FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
17/11 - 2019
Joel Ibler Lillesø valgt til Årets Eremitageløber 2019    Skriv svar   Ret indlægget
Joel Ibler Lillsø på vej mod hæderen, som "Årets Eremitageløber".
For dem der holder papirudgaven af BT, så har man i dag kunnet læse at Joel Ibler Lillesø er valgt til "Årets Eremitageløber 2019" i kategorien Elite/Talent.
Med fare for at blive beskyldt for at have de Bagsværd-farvede briller på, så var Joel den helt store favorit blandt de nominerede og det er næsten en selvfølge at det måtte blive Joel.
Joel bliver sammen med "Årets Eremitageløber 2019" i kategorien Motionist inviteret ind på Berlingske, hvor han vil få overrakt BT's sølvfad af chefredaktør Michael Dyrby.
STORT TILLYKKE TIL JOEL MED DEN FORNEMME HÆDER !
Link til nyhed på BT HER .
13/11 - 2019
Trippel Sølv ved NM Cross    Skriv svar   Ret indlægget
Joel Ibler Lillesø og Anton Østdal på præmieskamlen ved NM Cross 2019.
Søndag d. 10. November skulle det danske Cross-landshold løbe Nordiske Mesterskaber i Vierumäki i Finland. NM Cross har både individuelle og hold konkurrencer for Junior piger (4,5 km), Junior drenge (6 km), Senior kvinder (7,5 km) og Senior mænd (9 km). Hos Junior drenge havde BAC hele 2 deltagere på holdet, der bestod af i alt 5 løbere, hvor af de 3 første talte til holdet, der skulle kæmpe mod de andre nordiske lande. Både Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø viste stor styrke ved udtagelsesløbet ”Cross Nationals 1”, hvor de fulgtes ad hele vejen og løb sammen i mål og begge er i rigtig god form. Dog er Anton stadig på vej tilbage efter hans træthedsbrud, der satte en stopper for hans deltagelse ved sommerens Junior EM.
De 2 BAC’ere skulle op imod nogle hurtige nordiske ”brødre” med tider på 14.17, 14.21, 14.26 og 14.36 på 5000m og 29.30, 29.48 og 30.01 på 10.000m, så konkurrenterne kunne fremvise stor fart på bane og landevej. Men nu stod den på Cross og her kan det være lidt anderledes med evner og god fart. Ruten var dog rimelig flad, da der blev løbet på den lokale golfbanes ”driving range” og kun 3 små halvflade knolde undervejs på hver runde. De 6 km bestod af 4 runder af 1,5 km.
Efter startskuddet kom alle danske juniordrenge godt afsted og i løbet af den første halvdel af første runde fik både Anton og Joel arbejdet sig helt frem blandt de forreste. Efterhånden fik en gruppe på 10 løbere skilt sig ud i front, hvor Joel som oftest lå som en af de 2 forreste. Først mod slutningen af næstsidste omgang blev yderligere et par konkurrenter hægtet af og lidt længere fremme i løbet røg et par stykker mere, men stadig med 2 BAC’ere med i den reducerede gruppe, der var nede på 6 mand. Med 700-800m til mål hang Anton kun på med det yderste af neglene og måtte slippe nogle få meter op til de resterende. Anton kæmpede hele vejen, men kunne ikke lukke hullet og løb i mål, som nr. 6, hvilket er hans bedste placering til NM, da det tidligere er blevet til en 11. plads og en 10. plads. Med en margen på sølle 9 sek. til vinderen og med tanke på Antons skadehistorik, så er det meget imponerende det Anton præsterede på dagen. Joel var stadig med blandt de 4 forreste, da gruppen nærmede sig den sidste lille knold, hvor en normand (vinderen) satte et gevaldigt ryk ind, som ingen andre kunne eller turde gå med på. Af de 3 resterende kom Joel ind som sidste mand på bakken, hvorefter der var et nedløb, et sving og et kort opløb og dermed ikke de store muligheder for at overhale. Positionerne blev holdt ned af bakken og ind i sidste sving måtte Joel tage ydersiden i sine bestræbelser på at komme forbi og stadig sidst af de 3. Nu var der kun det korte opløb på ca. 50m tilbage. Men her viste Joel nogle fantastiske finish-evner, hvor først svenskeren blev passeret og til sidst fik Joel også kringlet sig forbi normanden, hvormed at han kunne løbe i mål som nr. 2 og dermed vandt han Sølv til Junior NM. Joel er stadig kun 15 år, hvor flere af konkurrenterne er 19 år ”Endnu mere Imponerende”.
Den 3. dansker kom i mål som nr. 9 og det var tilstrækkeligt til, at det danske hold kunne tage sig af Sølvmedaljerne i holdkonkurrencen, som jo bestod af 2/3-dele BAC’ere.
I den kommende tid kommer først ”Cross Nationals 2” i Århus (24/11), som er udtagelsesløb til EM Cross, der afholdes i Portugal (8/12). Mon ikke de 2 drenge allerede har vist så gode takter og fin form, at der er store forhåbninger for udtagelse til EM.

