FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
12/11 - 2017
NM Bronze til Anton Østdal    Skriv svar   Ret indlægget
Anton HoldBronze og Juniorholdet ved Cross Nationals.
De Nordiske Mesterskaber i Cross blev afviklet i Middelfart lørdag d. 11. november og her var der nogle unge mænd/drenge, der gjorde det rigtig flot for Danmark og Bagsværd AC. Ud over NM var det også 2. runde af Cross Nationals, hvor yderligere et par drenge stillede op. Ruten der skulle løbes på var en stor græsplæne med hældning ned mod Lille Bælt midt i Fænø Ferie- og Konferencecenter og for at en runde skulle blive 3 km, så var der et utal af små sløjfer, som gav mange sving og masser af op- og nedture. Regnen op til og på dagen gjorde at underlaget hurtigt blev pløret og løbet op og dermed meget tung at løbe på.
Det første heat, hvor der var Bagsværd-løbere til start var Junior Drenge, der skulle løbe 6 km. Anton Østdal var på det danske juniorlandshold og deltog dermed i NM, mens Joel Ibler Lillesø og Stinus Dolmer Nielsen stillede op i Cross Nationals og her dannede hold med Anton. Anton, der er 16 år, skulle løbe mod løberne fra de andre nordiske landshold, som var op til 3 år ældre, men det tog Anton med oprejst pande. Han løb et rigtigt godt løb, hvor han kæmpede med alt han havde fra start til slut og kunne løbe i mål som 3. bedste dansker og på en 11. plads i NM. Det danske hold blev nr. 3 ved NM og dermed var Anton på skamlen for at få overrakt en Bronzemedalje. Stort tillykke til Anton. (og hvad kunne det ikke have blevet til, hvis Anton havde været skadesfri og havde fået trænet optimalt frem til NM ?).
I Cross Nationals juniorløb blev Anton nr. 2 og her løb Joel et super flot løb. Joel er 14 år og løb mod hele gruppen af drenge der i 2017 er op til 18 år og her blev det til en flot 12. plads, hvor Joel kun var lige godt 1 minut efter Anton. Stinus, der også er 14 år, kæmpede flot for at holdet skulle få et godt resultat. Stinus er mere til fast underlag og de korte distancer, men kom godt igennem som nr. 37. Holdet med de 3 unge blev nr. 4 i Cross Nationals, som er super flot med 3 så unge drenge til at udgøre holdet.
På seniorlandsholdet var Joachim Weel Rosbo udtaget og han skulle løbe mod de bedste nordiske løbere samt flere andre udenlandske løbere, da løbet også var udnævnt til EA Permit, som er en betegnelse fra det Europæiske Atletikforbund om et bestemt niveau og pæne pengepræmier. Seniorerne skulle ud på 3 runder og i alt 9 km. Joachim havde lidt tunge ben, men han prøvede alt hvad han kunne for at opnå bedst mulige resultat i det skrappe selskab. Bestræbelserne gav en samlet 19. plads i hans første forsøg med seniorerne ved NM.
D. 25. november er der igen mulighed for at vise Crossformen frem ved 3. runde af Cross Nationals på Amager.

