FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
3/9 - 2018
DMU med 3 medaljer    Skriv svar   Ret indlægget
Medaljetagerne ved DMU 2018.

Aalborg A&M afholdt Danske Mesterskaber for Ungdom (DMU) i weekenden 1. og 2. september. BAC stillede med et hold af 8 atleter og 2 trænere, som havde en hyggelig og indbringende weekend der både talte 3 medaljer, fine resultater og gode oplevelser.

Lia Palmberg Nordhald løb en fin 300m hæk med en samlet 5. plads i P15. Lia kom skidt over første hæk, kom stærkt igen men trippede igen en del på sidste hæk, hvilket kostede en del tid, men ellers flot løbet. Lia fik senere lørdag 1,44m i højde før ryggen sagde stop. Søndag løb Lia 14,08 på den korte hæk. Så en travl weekend for alsidige Lia.

På sin 100m-start i P15 rykkede Amalie Thrane voldsomt i blokken og dommeren burde have dømt omstart. Det skete ikke og Amalie kom derfor skidt igennem de første 20-30 meter, men den slags sker ind imellem. I længde levede Amalie op til sin seedning og kom fint med i finalerunden. Noteringen på 4,75m var ikke helt på vanligt niveau, men der var flere i feltet som sled med niveauet. Amalies DMU sluttede med en 200m på 28,11. Umiddelbart ikke en hurtig tid, men tiderne i heatet var generelt ikke hurtige. Og Amalie slog faktisk en pige, som har en bedre PR end Amalie. Så en fint indsats og fight fra Amalie.

Tine Østergaard’s 400m i P19 var ikke helt i skabet. Løbene lørdag blev stærkt forsinkede og arrangørerne var ikke på toppen af situationen med kommunikation mv. Tine følte sig derfor fysisk og mentalt “slukket” da løbet gik i gang. Det gik klart bedre på 800 meter søndag. Tine gik som aftalt efter en Holte pige, som så havde en gylden dag og løb pænt hurtigt på første omgang. En 400-split på 65 var i overkanten for Tine og kostede til sidst nogle sekunder. Men sådan er mesterskaber og Tine fightede godt.

Cecilie Møller-Jensen løb sin første 400 meter i år i P17 og kom ok rundt i 61,11. Tiden var på niveau med to af de formodede hårdeste konkurrenter på 800 meter, så det så ok ud. Cecilie mangler noget speedtræning pga. skinnebensproblemer i april og maj måned, hvilket mærkes på en 400m. I 800m-finalen var der tæt kamp som ventet. Cecilie placerede sig super godt og var i god kontrol med de øvrige favoritter. Med ca. 250 meter igen tog Cecilie spids og tvang dermed de andre til at løbe sidste sving i bane 2. Det var modigt og godt forsøgt og angrebet skilte 3 næsten lige stærke atleter ud, så selvom Cecilie lige manglede 1 pct. de sidste 50 meter blev det til en flot og meget fortjent bronze. Og stor ære af et godt ræs - et rigtig mesterskabsløb.

Ida Hother le Fevre var med ved hendes første DMU og som eneste Kaster fra BAC. Ida skulle både kaste Hammer og Diskos samt støde Kugle i P15. Lørdagens disciplin var Hammer og her gik det over al forventning, da Ida var seedet som nr. 12 og endte på en flot 6. plads. Ida’s bedste kast var på 30,80m, hvilket er PR med 2,72m. Om søndagen skulle Ida starte med Diskos, men her blev det desværre 3 kast i nettet, så intet resultat. I Kugle lavede Ida en god og stabil serie, hvor længste stød var 9,27m ikke langt fra PR og det gav en 8. plads, hvor Ida var seedet som nr. 10.

Stinus Dolmer Nielsen havde 300m og 800m på programmet i D15. På 300m løb Stinus i B-heatet og kom i mål som nr. 2 i tiden 40,12, som er PR med 0,12 sek. Det gav en samlet 8. plads. Også på 800m var Stinus i B-heatet og her blev han også nr. 2 i tiden 2.16,57, det gav en samlet 10. plads.