30/10 - 2019
De 2 suveræne BAC'ere udtaget til landsholdet til NM Cross.    Skriv svar   Ret indlægget
Sådan så et ud sidst Joel og Anton var på landsholdet ved VM Cross.
Efter at have gennemført 1. runde af Cross Nationals i opvisningsstil, så blev både Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø meget fortjent udtaget til Juniorlandsholdet til de nordiske mesterskaber i Cross, der skal afvikles i Finland d. 10. november.
Der skal lyde et stort tillykke til dem begge og et held og lykke i Finland.
Philip Grundt Hansen løb og præsterede også så flot, at han havde niveau til at blive udtaget, men DAF udtager kun løbere der fylder 16 år i 2019 eller ældre og dermed ikke løbere der er årgang 2004 eller yngre. Philip må bare præstere lige så godt til næste år, så får han også denne oplevelse med. Det samme må vi håbe for Anders Bang at han kan få, hvis der er blevet styr på hans astma til denne tid. 
30/10 - 2019
Suveræne præstationer af suveræne løbere ved 1. runde af Cross Nationals.    Skriv svar   Ret indlægget
Joel og Anton på opløbsstrækningen som suveræne vindere.
Søndag d. 27. oktober blev første runde af denne vintersæsons Cross Nationals afviklet i Roskilde. Det blev afviklet på en 2 km rundstrækning med en hel del bakker samt blødt og til tider pløret underlag i Dream City, der ligger i tilknytning til området for Roskilde Festival. Der var fællesstart for alle juniorer, der skulle løbe 6 km og senere også fællesstart for alle seniorer og masters, der skulle løbe 8 km.
I denne sæson af Cross Nationals er der kun en holdkonkurrence for hold af 3 løbere i de 6 forskellige rækker Junior, Senior og Masters for hhv. piger/kvinder og drenge/mænd, mens den individuelle konkurrence er fjernet. Dette afholdt nok nogle af de løbere fra mindre klubber, der ikke havde mulighed for at stille hold i at deltage og dermed var felterne ikke så store.
Til gengæld talte løbet som udtagelse til Nordiske Mesterskaber i Cross, som skal afvikles i Finland d. 10. november, hvor der er en junior- og seniorkonkurrence både individuelt og for nationale hold.
BAC havde hele 6 drenge til start i juniorrækken og i bedste fald 2 hold. Fra start lagde Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø sig i spidsen og trak i et godt tempo. Ikke ret langt efter kom Anders Bang på 4./5. pladsen og igen kort efter kom Philip Grundt Hansen. Men også Jacob Weel Rosbo og Noah Grunnet Nouri var godt fremme i feltet. Anton og Joel skiftedes til at trække og der var efterhånden kun én enkelt konkurrent, der ihærdigt forsøgte at hænge på. På anden halvdel af anden runde i bakkerne måtte den sidste give fortabt og da først hullet var der, så voksede det hurtigt og komfortabelt for de 2 BAC-drenge. Så på hele sidste omgang kunne de holde et behageligt tempo, hvor der også var overskud til at konversere lidt. Da der ikke var nogen individuel konkurrence, så kunne de tage hinanden i hånden på opløbsstrækningen og sikre 1. og 2. pladsen til brug for holdet i holdkonkurrencen. Philip løb også et umådeligt flot løb, hvor han kom ind på 5. pladsen og slog mange ældre løbere og samtidig fuldendte han BAC-holdet i mål, som tog en suveræn 1. plads. Jacob havde det lidt hårdt til sidst, da han var mærket af noget sygdom i tiden op til løbet. Han kom i mål som nr. 16. Desværre måtte både Anders og Noah udgå, da de havde problemer med vejrtrækningen. Mest ærgerligt var det for Anders, da han lå på 5. pladsen med udsigt til udtagelse til NM Cross, da hans astma tog overhånd og gjorde det umuligt at fuldføre.
I senior løbet havde BAC kun Nevena Simeonova til start hos kvinderne. Hun løb et godt og stabilt løb og kom i mål som nr. 20, men hun manglede et par holdkammerater.