2/11 - 2017
Så kommer der snart lys    Skriv svar   Ret indlægget
INGEN LYS PÅ STADION !!!
Den gamle belysning er taget ud af drift og nu venter vi på at den nye bliver etableret.
Der har idag torsdag 2. november været landmåler på stadion. De pinde, der er sat skal meget gerne blive stående til på mandag hvor gravearbejdet startes, og så skulle der senest 8. december være fint lys på stadion.
Gladsaxe Kommune kunne ikke helt overholde den fastsatte deadline, men vi er nu blevet lovet at det nye lys virker tirsdag aften d. 12. december. 
31/10 - 2017
2 BAC'ere udtaget til Landsholdet    Skriv svar   Ret indlægget
Anton Østdal synes Cross er fedt.
Lørdag d. 28. oktober afvikledes den første runde af Cross Nationals og Region Øst vinterturnering i Roskilde. Der vil komme et indlæg om selve arrangementet senere. 
2 af BAC'erne gjorde det så godt ude på Crossbanen, at de er blevet udtaget til Landsholdet, der skal til Nordiske Mesterskaber i Cross i Middelfart d. 11. november.
Joachim Weel Rosbo er udtaget til Seniorlandsholdet og får dermed sin debut hos seniorerne, mens han tidligere adskillelige gange har været på Juniorlandsholdet.
Anton Østdal er udtaget til Juniorlandsholdet og får dermed sin debut. Anton var også udtaget til Junior NM i sommers, men her måtte han melde afbud pga. en skade.
Der ønskes et stort tillykke til begge løbere fra BAC.
29/10 - 2017
2 AWARD's til BAC'ere    Skriv svar   Ret indlægget
Erik Kold og Mia Helene Mørck vandt DAF Award.
Lørdag d.28. oktober blev der afholdt DAF's Årsfest i Middelfart og her skulle der uddeles Award's i 8 forskellige kategorier.
Det blev til dobbelt hædring til Bagsværd AC, som både blev hædret på aktiv fronten og på leder fronten.
I kategorien "Årets unge leder" havde BAC 2, der var blevet udvalgt blandt de 3, der kunne stemmes på og da stemmerne blev talt op, så var det Erik Kold der løb med hædringen. Den korte version af teksten der fulgte med Erik's indstilling lød:
Erik "trækker vejret gennem atletikken". Han forvalter ikke bare klubbens materiel, men er i år også indtrådt i bestyrelsen som atletikudvalgsformand. Derudover er han træner for to af klubbens børne/ungdomshold. Altid "hjælpsom" og "ivrig" er to af Eriks kendetegn. 
Sebastian Valentin Buschardt var også blandt de 3 kandidater og hans tekst lød:
Sebastian kan betegnes som landets yngste stævnearrangør. Han stod i spidsen for sin klubs meget velafviklede debut i Skole OL. Det var en stor succes, og børnene fik gode oplevelser med Skole OL og atletik generelt.
I kategorien "Årets Ungdomstalent" var Mia Helene Mørck bla. oppe imod Sparta's Anna Mark Helwigh, som havde rigtig mange klubkammerater der kunne stemme på hende, men så sandelig også en meget kvalificeret kandidat. Det skulle dog vise sig, at Mia fik flest stemmer og løb dermed med hædringen.
Den korte version af teksten, der fulgte med Mia's indstilling, der blev stemt ud fra, lød:
Mia har i år haft sin bedste sæson nogensinde. Trods sine kun 17 år vandt hun både 400 og 800 meter ved Store DM. Hun gjorde det af med en legendarisk U20-rekord på 1000 meter og blev ved EM-U20 nr. 6 i 800-meter-finalen. Derudover blev hun på samme distance nordisk juniormester.
Og her havde man endda udeladt, at Mia også vandt DM Inde på 800m i 2017.
Der skal lyde to store tillykker til Erik og Mia og alle 3 indstillede skal have en stor tak for den indsats I hver især gør for Bagsværd AC.
 
24/10 - 2017
Bestilling af klubtøj og prøver på lunt overtræk, frist 5. November    Skriv svar   Ret indlæggetSå er webshoppen klar til jer, så I igen kan købe klubtøj på jeres egen profil, og tøjet sendes så til der, hvor I har valgt i opsætningen.

I kan ikke benytte Dankort, men skal bruge Visa, Master eller andet kredit kort.


1.    Klik på dette link for at komme til webshoppen: http://trimtex.dk/customer/BagsvaerdAC

2.    Inden du kan bestille er du nødt til at registrere dig / oprette en konto.

3.    Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Opret en konto” hvis det er første gang du bestiller fra Trimtex.

4.    Klik på «Min Konto» øverst til højre og derefter på «Mit Trimtex» i menuen til venstre.

5.    Udfyld feltet «Teamkode til indlogning» med klubbens teamkode som er "bagsvaerd17" og klik på tilføj.

6.    Derefter kan du klikke på «Besøg teamshoppen» og begynde at handle.

7.    Når du har valgt de ønskede produkter, så klik på Indkøbskurven og gennemfør dit køb.

8.    Du skal modtage en ordrebekræftelse fra Trimtex når din ordre er gennemført.


Trimtex anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i topmenuen for at komme tilbage igen. Husk at I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på 
support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00.


Webshoppen lukker 5/11  med forventet levering i uge 50.


Cykeltøjet er ikke på. Dette bestilles, når flere er klar til at lægge en ordre.

