FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
29/5 - 2018
Bube har klaret krav til EM til sommer    Skriv svar   Ret indlægget

Til lykke til Andreas Bube, der tirsdag aften løb ved et stort stævne i Polen, Bydgoszcz, og løb så stærkt, at han kom under kravet for den tid der skal til for at få lov at stille til EM i Berlin til Sommer.

Andreas har ikke løbet stærkere så tidligt på sæsonen siden 2012, så det lover rigtig godt for resten af sæsonen.

Tiden blev 1.46.44

Video af Bube's løb kan ses HER.

28/5 - 2018
Mia klarer krav til Junior VM    Skriv svar   Ret indlægget
Lørdag d. 26. maj var Mia Helene Mørck taget til et stort internationalt stævne i Oordegem (lidt uden for Bruxelles) i Belgien for at gennemføre første forsøg på at klare kravet til Junior VM på 2.08,00.
For at beskrive størrelsen af stævnet, kan det nævnes, at der var ialt 143 kvinder, der stillede til start på 800m og med mange forskellige nationaliteter.
Mia var kommet i hovedprogrammets B-heat og der blev løbet rigtig stærkt. Mia endte på 11. pladsen i heatet, men vigtigst af alt i tiden 2.07,55 og dermed er JVM-kravet klaret i første forsøg. Tiden er Mia's næsthurtigste tid på distancen.
Alle løb meget hurtigt fra start og Mia synes, at hun burde avancere nogle placeringer efter 300m og brugte en del kræfter på at sætte et tempo der var endnu højere end det meget høje tempo, der var lagt ud i. Der blev nok spændt lidt op og brugt for mange kræfter, hvilket gik lidt ud over tempoet på den afsluttende omgang.
Så der er forhåbninger om, at der med en lidt bedre disponering er mulighed for endnu bedre tider i den kommende tid. 
28/5 - 2018
Forårets DT-matcher 2018    Skriv svar   Ret indlægget
DT-holdene med dem der holdt ud helt til enden.
Søndag d. 20. maj afholdt Amager AC og Bagsværd AC i fællesskab DT-dobbeltmatch i 1. division på Tårnby Stadion. Begge klubber stillede med ekstra mange dommere og hjælpere og med lidt ekstra hjælp fra nogle af de deltagende klubber, så lykkedes det at afvikle et meget fint stævne i flot sommervejr. Der skal lyde en stor tak til alle de personer fra BAC, der enten ofrede nogle timer eller rev en næsten hel søndag ud af kalenderen for at hjælpe klubben og for at der i det hele taget kunne afvikles en DT-match. Det gjorde også, at en del af trænerne blev fritaget for hjælper-tjanser, så de kunne hjælpe atleterne under konkurrencerne.
Næsten som altid var der afbud til både Herre-holdet og Dame-holdet, så vi skal være glade for at matchen kun var i 1. division, hvor der er færre discipliner og kun én der tæller i alle øvelser. Ved hjælp af en heroisk offervilje fra topatleter, der tog max. antal discipliner og scorede topresultater, atleter der tog alternative discipliner for holdet, mastersatleter der trådte til og også fyldte huller ud på holdet, unge atleter med debut der ufortrødent tilbød sin hjælp for holdet samt atleter der ikke har trænet i en længere periode, men som også tilbød at tage den for holdet på rutinen, så lykkedes det at stille 2 hold uden huller, hvilket især var vigtigt hos damerne, da et resultat som gav en sidste plads medførte 3 point og intet resultat medførte 0 point. Ergo ville der blive smidt mindst 3 point for hvert hul på holdet.
Jeg håber at alle, der stillede op for de 2 hold, kan se sig selv i en af kategorierne oven for, for der skal her lyde en stor tak til alle de aktive for hvert eneste resultat var vigtigt i den samlede holdscore.
På de 2 hold var der rigtig mange gode resultater, hvor der her undlades at fremhæve enkelte resultater og atleter, da hvert eneste resultat og point var meget vigtigt.
Herre-resultaterne kan findes HER og Dame-resultaterne kan findes HER.
Den største hold-mæssige succes stod Damerne for, da de i deres fælles bestræbelser lykkedes med at kæmpe en 2. plads i hus og dermed oprykning til Kvalifikationsmatchen til Eliten til efteråret. Greve vandt med 86 point, BAC blev nr. 2 med 82 point, Holte blev nr. 3 med 74½ point og AAC blev nr. 4 med 58½ point.
Herrerne var også tæt på at kvalificere sig, men manglede i sidste ende 5 point. Havde det hele flasket sig på den afsluttende stafet var 2. pladsen blevet sikret. Nu endte det med at FIF vandt med 82 point, Ballerup blev nr. 2 med 70 point, BAC blev nr. 3 med 65 point og Greve blev nr. 4 med 63 point.
Endnu engang skal lyde en stor tak til alle atleter, trænere, dommere og hjælpere, der stillede op på dagen for at hjælpe de 2 BAC-hold med de flotte resultater og den flotte afvikling af DT-matcherne.
Alle bør sætte kryds i kalenderen ved datoen d. 9. september, hvor efterårets DT-matcher bliver afviklet.