11/10 - 2019
Nu kan du atter købe klubtøj    Skriv svar   Ret indlægget

Webshoppen lukker 30.10.2019 med forventet levering i uge 50/51.

Der er kommet hoodies og dunjakker med på :)
Her er lidt information om fremgangsmåden, som vi håber at I videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en/my-trimtex/bagsvaerd-atletik-club/

 

1.     Inden du kan bestille, er du nødt til at registrere dig / oprette en konto.

2.     Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Create an Account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

3.     Klik på «My Account» øverst til højre og derefter på «Teamshop» i menuen til venstre.

4.     Udfyld feltet «Activate Access Code» med klubbens teamkode som er «bagsvaerdAC2018» og klik på tilføj.

5.     Derefter kan du klikke på «Open for orders» og så kan du begynde at handle.

6.     Når du har valgt de ønskede produkter, klik på Indkøbskurven og gennemfør dit køb.

7.     Du skal modtage en ordrebekræftelse fra Trimtex når din ordre har er gennemført.

 

Trimtex anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på klubbens kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at vi automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at vi kan handle disse på den samme ordre. Her findes feks. Andre sorte tights og bukser.

Hvis der er problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00

6/10 - 2019
Mega flotte BAC-resultater til Eremitageløbet    Skriv svar   Ret indlægget
Joel kæmper sig over målstregen på toppen af bakken.
Det 51. Eremitageløb blev helt fantastisk for Bagsværd Atletik Club’s løbere. Der blev løbet nogle fænomenale tider og det gav samtidig nogle rigtig flotte placeringer.
I forhold til den seneste tid, så var der skruet lidt ned for temperaturen, så den lå på 6-8 °C, men det var pænt solskinsvejr og kun meget let vind fra øst. Så kan man vist ikke få meget bedre løbevejr, når det er på de lidt længere distancer.
Helt fremme blandt de forreste havde BAC både Joachim Weel Rosbo og Joel Ibler Lillesø (årg. 2003), som dog lod Abdi Ulad og Jacob Dybdal løbe afsted i et meget opskruet tempo. I den efterfølgende 8-mandsgruppe passerede Joel og Joachim de 3 km i 9.08, mens gruppen blev delt op på vej op mod slottet første gang, så Joel i en 3-mandsgruppe passerede 5 km i 15.19 og Joachim passerede i 15.37 som nr. 10. Herefter gik der ikke ret meget tid før der kom en lind strøm af løbere fra BAC. Først var det Philip Grundt Hansen (årg. 2004), der rundede i 16.03 som nr. 14, Christoffer Frost 16.57 nr. 35, Jacob Weel Rosbo 17.13 nr. 41, Søren Jøhnk 17.14 nr. 42, Jacques Dehnbostel
 17.40 nr. 53, Josefine Rytter 19.12 nr. 10 (K), Trine Sørensen 20.01 nr. 18 (K) og Laurits Pantmann 20.05 nr. 244.
Efter at løberne havde været ude på sløjfen til Rådvad kom de tilbage på Eremitagesletten og skulle op til slottet for anden gang og passere de 10 km. Her lå Joel stadig i 3-mandsgruppen med et par noget mere rutinerede herrer og der var langt ned til de næste, så det var kampen om 3. pladsen, der skulle afgøres mellem de 3. Joel passerede, som den sidste af de 3 i tiden 30.49 og med 3 sek. op til den forreste. Joachim passerede som den næste i 31.43, som nr. 9 og Philip i 32.37, som nr. 14. Herefter fulgte Christoffer i 33.55 nr. 32, Jacob 34.25 nr. 37, Søren 34.26 nr. 39, Jacques 35.09 nr. 46, Josefine 38.31 nr. 10 (K), Laurits 39.58 nr. 208 og Trine 40.32 nr. 19 (K).
Joel hang på de 2 følgesvende de næste små 3 km, men med lidt besvær og nu nåede de frem til den sidste stejle og hårde 400m lange bakke med mål på toppen. Joel fik samlet de sidste ressourcer og med en jernvilje fik han presset sig forbi de 2 andre på vej op ad bakken og med de allersidste kræfter lykkedes det også at holde dem bag sig og dermed fik Joel en yderst fornem 3. plads i tiden 40.50. Og dem der er lidt i tvivl om hvor godt og hurtigt det er, så er det en gennemsnit-kilometertid på 3.05 på den kuperede 13,3 km lange rute.
I år var der indført en pokal til den løber, der havde den hurtigste ”Bakkespurt” på de sidste 400m. Og da Joel lå og sloges med de 2 konkurrenter, så gik det også vanvittigt hurtigt op ad bakken, hvorved at Joel endte med at have hurtigste tid og kunne dermed få overakt Bakkespurtspokalen.
Joachim holdt den flotte placering som nr. 9 helt til målstregen og krydsede denne i tiden 42.12, som er PR med 11 sek., hvilket også er imponerende, når man kender til alle Joachims flotte resultater fra de tidligere år. 
Philip som kun er årgang 2004 holdt sit imponerende tempo hele vejen hjem, op over bakken og i mål. Han fik den fantastiske tid 43.33 og blev nr. 15. Tiden er en kæmpe PR på 6 min. og så er tiden 13 sek. bedre end den tid Joel (årg. 2003) løb sidste år.
Christoffer, som er mellemdistanceløber, holdt fint tempoet til mål og fik tiden 45.00, som nr. 31. Jacob og Søren havde fulgtes de første 10km, men på det sidste lykkedes det Søren at distancere Jacob så Søren fik tiden 45.18 (PR med 57 sek.), som nr. 32 og Jacob 45.46 (PR med 3 min.), som nr. 39. Jacques Dehnbostel fik 46.19, som nr. 42. 
Hurtigste BAC-kvinde blev Josefine Rytter, som kom i mål som nr. 8 hos kvinderne i tiden 51.01 (PR med 27 sek.) og næsthurtigste kvinde blev Trine Sørensen i tiden 54.04 (PR med 1.17) og en placering som nr. 18.
Laurits Pantmann løb også et flot løb, selv om det bare skulle være en rolig tur :-). Laurits (årg. 2003) løb på 52.43 og han forbedrede sig med 6 min. ift. sidste år og dermed en kæmpe PR.