Mangler I varer i sortimentet, så kontakt Anne Line


Vi har prøver på den nye varme kollektion, da den tidligere plus-kollektion er udgået. Disse prøver kan prøves i klub-lokalet de næste tirsdage og torsdage 16.30-17.30. Vi har ikke prøver hjemme på de øvrige tøjdele, men prøv hos klub kammeraterne.

Halsedisser bestilles i større mængder af klubben og kan købes for 110,-kr gennem bestyrelsen.

 

God fornøjelse!

21/10 - 2017
Ellen Geckler Friborg optaget i DAF CTU.    Skriv svar   Ret indlægget
Bagsværd AC er nu repræsenteret med 4 atleter i DAF’s Elite og Centrale Talentudvikling. Vi havde i forvejen vores mange årige topatlet Andreas Bube på 800m, som jo har deltaget ved EM, VM og OL og taget 2 EM-sølvmedaljer og som er indplaceret i DAF/TeamDanmark’s bruttogruppe som Eliteatlet. Desuden havde vi også i forvejen Joachim Weel Rosbo på 5000m/Cross og Mia Helene Mørck på 800m, som begge er indplaceret i DAF’s Centrale Talentudvikling.
Nu har de fået tilslutning af Ellen Geckler Friborg på Længdespring, som også er blevet indplaceret i DAF’s Centrale Talentudvikling. Det er meget positivt, at klubben nu også begynder at hævde sig på andre discipliner end løb. Der skal lyde et stort tillykke til både Ellen og hendes trænere Lars Bach Jensen og Hilmar Kvist for det flotte arbejde der er udført og som nu er blevet belønnet med denne optagelse i DAF’s Centrale Talentudvikling.
Andreas, Mia, Ellen og Lars har allerede været på denne vintersæsons første Elite/CTU efterårs samling i Vejen, som blev afviklet d. 6.-8. oktober. Der var fuldt booket op med aktiviteter over de 3 dage og vi håber at nogle af de aktive vil skrive lidt til hjemmesiden om deres oplevelser. Det vil vi i hvert fald se frem til.

16/10 - 2017
Vintergymnastikken starter igen    Skriv svar   Ret indlægget

Mandag den 23. oktober starter vintergymnastikken igen.
Det foregår i Bagsværd Skoles boldhal og går igang lidt over kl. 18 ,når klubbens ungdomstræning er færdig.

Det hævdes, at varieret træning, der både opbygger styrke og øger udholdenheden, er det mest effektive, hvis man gerne vil bevare musklernes størrelse og funktion.
Når gammeldags cirkeltræning med armbøjninger, mavebøjninger etc. kombineres med masser af løb eller cykling er det ideelt.

Vintergymnastikken kan være et væsentligt element af den ovennævnte ideelle træning.Udover de 20 minutters cirkeltræning indeholder den 1,5 time lange træning opvarmning, smidighedsøvelser og udstrækning.

Træningen er for alle klubbens seniormedlemmer.
Træningsdage fremgår af BACs hjemmeside under Træningsforum (gymnastik).
Træningen ledes af Levy Thomsen i samarbejde med Susan Ravn.
Vel mødt til træningen på mandag.
- Mogens Larsen

<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
23/10Bestyrelsesmøde d. 23. oktober
25/1023/10Foredrag med Karl-Åge Søltoft
27/1021/10Cross nationals Korsør
28/1026/10Genbrugsloppen, tømning 28. oktober
29/1027/10Genbrugsloppen, tømning 29. oktober
31/1029/10Genbrugsloppen, tømning 31. oktober
2/1131/10Genbrugsloppen, tømning 2. nov.
3/111/11SALGSDAG på genbrugsloppen 3. no...
4/1123/10Øst danske Mesterskaber i cross
24/1118/11Cross nationals Skanderborg
4/1230/11Julefrokost for alle voksne BAC'er
12/16/1Cross nationals Aarhus
26/126/1Cross nationals Frederecia
9/33/3Cross nationals Roskilde
Nyheder 
30/9 Hygge i forbindelse med Erimitageløbet
30/9 Joel Ibler Lillesø sætter ny flot K...
23/9 Webshoppen med klubtøj er åben
16/9 Bagsværd nr. 6 i Kvalifikationskampe...
15/9 Anton Østdal er optaget i DAF's Cent...
Medlemmerne