FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
4/3 - 2018
Skriftlig beretning til Generalforsamling 8. marts 2018    Skriv svar   Ret indlægget

Formandens- samt Atletik-, Ungdoms- og Elite- & Talentudvalgets skriftlige beretninger for 2017 kan findes under fanen Dokumenter / dokumenter /generalforsamlinger.

Formandens beretning kan findes Her

Baneatletikkens beretning kan findes Her

                                                                         
28/2 - 2018
Forslag vedr. genbrugsloppen til behandling på generalforsamling 8. marts 2018    Skriv svar   Ret indlægget

Bestyrelsens forslag vedr. genbrugsloppen:

Vi skal tage stilling til vores involvering i genbrugsloppen da framelding eller tilmelding af uger finder sted 15. marts.

Der er fælles arbejde over sommeren til alle klubber, da ingen ønsker egne uger her. Derfor skal vi stille to til fællessalg midt juni og start august, og så skal der tømmes 1-2 gange i sommerferien.

Det samme over julen, hvor vi dog kun når at tømme én gang.

Hvis flere uger, da mere fælles arbejde og vice versa. Vi får penge fra salgene efter en procentberegning.

1)      Vil vi fortsætte med to uger = ca. indtjening på et år 50.000

2)      Vil vi have flere uger? (og tjene mere)

3)      Vil vi ikke være med (dette vil få konsekvens for budgettet)

 

28/2 - 2018
Indkomne forslag til generalforsamling 8. marts 2018    Skriv svar   Ret indlægget

Indkomne forslag til generalforsamling 2018

1)      Hej formand,

Jeg synes det kunne være rart, hvis kantinen var åben om lørdagen. Vi er ret mange, der løber lørdag morgen kl. 8.30 - 10.00, ofte op til 30-40 løbere. Nogle vil gerne drikke en kop kaffe eller en sodavand efter træning, men er forhindret i det fordi lokalet altid er aflåst.

Med venlig hilsen
Anders G., hold 3 og 4

2)     Emne: Kontingent

Hej Bjarne.  Angående kontingent for folk der kun går til gymnastik vil en nedsættelse fra 1000 kr. til 800 kr. pr. år være rimelig. Vil du tage dette emne op til generalforsamlingen? 

       Mvh. Poul-Erik Rasmussen

28/2 - 2018
Forslag til vedtægtsændring til generalforsamling 8. marts 2018    Skriv svar   Ret indlægget

Til generalforsamlingen i BAC 8. marts 2018 stilles nedenstående forslag til en mindre vedtægtsændring.

Forslaget er begrundet i at stævneudvalgsformandsposten har været vakant i en længere årrække, men hvervet at opsætte/afvikle stævner varetages på skift af medlemmer/trænere med kompetencen hertil, og de stævner, vi afholder besluttes og dato fastsættes af en samlet bestyrelse ud fra de forslag, der kommer fra de enkelte udvalg.

Således vil der opstå en stævne ansvarlig fra tid til anden, og det vil være en funktion, der rapporterer ind til udvalg eller bestyrelsen fra gang til gang.

Fjernes stævne udvalg, vil det give følgende ændringer i vedtægterne (slettet tekst gennemstreget rød, og ny tekst fed, rød):

7.7   

Dagsorden for den ordinære generalforsamling er som føl­ger:

 

        1) Valg af dirigent.

2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år til godkendelse.

3) Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til god­kendelse.

        4) Behandling af eventuelle indkomne forslag.

        5) Forelæggelse af budget og fastsættelse af kontingent.

        6) Valg af formand ulige år.

        7) Valg af kasserer lige år.

        8) Valg af sekretær ulige år.

9) Valg af 6 udvalgsformænd (for TRI-, Talent-elite-, stævne & og Atletik-udvalg i ulige år, for Ungdoms- & Motions-udvalg i lige år)

10) Valg af revisor og revisorsuppleant.

11) Eventuelt.

 

9.1

Foreningens bestyrelse består af et forretningsudvalg, der består af formand, kasserer og sekretær samt formændene for ungdoms-, atletik-, motions-, triatlon- og talent-elite udvalget og stævneudvalget. Forretningsudvalget varetager det daglige administrative arbejde - tegningsret og repræsentation er ligeledes placeret her - jvf. § 10.

