714/7TRACKS T9 Østerbro, Kbh 20. juli
26-28/713/7Store DM i Esbjerg
27/727/7Indkøb af trimtex jakker
3/828/8TRACKS T10 Aarhus 3. august
10/84/8TRACKS T11 Østerbro, Kbh 10. august
15/88/8TRACKS T12 Viborg 15. august
20/814/8TRACKS T13 Amager 20. august
30/824/8TRACKS T14 Odense 30. august
3/928/8TRACKS T15 Holbæk 3. september
15/95/9DM halv-marathon for hold (masters)
Nyheder 
11/7 Josefine sætter PR ved Universiaden
4/7 Josefine Rytter til Universiade i Nap...
3/7 Philip sætter KR D15 på 5 km Landevej
27/6 Joel Ibler Lillesø officielt udtaget...
22/6 Bube løber årsbedste ved stævne i ...
Medlemmerne