Joel Ibler Lillesø skulle løbe 1500m og 3000m i D15 og han var seedet 1 i begge discipliner, men det er jo ikke altid at man kan leve op til favoritværdigheden. På 1500m tog Joel selv initiativet for at få holdt et godt tempo med det formål at få slidt på 800m-løbernes gode finish. Han fik lidt hjælp af en Silkeborg-løber, men gjorde ellers al arbejdet selv. Joel skruede stille og roligt op for tempoet på sidste omgang og med en god finish på opløbsstrækningen kunne han slå hullet til den sidste og vinde Danmarksmesterskabet. Tiden blev fine 4.19,80, som er PR med 0,71 sek.
På 3000m fik Joel selskab af Philip Grundt Hansen, som er yngst i aldersgruppen. Også her tog Joel spidsen fra start, men med pænt overskud. Største delen af feltet kunne følge med i tempoet, men efter nogle omgange begyndte de første at slippe. Tempoet var rimeligt konstant de første 2000m, som gik på 6.27,4. Herefter blev tempoet skruet op og op og op, og Joel havde faktisk selskab hele vejen op ad opløbet, men uden rigtigt at være truet. Joel kunne løbe over målstregen som dobbelt Danmarksmester i tiden 9.21,05, hvor den sidste km gik på 2.53. Philip kom også rigtig godt fra start med en hurtig første 1000m på 3.15, hvorefter at Philip satte tempoet lidt ned. Han formåede dog at holde dampen oppe og kunne løbe i mål som nr. 8 i tiden 10.09,55, som er PR med 10 sek.

7/9 - 2018
Joel Ibler Lillesø har klaret kravet til BAC B-talent    Skriv svar   Ret indlægget
Joel Ibler Lillesø har i 2018 klaret kravet til BAC B-talent og rykker dermed op fra BAC C-talent.
Joel klarede første gang et af kravene, da han d. 17. juni løb 3000m på 9.11,37 og løb dermed hurtigere end kravet på 9.17,60. Ved weekendens DMU i Aalborg løb Joel 1500m på 4.19,80 og klarede dermed også kravet på 4.20,07.
Stort tillykke til Joel med de flotte tider samt med den nye titel som BAC B-talent.

15/9 - 2018
Anton Østdal er optaget i DAF's Centrale Talentudvikling    Skriv svar   Ret indlægget
Anton Østdal er med i DAF's Centrale Talentudvikling fra efterår 2018.
Her til efteråret, hvor banesæsonen er ved at være slut for de fleste, så er der nyt indtag til DAF's Centrale Talentudvikling (CTU) og her er det første gang at årgang 2001 kan blive taget ind.
Anton Østdal (2001) har præsteret så flot, at DAF har taget Anton ind i den Centrale Talentudvikling, hvilket han ønskes et stort tillykke med.
De detaljeorienterede vil nok mene, at Anton ikke har klaret et af de objektive krav til CTU, hvilket de har ret i, men til gengæld har Anton løbet 2 meget flotte 3000m i hhv. 8.35,85 og 8.33,78, som kvalificerede ham til EM U18.Desuden har Anton også repræsenteret Danmark ved NM Cross for Juniorer, hvilket gav Bronze for Hold samt EM Cross for Juniorer.
DAF har vurderet, at de 2 tider på 3000m i højeste grad ækvavilerer med det objektive krav på 5000m på 15.04,13. Der findes ikke et objektivt krav på 3000m.
 

16/9 - 2018
Bagsværd nr. 6 i Kvalifikationskampen til Elitedivisionen    Skriv svar   Ret indlægget

Søndag den 9. september 2018 blev der afholdt kvalifikationskamp til Elitedivisionen på Ballerup Stadion. Bagsværd Atletik Clubs kvindehold havde kvalificeret sig til kvalifikationskampen via deres flotte præstation og placering i forårets indledende DT runde. Holdet havde ikke helt samme niveau som i forårets indledende runde på grund af bl.a. fraværet af Mia Mørck (college i USA) og Josefine Rytter (skadet) i løbedisciplinerne. Det skadesramte hold savnede desuden: Ellen Geckler Friborg, Lia Palmberg Nordhald, Rose Due, Tine Østergaard, Josefine Bach Jensen Bang og Katarina Hessner Hansen.

