FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
28/1 - 2020
Michael Pilegaard Hansen sætter Dansk masters rekord på 1000m    Skriv svar   Ret indlægget   1 svar
Ved Pallas Spelen i Lørdags, havde Michael de hurtige sko på og udnyttede sit potentiale til fulde. Det blev til dansk bedste notering for masters i 50-54 års klassen på 1000m
Den gamle danske bedstenotering i aldersklassen 50-54 år var på 3:02.85 og blev sat i 2012 af Kim Christiansen fra Holstebro. Der er ikke så mange steder man kan få lov til at løbe 1000m indendørs, men Michael havde fået lov til at løbe sammen med de 15-årige drenge, dog udenfor konkurrencen. Det var nogle lopper at løbe med så det blev et meget ujævnt løb, fortæller Michael. Men heldigvis var der fart nok på til at han kunne forbedre bedstenoteringen til 2:58.44.
27/1 - 2020
Mia er ved at være godt i gang igen !    Skriv svar   Ret indlægget
Mia Helene Mørck sætter Dansk Ungsenior Rekord på 1000m-inde.
Mia Helene Mørck havde et 2019 uden de rigtigt gode resultater, som vi ellers har været forvænt med i de seneste mange sæsoner. Det hele endte jo med en brækket knogle i foden i forberedelserne til European Games og EM U23, som der desværre ikke blev noget af.
Herefter er der gået tid med, at få knoglen til at hele og med efterfølgende langsommelig genoptræning. Da den alternative genoptræning var gennemført, så begyndte det med løbe-grundtræning og først nu er der ved at komme fart på med pigsko, på bane og konkurrencer.
Mia startede yderst fornuftigt med et kontrolleret 800m-hold løb, hvor hun bare skulle holde fokus på at løbe hver 200m på 35, 34, 33 og 32 sek., hvilket hun gjorde til punkt og prikke.
Næste konkurrence var fredag d. 24. januar, hvor den stod på 1000m. Her vandt Mia i den pæne tid 2.53,34, som er ny DUR 21-rekord (Dansk Ungdoms Rekord for 21-årige) og samtidig U23 Dansk Ungsenior Rekord.
Stort tillykke til Mia.

22/1 - 2020
Idrætsmodtagelse 2019 på Gladsaxe Rådhus    Skriv svar   Ret indlægget
Idrætsmodtagelse 2019, 20. januar 2020.
Mandag d. 20. januar havde Gladsaxes Borgmester inviteret de dygtigste atleter i kommunen til den årlige Idrætsmodtagelse. For Bagsværd Atletik Club var der 18 atleter, der havde præsteret så flot, at de havde kvalificeret sig til denne og flere af dem endda med adskillelige præstationer. Til alle atleter var der en gave for den flotte indsats, hvilket var en termodrikkedunk med inskriptionen "For god indsats 2019 Gladsaxe Idræt".
De 18 atleter var Andreas Bube, Anton Østdal, Christoffer Frost-Jensen Johansen, Henrik Berg, Jacob Weel Rosbo, Joachim Weel Rosbo, Joel Ibler Lillesø, Josefine Rytter, Klaus Plum, Laurits Pantmann, Martin Bo Andersen, Mia Helene Mørck, Mie Kjær, Peter Busk, Philip Grundt Hansen, Steen Fleig Mortensen, Stinus Dolmer Nielsen og Torben Søderberg.
På billedet ses BACs atleter, der fik overrakt gaven på rådhuset. 
12/12 - 2019
Joel fik overrakt sølvfad som "Årets Eremitageløber"    Skriv svar   Ret indlægget
Årets Eremitageløber 2019: Joel Ibler Lillesø.
Tidligere har vi skrevet om at Joel Ibler Lillesø var blevet valgt som "Årets Eremitageløber" i kategorien Elite/Talent.
Onsdag var Joel i "De gamle stuer" på Berlingske for at få overrakt et sølvfad, som tegn på kåringen.
Læs mere HER .
10/12 - 2019
Joel og Anton super flotte placeringer ved EM Cross 2019.    Skriv svar   Ret indlægget
Anton og Joel på vej ned af sidste bakke mod mål.
Søndag d. 8. december løb Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø på det danske Juniorlandshold ved Europamesterskaberne i Cross i Lissabon (Portugal). De var oppe imod nogle utroligt gode løbere med fantastiske personlige rekorder på både 1500m, 3000m, 5000m og 10.000m, så de skulle løbe helt op til deres bedste for at hive en hæderlig placering hjem. De 2 BAC'ere skulle ud på en samlet distance på 6225m, som var 4 runder på ruten. Ruteprofilen og højdekurve var studeret hjemmefra, men ruten var væsentlig mere kuperet end forventet. Juniordrengene var største startfelt ved mesterskaberne med i alt 106 løbere på startstregen.
Der blev lagt hurtigt fra land og ruten snævrede ind kort efter start, så der kneb det med pladsen og der blev også skubbet en del på de første par omgange. Både Anton og Joel kom dog fint afsted og efter første omgang lå de placeret som hhv. nr. 30 og nr. 41. De havde begge startet fornuftigt og kunne arbejde sig lidt frem i feltet, så de efter anden runde lå hhv. nr. 25 og nr. 29. Efter 3. runde havde de begge igen taget flere placeringer, men nu med Joel som den forreste på plads 19, men Anton var lige i hælene på plads 22. Da de var på starten af det sidste nedløb ned mod mål, så var det igen Anton der var forrest, men Joel var ikke mange meter efter. Nu gik det i fuldt firspring mod mål og på opløbet lykkedes det Joel at klemme sig forbi Anton, så Joel kom i mål som nr. 16 og Anton blev nr. 17. De 2 BAC'ere havde altså taget yderligere placeringer på sidste runde.
At præstere så flot og få så fornemme placeringer er over al forventning selv om man snart ikke rigtig ved hvad man skal forvente af de 2 med alle de flotte resultater de har lavet den seneste tid. Og var placeringerne gode ? Ja, de slog hhv. 90 og 89 rigtig gode europæiske juniordrenge.
Både Joel og Anton skal have et kæmpe tillykke med deres flotte præstationer og de repræsenterede BAC of Danmark yderst fornemt.
Man kan gense løbet HER .
7/12 - 2019
EM Cross i Portugal m. Anton og Joel    Skriv svar   Ret indlægget
Anton og Joel inspicerer banen dagen før EM.
Søndag d. 8. december afvikles Europamesterskaberne i Cross i Lissabon (Portugal). Her er der deltagelse af de 2 juniorløbere Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø sammen med resten af det danske landshold. Ift. BAC er der selvfølgelig størst interesse for Junior Drenge løbet, da både Anton og Joel konkurrerer i denne række, men de har selskab af 4 andre danske junior drenge, således at de både er med i den individuelle konkurrence samt i holdkonkurrencen, hvor de 3 hurtigste tæller til holdet. Men de er også oppe imod meget stærk modstand, hvor de værste er Jakob Ingebrigtsen (NOR) og Jan Pešava (CZE) for bare at nævne nogen.
Det er Junior drenge der er de første der skal konkurrere og det er med start kl. 10.00 (Portugisisk tid) og kl. 11.00 (Dansk tid).

