FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
15/10 - 2017
Tak for indsatsen    Skriv svar   Ret indlægget

Så fik vi solgt på loppen lørdag d. 14. oktober, og det passer meget godt, at vi ca tjener 1000kr pr. sælger, der er der, når vi åbner salget. Den første time er ofte afgørende J. Vi har tidligere været flere sælgere, når vi har haft salg - vi var 15-16 denne gang.

Det var et flot salg taget i betragtning, at vi ikke havde nogen specielle effekter af særlig værdi. Det var mængde salg, der var afgørende.

Tak til Henrik, Laura og Emil Kundal Hansen, Irene Maegård, Carsten og Josefine Rytter, Mia og Anne Line Mørck, Vivi og Mads Thrane, Morten Müllertz og Sebastian Valentin Buschardt fra Ungdom, Lis Knudsen, Rasmus Wortziger, Torben Bille og Bjarne Henriksen fra Motions-grupperne for at møde op som sælgere.

Tak til Henrik, Laura og Emil Kundal Hansen, Charlotte og Sophia Bosack, Carsten, Tina og Mille Svenson, Lone Geckler, Anton, Henrik og Vibe Østdal, Irene Maegård, Carsten og Josefine Rytter, Anne Line Mørck, fra Ungdom, Lis Knudsen, Hanne Ibi, Rasmus Wortziger, Torben Bille, Finn Adser, Svend Guldbrandsen og Peter Busk fra Motions-grupperne for at møde op og være med til at tømme ud på genbrugspladsen.  

Det er så absolut sjovest, når vi løfter i flok J.

SÆT KRYDS I KALENDEREN I UGE 6 hvor BAC igen står for tømning hele ugen (Søndag d. 4. feb, man. 5. feb. Ons. 7. feb, tors 8. feb og fredag d. 9. feb 2018 og efterfølgende salg 10. februar 2018). Vi kan bruge alle de hænder vi kan finde, og tiden på salgsdagen fra 9.30-11 er allermest afgørende J


12/10 - 2017
VI MANGLER SÆLGERE TIL LØRDAG    Skriv svar   Ret indlægget
Vi skal gerne være mindst 20 personer. Erfaringsmæssigt tjener hver sælger I snit 1000,- til klubben. Når loppen åbner kl. 10 er det vigtigt vi er mange og I hvert fald nok. vi er kun 6!!
9/10 - 2017
Genbrugsloppen muliggjorde indkøb af ny trænercykel    Skriv svar   Ret indlægget
Svend og mekaniker fra Cykelkrogen

Bestyrelsen har tilbage i august måned bevilget penge til indkøb af en ny trænercykel, da den gamle for længst have aftjent sin værnepligt. Cyklen, som er indkøbt hos Cykelkrogen, er lavet til at køre i skov og på asfalt med en ligelig fordeling af køreegenskaberne. Cyklen vil især blive benyttet ifb. løbetræning på løbeholdet BAC 1, som trænes af Svend Guldbrandsen. Derudover tages cyklen i brug i andet klubregi, som events eller cross-stævner. Pengene til cyklen er fundet ved de tiltag der er for at klubben kan tjene penge til udvikling, i det her tilfælde er det penge indtjent ved salg til genbrugsloppen i foråret der har været benyttet.  
OBS. At der netop i denne uge er tømmedage og en salgsdag, som der er brug for hænder til. Bestyrelsen opfordrer kraftigt til at alle medlemmer støtter op om projektet, så lignende udviklingstiltag er mulige i fremtiden.

Cykelkrogen inviterer i øvrigt alle BAC medlemmer til at kigge forbi og få 10 % rabat på køb i butikken. Cykelkrogen holder til på Bagsværd Hovedgade 103.

29/9 - 2017
Tid at bestille Klubtøj igen, nyt varmt overtrækstøj    Skriv svar   Ret indlæggetSå er webshoppen klar til jer, så I igen kan købe klub tøj på jeres egen profil, og tøjet sendes så til der, hvor I har valgt i opsætningen.

I kan ikke benytte Dankort, men skal bruge Visa, Master eller andet kredit kort.