Bagsværd Atletik Club sluttede på 6. pladsen i et stærkt felt, hvor kun de to bedste hold kvalificerer sig til Elitedivisionen. Der var flere flotte præstationer på dagen. Sine Gasbjerg stillede for første gang op i Bagsværd trøjen og hentede fem point til holdet som en flot nummer 2 på 5000m i 19.24 min. Amalie Thrane hentede fine point på 100m, 200m og længdespring, og specielt Amalies 3. plads på 200m var en markant præstation på dagen. Cecilie Møller-Jensen (400m, 1500m) og Josefine Rytter (spydkast) opnåede tilsvarende fine placeringer som nummer tre i deres discipliner. Josefine Rytter tog sig desuden af både diskos og hammerkast og formåede at tage yderligere fire point til holdet på disse for Josefine uprøvede øvelser. Mie Kjær blev nummer tre på 100m hæk, troede vi, men målfotoet afslørede desværre, at det kun blev en 4. plads med en margin på 1/100 sekund. Til gengæld vandt Mie Kjær marginalt over Gitte Dons i den interne Bagsværd konkurrence i kuglestød, hvor de tilsammen opnåede tre point til holdet. Samtlige resultater fra stævnet kan ses her.

23/9 - 2018
Webshoppen med klubtøj er åben    Skriv svar   Ret indlægget

Så kan der købes klubtøj igen!

Webshoppen lukker 21.10.2018 med forventet levering i uge 48
Næste webshop åbner først omkring påske, så det er nu I skal købe til vinterbrug samt forårets mesterskaber.


Her er lidt information om fremgangsmåden:

  1. Klik på dette link for at komme til webshoppen: http://trimtex.dk/da/bagsvaerd-atletik-club/ 

  2. Inden du kan bestille er du nødt til at registrere dig / oprette en konto.

  3. Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Opret en konto” hvis det er første gang du bestiller.

  4. Klik på «Min Konto» øverst til højre og derefter på «Mit Trimtex» i menuen til venstre.

  5. Udfyld feltet «Teamkode til ind logning» med klubbens teamkode som er «bagsvaerdAC2018» og klik på tilføj.

  6. Derefter kan du klikke på «Besøg teamshoppen» og så kan du begynde at handle.

  7. Når du har valgt de ønskede produkter, så klik på Indkøbskurven og gennemfør dit køb.

  8. Du skal modtage en ordrebekræftelse fra trimtex når din ordre er gennemført.

Det anbefales at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.
Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at vi automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.
Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00

30/9 - 2018
Joel Ibler Lillesø sætter ny flot KR på 1500m i D15    Skriv svar   Ret indlægget
Joel løber 4.14,24 på 1500m og slår KR i D15.
Ved weekendens "Afslutningsstævne" i Greve stillede Joel Ibler Lillesø op på 1500m med det formål at slå Klubrekord i D15, som lød på 4.18,42 fra 2012 af Joachim Weel Rosbo.
Hos drenge og mænd var det et stort heat med 14-15 år, 16-17 år og senior med i alt 16 deltagere. De 13 af konkurrenterne kunne ikke matche Joel og de 2 af seniorerne løb efter at komme under 4.00, hvilket var lige hurtigt nok.
Joel fulgte med de 2 forreste de første 300m, hvilket gjorde at han rundede første omgang i 65 sek. og helt alene kunne han holde det gode tempo rimeligt. De 2 næste omgange gik på 68 og 69 sek. og i mål sagde tiden 4.14,24, som er ny KR med lige godt 4 sek.
Stort tillykke til Joel med den nye KR i D15 

30/9 - 2018
Hygge i forbindelse med Erimitageløbet    Skriv svar   Ret indlægget
Så genopliver vi en gammel tradition og holder BAC hygge efter løbet.

BAC har sit sædvanlige mødested inden løbet hvor vi  samles samme sted efter løbet, så alle kan høre hvordan det er gået. 
På kortet kan ses BACs mødested.

Her vil der også være lidt at spise og drikke for løbere og heppere efter løbet - sponseret af BAC.
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
27/1019/101. runde af Cross Nationals
21/1118/11Julefrokost
Nyheder 
11/10 Nu kan du atter købe klubtøj
6/10 Mega flotte BAC-resultater til Eremit...
16/9 Joachim Weel Rosbo Danmarksmester på...
11/9 Kvalifikation til Eliten
9/9 Joel Ibler Lillesø sætter Dansk Ung...
Medlemmerne