22/5 - 2018
Royal Run    Skriv svar   Ret indlægget
Det kan godt være, at enkelte fødselsdagsfester har haft mange tilskuere, men hvornår har en fødselsdagsfest nogensinde haft så mange aktive deltagere?
Kronprinsen fylder 50, og alle Danmarks nuværende OG fremtidige motionister var inviteret. Løb 10 km eller en engelsk mile. Eller ... "bare" kom igennem med familie, venner, rullestol, barnevogn, rollator eller stok for lige at smage på motionssporten. Kort sagt, oplev en skøn sommerdag med 10.000-vis af heppende tilskuere - i Danmarks fem største byer. Og få en superflot medalje med hjem.

BAC var selvfølgelig med i København/Frederiksberg. En ordentlig flok løbere samt en lille håndfuld hjælpere. Michael Pilegaard Hansen var såvidt vides den eneste, der satsede på den korte midt på dagen, men han viste flaget godt, og vandt kongeklassen (dvs. 50-års-klassen) med tiden 5.10. Han blev nr. 5 samlet; flot løbet.

Om aftenen stod den på 10 km. Det var varmt og tørt og dejligt, men ikke helt  vindstille. Vinden var svær at greje, for den skiftede for hvert gadehjørne, og der blev budt på både strid modvind og skøn medvind. Men mest af alt var det heldigvis så fredeligt (FREDEligt) som det nu kan blive med 26.000 glade løbere og 100.000 begejstrede tilskuere.

Joachim Weel Rosbo var jo på landsholdet, og blev bedste Bagsværd-mand. Med 31.28 manglede der måske lige lidt konkurrence-lethed og -hurtighed, men en 6.-plads er ikke så ringe, når også Estland, Litauen og Sverige var repræsenteret i spidsen af feltet.
Herefter fulgte Martin Bo Andersen som nr. 29 totalt set, hvilket gav en klar sejr i kongeklassen. Tiden 35.04 beviste, at man godt kan komme i god form, selv om store dele af træningen foregår med babyjogger. Så kom Jacob Weel Rosbo ind på 38.05 i D19, og det må være godkendt, når man løber og hakker med noget allergi. Henrik Sørensen fik derefter et rigtig godt løb og 38.29 som sluttid. Hurtigste BAC-kvinde så ud til at blive Lise Thurmann, som også fik et flot resultat med 48.26.
Vi kan ikke opremse alle deltagere, da der dels var for mange, og dels en del, der ikke var tilmeldt under klubnavnet, og så bliver det svært at finde folk i resultatlisten. En enkelt tidligere BAC'er skal lige med, nemlig Sara Schou Kristensen, som havde et rigtig godt løb, og med 35.17 blev 3.-bedste danske kvinde.
10/5 - 2018
Joachim udtaget til Seniorlandsholdet ved NM 10km    Skriv svar   Ret indlægget
I forbindelse med Royal Run d. 21. maj er der indlagt Nordiske Mesterskaber på 10 km Landevej.
Til disse mesterskaber er Joachim Weel Rosbo udtaget til at repræsentere Danmark. Stort tillykke til Joachim.
27/4 - 2018
Skovfitness om mandagen - Kom og vær med    Skriv svar   Ret indlægget
Kom og vær med til skovfitness om mandagen kl. 17
Alle kan være med, og vi bruger de muligheder der er for udfoldelse i skoven. Det er ikke et løbehold, men man må gerne løbe mellem de forskellige aktiviteter. Vi varmer grundigt op, og laver derefter bakketræning og får pulsen godt op. 
Træningen veksler mellem pulstræning, stræk, styrke og hurtighed. Vi løber på trapper, og laver fartleg på en mindre bakke. Slutter altid af med stræk, og krammer træer :-)
Vi plejer at sige at vejret altid er godt mandag kl. 17. Det passede ihvertfald sidste år.
Vi mødes på den nedre parkeringsplads bagved Regattapavillionen hver mandag kl. 17, og sæsonen starter d. 30. april.
Vel mødt friske skovfolk. Gode hilsner fra Susan
25/4 - 2018
Vi har mistet et æresmedlem    Skriv svar   Ret indlægget

BACs æresmedlem Kjeld Rasmussen er stille sovet hen idag onsdag den 25. april.