1.    Klik på dette link for at komme til webshoppen: http://trimtex.dk/customer/BagsvaerdAC

2.    Inden du kan bestille er du nødt til at registrere dig / oprette en konto.

3.    Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Opret en konto” hvis det er første gang du bestiller fra os.

4.    Klik på «Min Konto» øverst til højre og derefter på «Mit Trimtex» i menuen til venstre.

5.    Udfyld feltet «Teamkode til ind logning» med klubbens teamkode som er "bagsvaerd17" og klik på tilføj.

6.    Derefter kan du klikke på «Besøg teamshoppen» og begynde at handle.

7.    Når du har valgt de ønskede produkter, så klik på Indkøbskurven og gennemfør dit køb.

8.    Du skal modtage en ordrebekræftelse fra Trimtex når din ordre har er gennemført.


Trimtex anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på
support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00.


Webshoppen lukker 5/11  med forventet levering i uge 50.


Cykeltøjet er ikke på. Dette bestilles, når flere er klar til at lægge en ordre.

Mangler I varer i sortimentet, så kontakt Anne Line


Vi har prøver på den nye varme kollektion, da den tidligere plus-kollektion er udgået. Disse prøver kan prøves i klub-lokalet de næste tirsdage og torsdage 18-19.30. Vi har ikke prøver hjemme på de øvrige tøjdele, men prøv hos klub kammeraterne.

Halsedisser bestilles i større mængder af klubben og kan købes for 199,-kr gennem bestyrelsen.

 

God fornøjelse!