16/9 - 2019
Joachim Weel Rosbo Danmarksmester på Halvmarathon    Skriv svar   Ret indlægget
Joachim Weel Rosbo vinder DM U23 på Halvmarathon.
Ved gårsdagens Copenhagen Half var Joachim Weel Rosbo "næsten" lige i hælene på den nye verdensrekordholder, hvilket gjorde at Joachim var hurtigste danske mand under 23 og dermed kunne kåres til Danmarksmester i U23.
Joachim løb de 21,0975 km på 1.10.52. Joachim har tidligere i år løbet på 1.07, så helt tilfreds med tiden er Joachim nok ikke.
2 andre fra ungdomsgruppen, der også gjorde det godt var Jacob Weel Rosbo, som løb på 1.17.18 og blev nr. 7 i U20-gruppen samt Niels Østergaard, der først er startet i klubben for nogle måneder siden og som løb på 1.45.07.

De resterende der repræsenterede BAC ved CPH Half og som ikke er nævnt i BAC 1's indlæg er listet op her:

Navn                                 Kat.        Tid           #Køn  #Kat.
Jens Ulrik Nielsen              M45    01.36.00     2745   279
Niels Konradsen                M50     01.37.03    2972    215
Julie Rosbo                        F50     01.39.19      505    29
Bjørn Holst                         M55    01.39.51     3762   112
Mogens Weel                     M60    01.42.50     
Lise Thurmann                   F55     01.47.29     1236   25
Carsten Stendal                 M60    01.48.21     6408   101
Anders Gerhardt                M55    01.53.12     8060   407
Jeppe Vørre                       M55    01.57.37     9525   528
Merete Lernov Toftemann  F55     01.58.01     3097   77
Eva Holm                            F45     02.17.29    6659   723
Helle Ryssel Clemmensen  F50    02.28.49     7776   683
Ove Nysom                         M75    02.36.19    13889  14
Poul-Erik Rasmussen         M70    02.38.55    13943  77

<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
19/11Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. n...
21/1118/11Julefrokost
24/1116/112. runde af Cross Nationals
Nyheder 
17/11 Joel Ibler Lillesø valgt til Årets ...
13/11 Trippel Sølv ved NM Cross
30/10 De 2 suveræne BAC'ere udtaget til la...
30/10 Suveræne præstationer af suveræne ...
11/10 Nu kan du atter købe klubtøj
Medlemmerne