 

Mvh Anne Line Mørck, ungdoms udvalgs formand

27/2 - 2018
DMUinde 2018    Skriv svar   Ret indlægget

I weekenden 24.-25. februar afholdt Skive AM de danske mesterskaber for ungdom i indendørs atletik ”DMUinde”. 9 atleter fra BAC havde taget turen til det nordlige Jylland, for at deltage i det 11. mesterskab, der skulle afvikles i hallen i Skive.
Den første, der skulle konkurrere om lørdagen var Amalie Thrane i Længde i P15. Amalie var tæt på at få de 3 finalespring, men kunne glæde sig over 4,78 hele 2 gange og en placering som nr. 10 ud af 18, trods en øm afsætsfod.
Så stod der 400m på programmet. Cecilie Møller-Jensen stillede op i P17 og løb på 61,47, som rakte til en 6. plads og var PR-inde med knap et halvt sekund. Tine Østergaard stillede op i P19 og løb på 62,37, som er hurtigere end hendes PR-ude og det rakte til en 5. plads. Tine har nu forbedret sin PR-inde på 400 med 2,5 sekunder i 2018-indesæsonen.
På 3000m-distancen havde BAC kun én deltager. Joel Ibler Lillesø stillede op i D15 og han lagde sig fra start i 3. position og fulgte lige i hælene på de 2 forreste. Da der resterede 400m gik Joel frem og skruede op for tempoet og helt uimodståeligt satte han begge sine tilbageværende konkurrenter. Joel løb først over målstregen som ny Danmarksmester i den meget flotte tid 9.23,07, som også er ny Klubrekord.
Den sidste disciplin med BAC-deltagelse om lørdagen var 800m. Her var Stinus Dolmer Nielsen den første i D15. Stinus fulgte godt med i A-heatet, men halvvejs blev der rykket og der blev hul til Stinus. Stinus fik næsten lukket hullet inden sidste omgang, men havde så brugt de fleste kræfter på det. Han nåede ikke helt op til de 3 forreste, men fik en fin 4. plads i tiden 2.11,97, som er ny Klubrekord.
Både Cecilie og Tine havde løbet 400m og de skulle også løbe 800m 4 timer efter, hvilket er lidt hårde løjer. Cecilie stillede til start i P17 og holdt hjul på førerfeltet næsten hele vejen og kom hjem i 2.19,28. Det er Cecilies næstbedste indendørs tid (PR på 2.17.87 i Gøteborg 3/2). I P19 havde BAC hele 2 løbere på startstregen Mia Helene Mørck og Tine Østergaard. Mia satte fuld fart på fra starten og kun en enkelt formåede næsten at følge med. De 2 første omgange forløb helt efter planen, så Mia kunne løbe kontrolleret på de sidste 2 omgange og vinde Danmarksmesterskabet sikkert i tiden 2.11,05. Tine fik løbet helt optimalt med løb i ryggen på en P22 pige fra Odense. Tine sagde pænt tak for liften og trak forbi i sidste sving. En flot P19 Bronzemedalje og en stor ny PR-inde på over 3 sekunder i tiden 2.20.84. Det er også under Tines ude PR.

Første atlet i ilden om søndagen var Ingrid Sofie Bang Jensen Bach i Stang i P15. Ingrid var rigtig godt springende og tog sikkert 2,20 og 2,40 i første forsøg. Højt over PR 2,50 i andet forsøg og så 2,60 klaret i første forsøg. Sidste forsøg på 2,70 var ret tæt på at lykkes. Ingrid blev nr. 4 og var tæt på Bronzen. Stor PR og ny Klubrekord.
2 atleter skulle løbe 1500m. Joel Ibler Lillesø i D15 havde fået en god portion selvtillid efter gårsdagens 3000m-sejr, men han skulle desværre løbe i B-heatet, da han ikke tidligere havde løbet så hurtigt. Så det var fuld fart fra starten, hvilket han gjorde og holdt det fantastisk hele vejen over målstregen, som vinder af B-heatet i tiden 4.26,61, som også er ny Klubrekord. I A-heatet blev der også løbet hurtigt og her kunne de desværre hjælpe hinanden frem til gode tider. Det var dog kun 2 der formåede at løbe hurtigere end Joel og dermed kunne Joel krone sin præstation med en Bronzemedalje. Mia Helene Mørck stillede op som favorit i P19 og lagde sig fra start lige i hælene på den førende. Efter nogle omgange gik tempoet ned, så Mia gik selv frem og kørte et passende højt tempo, hvor ingen af de andre kunne være med. Mia løb over målstregen i tiden 4.44,75 og blev hermed dobbelt Danmarksmester.
Stinus stillede op i Længde i D15 uden ret meget træning i disciplinen. Det lykkedes Stinus at nå ud på 4,60 i tredje forsøg, hvor han endeligt ramte planken, men fik overrotation, så der er meget mere i Stinus, hvilket han viste i sommers.
Dagens sidste tekniske BAC-øvelse var Højde i P15. Lia Palmberg Nordhald var fint springende og satte årsbedste og ny PR-inde med 1,47 meter. Ingrid havde brugt batterierne op fysisk og mentalt med den super flotte stangspringskonkurrence om morgenen.
Sidste disciplin med BAC-deltagelse var 200m. Stinus løb et næsten perfekt løb i D15 og fik tiden 25,77, desværre havde han trådt på stregen til banen inden for og blev dermed diskvalificeret. Amalie i P15 fik bane 1, som ikke er så nem. Men Amalie kæmpede godt og løb omkring sit årsbedste på 28,25.

