FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
22/5 - 2020
Nu er alle hold igang igen. Vis hensyn.    Skriv svar   Ret indlægget
Kære alle,
Så er alle hold endelig igang igen.
Børne og ungdoms hold har ventet i to måneder, og nu Jan de endelig komme på banen.
Alle holder afstand! Reglerne og afspritning/ afvask af materiel mellem brugere skalfølges (det gælder alle brugere)
Mvh
Bestyrelsen 

28/4 - 2020
Opstart af løbetræning for hold 3 - 4    Skriv svar   Ret indlægget   2 svar

Opstart af løbetræning for hold 3 - 4.

Vi har indtil nu lavet 8 løbegrupper.  Hver løbegruppe har fået tildelt en farve og består af max 8 personer.

Du kan tilmelde dig til en løbegruppe – evt. få oprettet en ny løbegruppe ved henvendelse til Lis Knudsen lisknudsen @ gmail.com. Se løbegrupperne under dokumenter/løb med/løbegrupper.
Den overordnede træning lægges op på træningsforum for den enkelte dag med forslag til intervaltyper og distance. Der lægges ikke forslag til ruter op, det aftaler grupperne individuelt, skriv gerne hvor i mødes og hvilken rute i vil løbe på træningsforum, men sørg for at ikke mødes samme sted som de andre grupper. Når I lægger ture op, så anvend jeres farve som navn.

Husk at holde god afstand når I løber og giv god plads til andre på stier og veje.

22/4 - 2020
Der åbnes nu lidt for træning igen    Skriv svar   Ret indlægget

 Bestyrelsen glæder sig som I alle til at få normale tilstande igen. Vi er dog som alle underlagt sundhedsmyndighedernes vejledninger og krav.

DGI, DIF og DAF har lavet anbefalinger indenfor retningslinjerne, og kommunen har nu behandlet sagerne.

Vi må gerne organisere træning på stadion og uden for stadion, men det bliver ikke som før. Uden for stadion, kan I, der ikke er afhængige af at benytte stadion faciliteter, frit aftale at mødes og træne, så længe I overholder krav til afstand og til at forsamlingsforbuddet forsat gælder, så I må ikke være større grupper end 10, så er I det, må I dele jer op. Husk fortsat at vaske hænder med sæbe eller brug håndsprit før og efter jeres træning og nys/host i ærmet. BLIV HJEMME hvis I har symptomer og sørg for at blive testet. Jakob sender specifikke retningslinjer ud til jer, der er medlemmer i motionsafdelingen.

For børn yngre end årgang 2006, kan vi desværre fortsat ikke tilbyde træning under tilfredsstillende vilkår mht afstand og hygiejne. Derfor er træning for B1 og B2-holdene fortsat aflyst med mindre I får specifikke invitationer fra trænerne på dage, hvor vi mener at have trænere nok og program til at dele gruppen op og have forældre med til at sikre hygiejnen.

For B3, 14+, mellem-lang, sprint/spring og kast og senior/masters bane-atleter, kan vi nu åbne for at der organiseres træning på stadion i samråd med trænerne i små grupper på op til max 6-8 atleter og en træner. Der må gerne være 4-5 grupper på stadion, og vi har bedt kommunen om, at få vores stadion tider tilbage så vi har retten til at være her 16-19 på hverdage og 10-12 om lørdagen. Vi har så også fri adgang til kasteanlægget, når dette er repareret (fra torsdag er det lukket i 5 dage for at sikre tørretid på ny beton og sikring af vingen). Uden for disse tider kommer andre brugere og skolerne.

Det er en god ide at benytte træningsforum, så der nemmere kan planlægges, hvis grupper skal splittes op.

HVIS der benyttes redskaber fra BAC skuret, skal disse vaskes af med sæbevand eller afsprittes før og efter brug. I skal selv medbringe evt håndsprit. Klubben sørger for, at der står sæbe, klude og spand i redskabsrummet, så kan der laves sæbevand med vand fra støvlevasken foran fodboldens omklædning. I første omgang er indkøbt rengøring på sprayflasker, husk at tørre også flaskerne af efter brug.

 Mht generalforsamlingen gør forsamlingsforbuddet fortsat at denne er udsat og det samme gælder alle stævner og løb ind til videre. Her kan Ifølge med på Dansk Atletiks hjemmeside og på arrangørernes.

16/4 - 2020
Bestyrelsesmøde d. 21/4    Skriv svar   Ret indlægget
Bestyrelsen afholder online møde d. 21/4.
Har du som medlem emner som du ønsker behandlet på, mødet kan disse skrives til Hanne på e-mail: klub@bagsvaerd-atletik.dk
Med venlig hilsen på vegne af bestyrelsen
Jakob Rønhoff Hyllegaard
6/4 - 2020
Joel nr. 1 på "listerne"    Skriv svar   Ret indlægget
Nu er der kommet en længe ventet opdatering af Statletik, så udendørsresultater også er taget med. Det vi i BAC har ventet på er, at Joel Ibler Lillesø's 10 km Landevej d. 2. februar på 30.01 blev registreret, så resultatet kunne komme med på ranglisterne. Det har medført at Joel topper den danske ranglister på 10 km Landevej for Seniorer og den såkaldte verdensrangliste hos Tilastopaja hos U18.
Link til statletik: HER
Link til Tilastopaja: HER (vælg Youth U18)


30/3 - 2020
Opdateret Alt træning i BAC regi fortsat aflyst    Skriv svar   Ret indlægget
Kære alle,
Kommunen har fortsat aflåst faciliteter frem til og med 10. maj. Derfor er alle børne- og ungdomshold fortsat aflyst. Løbegrupperne må også samles på anden vis.
Vi håber I kan finde alternative måder at få trænet på.
Stadion er åbent for borgerne, men husk, at man maks må være grupper af 10 og husk afstand.
Gode ideer og videoer til alternativ træning må gerne deles i facebook grupperne til venlig inspiration for jeres klub-kammerater :)
mvh
Bestyrelsen

19/3 - 2020
VIGTIG NY UPDATE IFM. CORONA fra Dansk Atletik Forbund    Skriv svar   Ret indlægget
"Kære atlet, træner, klubleder, stævne- og løbsarrangør…
På baggrund af de seneste udmeldinger i forbindelse med udbruddet af COVID-19 virus i Danmark fra myndighederne samt Danmarks Idrætsforbund har vi i Dansk Atletik besluttet følgende nye tiltag..." her

<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
22/5 Nu er alle hold igang igen. Vis hensyn.
28/4 Opstart af løbetræning for hold 3 - 4
22/4 Der åbnes nu lidt for træning igen
16/4 Bestyrelsesmøde d. 21/4
6/4 Joel nr. 1 på "listerne"
Medlemmerne