Hvis man vil følge med LIVE, så forventes det at kunne gøres HER.

Og startlister og resultatlister kan findes HER.
25/11 - 2019
Dobbeltsejr og 2 landsholdspladser til EM Cross    Skriv svar   Ret indlægget
Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø på vej mod dobbeltsejr ved CN2 og EM.
Søndag d. 24. november blev 2. runde af Cross Nationals afholdt i Århus. Cykelbanen og kasteområdet udgjorde en varieret rute på 1,6 km.
Juniorerne skulle ud på ca. 5,5 km, hvor Anton Østdal, Joel Ibler Lillesø, Anders Bang og Noah Grunnet Nouri skulle vise BAC-farverne frem.
Anton satte tempo på fra starten og Joel lagde sig lige bag Anton og stille og roligt tyndede det ud bag de 2 BAC-løbere. Ved afslutningen af den første hele omgang ud af 3, så slap den sidste konkurrent og herefter kunne de 2 BAC-løbere bare fokusere på at holde et pænt tempo, som medførte at forspringet blev større og større. Til sidst må det betegnes som en suveræn dobbeltsejr, hvor de igen tog hinanden i hånden på de sidste hundrede meter, dog var der enighed om det var Anton der denne gang skulle have æren af at løbe først over stregen, også da det var ham der havde trukket hele vejen. Anders var godt med på de 2 første omgange, men mistede et par placeringer på den sidste, som alligevel rakte til en fin 11. plads og med kun 18 sek. op til nr. 5. Noah har på det seneste haft nogle lidt dårlige løbeoplevelser og i ugen op til konkurrencen havde han også været syg. Derfor skulle han løbe fornuftigt, hvilket han også gjorde og så er det meget fint at kunne blive nr. 19 ud af 41.
Drengene vandt også denne runde som hold og fører dermed holdkonkurrencen samlet.
Hos kvinderne var det igen kun Nevena Simeonova, der stillede op og hun skulle ud på ca. 9 km. Nevena fik kæmpet en plads hjem som nr. 26.
Allerede mandag kom udtagelsen til EM Cross i Portugal d. 8. december og her var der (selvfølgelig) plads på Juniorholdet til både Anton og Joel.
Stort tillykke til de 2 hurtige "Juniorer".
Løbet fra Atletik TV kan ses HER
Interview med Joel kan ses HER
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
1/225/1Kronborg 2
3/228/1Årsfest/diplom fest for mandagsh...
22-23/28/2DMinde Odense (Senior)
23/216/2Vinterturnering ungdom
29/2-1/316/2DMU inde i skive, fælles tur
15/38/3Vinterturnering ungdom
Nyheder 
28/1 Michael Pilegaard Hansen sætter Dans...
27/1 Mia er ved at være godt i gang igen !
22/1 Idrætsmodtagelse 2019 på Gladsaxe R...
12/12 Joel fik overrakt sølvfad som "...
10/12 Joel og Anton super flotte placeringe...
Medlemmerne