Rose Cathrine Due var også med og hun havde op til mesterskaberne ydet en kæmpe indsats for at komme tilbage i topform efter hendes pause fra atletikken. Hun skulle have løbet 60m og 200m, men desværre havde hun fået en skade i foden, der gjorde at hun ikke kunne konkurrere. Håbet er at foden snart bliver i orden, så Rose kan fortsætte sin store formfremgang frem mod sommerens konkurrencer.
3 Danmarksmesterskaber, 2 Bronzemedaljer, 4 klubrekorder og 8 PR af 8 atleter, hvor alle ydede deres bedste og præsterede på dagen, det må kaldes en stor succes for BAC. I skal alle have et stort tillykke med jeres indsats.

På det arrangementsmæssige var det også BAC, der hjalp til at få stævnet afviklet godt. Anne Line Mørck holdt åbningstale, var starter og hjalp med at filme for Atletik TV, Toke Gam Gotthardsen havde også tjans som fotograf for Atletik TV hele lørdagen og Tine Østergaard tog også et par timer om søndagen.
21/2 - 2018
Årets LØBER i Ungdomsafdelingen    Skriv svar   Ret indlægget
Årets LØBER 2017: Philip Mux Grundt Hansen
Mandag d. 29. januar 2018 blev alle de dygtige atleter, der er i Ungdomsafdeling hædret. Der blev også uddelt vandrepokaler til nogle, der havde udvist noget særligt i 2017.

”Årets Løber” har gjort store løbemæssige fremskridt, som har medført, at ”Årets Løber” har præsteret nogle rigtig fine resultater.

”Årets Løber” er også kommet ind i en rigtig god træningsrytme, der er tilpasset ”Årets Løber”s forholdsvis unge alder.

 

”Årets Løber” er meget fokuseret på tider, hastigheder og ”Årets Løber”s egne evner til at kunne præstere et bestemt resultat.

 

Det har også medført, at ”Årets Løber” har spottet, at her er en Klubrekord og den skal jeg slå. Det er også lykkedes for ”Årets Løber” hele 3 gange i løbet af 2017.

 

Desuden har ”Årets Løber” vundet flere ”Store” løb, som jeg vil gå i detaljer med efter at pokalen er overrakt.

 

”Årets Løber” i Bagsværd Atletik Club 2017 er:

Philip Mux Grundt Hansen

 

Philip’s præstationer i 2017 er:

 

·        KR D13 1000m(i) 3.17.33

·        KR D13 1500m 4.55.15

·        KR D13 5 km 17.45.00 (snit 3.33 /km)

 

·        DK rangliste D13 3000m nr. 4

·        DK rangliste D13 5000m nr. 1

 

·        Sølv ØDMU 5 km

 

·        Samlet vinder og nr. 1 i April, Juni og Juli D14 Christianshavnermilen

·        Nr. 1 D13 Esrum Sø 5 km 18.27

·        Nr. 1 D14 BMW Cityløb 5 km 17.45

·        Nr. 1 D14 Eremitageløbet 50.49 (snit 3.49 /km)

 

 Stort tillykke til Philip og hans træner.

20/2 - 2018
Årets SPRINTER i Ungdomsafdelingen    Skriv svar   Ret indlægget
Årets SPRINTER 2017: Cecilie Møller-Jensen
Mandag d. 29. januar 2018 blev alle de dygtige atleter, der er i Ungdomsafdeling hædret. Der blev også uddelt vandrepokaler til nogle, der havde udvist noget særligt i 2017.