27/9 - 2017
3 BAC'ere indstillet til DAF Award    Skriv svar   Ret indlægget
Igen i år skal der uddeles DAF Awards i otte kategorier og det foregår ved Atletikkens Årsfest d. 28. oktober i Middelfart. Nu er der indstillet kandidater og et udvalg har fundet frem til de 3 nominerede i hver kategori.
Her er Bagsværd AC repræsenteret med Mia Helene Mørck i kategorien "Årets Ungdomstalent" og både Erik Kold og Sebastian V. Buschardt i kategorien "Årets Unge Leder".
I har muligheden for at støtte op om de 3 ved at gå ind og stemme på dem på dette LINK og I kan selvfølgelig også stemme på de indstillede kandidater i de andre kategorier.
Sidste frist for at stemme er fredag d. 13. oktober. 
18/9 - 2017
Guld til Rolf og Sølv til Poul ved DM for masters    Skriv svar   Ret indlægget
Af Svend Guldbrandsen
Ved søndagens CPH 1/2 marathon som samtidig var DM for masters blev det til medaljer til Rolf Køngerskov, kl. M65 og Poul Clemmensen,kl. M70. 
Minsandten om Rolf, som løber ind og ud af skader, ikke løb sig til en flot guldmedalje i tiden 1.31.03, langt ned til Poul Anker Nielsen, som blev nr. 2 i 1.38.17. Rolf er i sandhed en alsidig løber. Kæmpe stort tillykke til Rolf. 
Men Poul Clemmensen gjorde det også godt med en sølvmedalje. Poul lå længe foran sin evige rival Leif Vincentsen, men måtte se sig passeret efter ca. 15 km.
Poul løb på 1.38.17. Vi ønsker også Poul tillykke med medaljen.
Men klubben havde også tre løbere med i kl. M45. Nemlig Per Nilson, Kim Hansen og Peter Busk. De tre herrer blev henholdsvis nr. 18, 19 og 23. Per og Kim havde et cloce race med tiderne henholdvis 1.24.20 og 1.24.22. Peter som længe lå som bedste mand af de tre gik desværre en del ned på de sidste 5 km og kom i mål med tiden 1.25.51. Vel nok en lidt skuffet Peter, hvis målsætning var en tid under 1.23.40. Holdet havnede på 4. pladsen.
Tina Kristensen blev nr. 21. i kl. K.45 med 1.38.06.
4/9 - 2017
Mia vinder 2 Senior Danmarksmesterskaber    Skriv svar   Ret indlægget
Mia trækker endeligt fra på opløbet på 800m (DM 2017).
I den netop overståede weekend afholdt Aalborg A&M de danske seniormesterskaber i atletik på bane. BAC havde desværre kun 2 aktive til start, da flere andre var ramt af skader eller ikke havde fået trænet optimalt frem mod mesterskaberne. De 2 atleter var Mia Helene Mørck, der stillede op på både 400m samt hendes favoritdistance 800m samt Klaus Præst Jaqué, der stillede op på 800m og 400mH.
Om lørdagen kort efter stævneåbning skulle Mia løbe finale på 400m mod en hel flok 400m-specialister. De andre åbnede rigtigt stærkt, men Mia hang godt på og med hendes rigtig gode finish kunne hun først indhente de andre og herefter gå forbi og dermed vinde klart i tiden 56,54. Der var 0,53 sek. ned til nærmeste konkurrent. Dette er Mia’s første Senior Danmarksmesterskab400m. 3 timer senere skulle Mia løbe indledende heat på 800m, hvilket hun gjorde flot og kontrolleret, da hun vandt sit heat og kom dermed let i finalen. Om søndagen skulle Mia løbe finale på 800m og her stod der flere andre skrappe konkurrenter klar på startstregen. Efter starten og det første sving, hvor løberne kommer ind på fælles bane, så endte det med at Mia kom til at ligge i spidsen, da ingen andre ønskede at sætte et højt tempo. Mia kunne dermed sætte et passende tempo for hende og de første 400m gik på moderate 67,2. Mia var klar over at de andre ville prøve at rykke på et tidspunkt, så derfor skruede Mia tempoet lidt i vejret for hver af de efterfølgende 100m, simpelthen for at komme konkurrenterne i forkøbet. Dette gjorde at der aldrig rigtigt kom et angreb fra nogen af de andre og Mia kunne endegyldigt rykke fra ned ad opløbsstrækningen og vinde Danmarksmesterskab nr. 2 i denne weekend meget suverænt. Vindertiden blev 2.10,81. Hermed tilbageerobrede Mia mesterskabet, som hun vandt første gang i 2015.
Der skal lyde et kæmpe tillykke med det dobbelte danske Seniormesterskab til Mia fra hele Bagsværd Atletik Club.
Klaus løb også indledende 800m om lørdagen, hvor der var rigtig mange gode løbere på startlisten. I tredje heat fulgte Klaus godt med på første omgang, hvor han splittede i 58,25, hvorefter tempoet blev skruet i vejret. Klaus kæmpede fint hele vejen og blev belønnet med endnu en tid under 2 min. med 1.59,59 og en samlet 14. plads. Om søndagen løb Klaus 400mH og blev udsat for noget af den mest amatøragtige afvikling af et dansk mesterskab nogensinde. DAF’s reglement for afvikling af Løb i heats og seedning er meget mangelfuldt, arrangører (inkl. repræsentanter fra DAF) der ikke overholder reglementet samt en DAF-jury, der ændrer på heatinddeling meget kort før start er meget kort fortalt, hvad de bedste danske atleter blev udsat for. Det lange af det korte var, at Klaus blev flyttet fra A-heatet til B-heatet umiddelbart før start, selv om BAC nedlagde protest og der var en ledig bane i A-heatet. Klaus løb dermed uden direkte konkurrence i B-heatet og gjorde det godt med tiden 57,55, som er 3/100 sek. fra PR og det gav en samlet 6. plads.

<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
25/1023/10Foredrag med Karl-Åge Søltoft
27/1021/10Cross nationals Korsør
28/1026/10Genbrugsloppen, tømning 28. oktober
29/1027/10Genbrugsloppen, tømning 29. oktober
31/1029/10Genbrugsloppen, tømning 31. oktober
2/1131/10Genbrugsloppen, tømning 2. nov.
3/111/11SALGSDAG på genbrugsloppen 3. no...
4/1123/10Øst danske Mesterskaber i cross
24/1118/11Cross nationals Skanderborg
4/1230/11Julefrokost for alle voksne BAC'er
12/16/1Cross nationals Aarhus
26/126/1Cross nationals Frederecia
9/33/3Cross nationals Roskilde
Nyheder 
30/9 Hygge i forbindelse med Erimitageløbet
30/9 Joel Ibler Lillesø sætter ny flot K...
23/9 Webshoppen med klubtøj er åben
16/9 Bagsværd nr. 6 i Kvalifikationskampe...
15/9 Anton Østdal er optaget i DAF's Cent...
Medlemmerne