Dette års ”årets sprinter” er sørme også alsidig. Atleten bevæger sig rigtig godt teknisk og har et flot glidende løb og sprint. Er god til hække og til at koordinere i det hele taget. Vores atlet er en dejlig positiv type – men kan også godt få lidt kriller i maven engang imellem. Årets sprinter er arveligt stærkt belastet på 800 meter, men gør det også rigtig godt på sprint distancer. Både de flade og faktisk også på den lange hæk.

Det er selvfølgelig Cecilie Møller-Jensen jeg står her og snakker om. Cecilie havde en super god 2017 sæson med gode resultater hele vejen rundt. Cecilie er med i ATK og har i det daglige et fantastisk træningspartnerskab med Tine – og med drengene når ellers de gider. Cecilie er også rigtig god for vores sprinttræning – og giver både springerne og sprinterne kam til håret når vi laver sprint på stadion. Og bidrager på den måde til at øge kvaliteten og fornøjelsen af sprint-træningen.

Fremgang 200: 2017 27,40

Fremgang 400: 2017 59,06

Fremgang 800: 2016 2.19,10 – 2017 2.15,78

Fremgang 400 hæk: 1.09,49

Cecilie sprintede sig til en fin tid på 400 meteren til DMU efter sommerferien og fik en flot tid på 59.06. Og har været et rigtig godt kort på 4x400 meter stafetterne, hvor vi er godt kørende i klubben.

Og så løb Cecilie altså en helt fantastisk 800 meter til DMU, hvor hun satte de nærmest konkurrenter om bronzen fuldstændig til vægs på de sidste 200, og oven i købet overspurtede Nathalie Richter Mikkelsen fra Aalborg til slut og fik en flot sølv. Nathalie har vel at mærke en 800 PR på 2.10,55 og en 400 PR på 56,89. Men hun var træt – og du var snedig.

Det var så flot løbet, at selv DAF’s hjemmeside opdagede det (der skal noget til). De skrev…,”Her overraskede et nyt 800 meter talent fra Bagsværd AC, Cecilie Møller Jensen, ved at vinde sølv i 2.15,78 – en PR forbedring på 2,32 sek”. Der viste du på allerfineste vis Cecilie, at du også kan fighte og sprinte så det fløjter. Så den flotte finish er også endnu en grund til, at ”årets sprinter 2017” passer super fint til dig. Det var nemlig årets slutspurt!

Stort tillykke Cecilie og hendes træner.
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
26-27/115/1Pallas Spelen for 14+
26/126/1Cross nationals Frederecia
2/225/1Kronborg Games 2
3/225/1Hvidovre inde 3
16-17/24/2DM-inde (Senior)
23-24/210/2DMU Inde i Skive 23-24 Feb 2019
1/31/3Uge 10=BACs uge til at tjene på ...
2/325/2Vinterturnering Øst ungdom 2. marts
3/31/3Genbrugsloppen Tømmedag 3. marts
4/32/3Tømmedag på loppen 4. marts
6/34/3Genbrugsloppen, tømmedag 6. marts
7/35/3Genbrugsloppen, tømmedag, 7. marts
8/36/3Genbrugsloppen, tømmedag og opst...
9/37/3SALGSDAG på genbrugsloppen
9/33/3DM Cross / Cross Nationals, Roskilde
23/318/3Vinterturnering Øst ungdom AFSLU...
7/51/5TRACKS T1 Esbjerg 7. maj
13/57/5TRACKS T2 Skive 13. maj
16/510/5TRACKS T3 Bagsværd 16. maj
21/515/5TRACKS T4 Aarhus 21. maj
28/522/5TRACKS T5 Amager 28. maj
13/67/5TRACKS T6 Østerbro, Kbh 13. juni
22/616/6TRACKS T7 Aalborg 22. maj
27/621/6TRACKS T8 Frederiksberg 27. juni
20/714/7TRACKS T9 Østerbro, Kbh 20. juli
3/828/8TRACKS T10 Aarhus 3. august
8/82/8TRACKS T11 Østerbro, Kbh 8. august
13/87/8TRACKS T12 Viborg 13. august
20/814/8TRACKS T13 Amager 20. august
30/824/8TRACKS T14 Odense 30. august
3/928/8TRACKS T15 Holbæk 3. september
Nyheder 
31/12 Dansk Ungdomsrekord v Änglamark Nyt...
18/12 Carsten Rytter og Mia Mørck får pri...
10/12 Anton nr. 54 til EM
28/11 Anton Østdal udtaget til EM Cross p...
14/11 Anton Østdal nr. 10 til Nordiske Mes...
Medlemmerne