Kjeld blev 87 år og var med til at stifte BAC i 1972. Som en af urfædrene har Kjeld haft stor betydning for klubbens udvikling. Kjeld var altid aktiv i ledelsesarbejdet - han har været formand , sekretær, holdleder mm, og det var ganske naturligt, at han blev æresmedlem, da han trappede lidt ned.
Klubarbejdet var en ting, men hovedinteressen var løb. De tekniske øvelser var noget der uheldigvis fulgte m ed, når man var i en atletikklub. Mange vil nok huske, at Kjeld var et omvandrende leksikon, hvad angik løberesultater. Ikke bare egne resultater - var man i tvivl  om, hvad man selv havde løbet for år tilbage, kunne man spørge Kjeld. Kjeld formidlede denne viden videre ved at opbygge vores klubrekord system. Ikke mange klubber har et så omfattende system for veteranrekorder.
Jeg lærte Kjeld at kende i 1967, da jeg startede i Gladsaxe Idræts Forening. På det tidspunkt var han stoppet med konkurrencer. Det varede imidlertid ikke længe, førend vi manglede en mand på 5000 m på landsturneringsholdet, og så måtte Kjeld igang. Det blev indledningen til en 40 år lang karriere indenfor veteranatletik.  Når vi sad og drøftede atletik, mærkede man, at hans deltagelse i maratonløbet fra Marathon til Athen og hans klubrekord som 45 årig på Marathon i tiden 2 timer 37 min, var det han tænkte tilbage på med størst glæde. Sidste konkurrence tror jeg var Juleløbet i 2005.
Vi er mange, der har haft glæden af at dyrke atletik sammen med Kjeld , og i vores kreds er han savnet. Hans plads i omklædningsrummet lige indenfor døren  til venstre er nu for alvor blevet tom.
Han havde en fin og engageret holdning til idræt.

Mogens Larsen

Kjeld bisættes fra Gladsaxe Kirkes kapel den 3. maj 2018 kl. 13. 

<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
16-17/24/2DM-inde (Senior)
23-24/210/2DMU Inde i Skive 23-24 Feb 2019
1/31/3Uge 10=BACs uge til at tjene på ...
2/325/2Vinterturnering Øst ungdom 2. marts
3/31/3Genbrugsloppen Tømmedag 3. marts
4/32/3Tømmedag på loppen 4. marts
6/34/3Genbrugsloppen, tømmedag 6. marts
7/35/3Genbrugsloppen, tømmedag, 7. marts
8/36/3Genbrugsloppen, tømmedag og opst...
9/37/3SALGSDAG på genbrugsloppen
9/33/3DM Cross / Cross Nationals, Roskilde
9/31/3Kronborg 3
14/312/3Indkaldelse til Generalforsamling...
23/318/3Vinterturnering Øst ungdom AFSLU...
26/322/3Foredrag om kost i forbindelse me...
7/51/5TRACKS T1 Esbjerg 7. maj
13/57/5TRACKS T2 Skive 13. maj
16/510/5TRACKS T3 Bagsværd 16. maj
21/515/5TRACKS T4 Aarhus 21. maj
28/522/5TRACKS T5 Amager 28. maj
13/67/5TRACKS T6 Østerbro, Kbh 13. juni
22/616/6TRACKS T7 Aalborg 22. maj
27/621/6TRACKS T8 Frederiksberg 27. juni
20/714/7TRACKS T9 Østerbro, Kbh 20. juli
3/828/8TRACKS T10 Aarhus 3. august
8/82/8TRACKS T11 Østerbro, Kbh 8. august
13/87/8TRACKS T12 Viborg 13. august
20/814/8TRACKS T13 Amager 20. august
30/824/8TRACKS T14 Odense 30. august
3/928/8TRACKS T15 Holbæk 3. september
Nyheder 
10/2 Bube fortsætter med at brilliere på...
27/1 4. runde af Cross Nationals
23/1 Resutater fra Øst danske mesterskabe...
31/12 Dansk Ungdomsrekord v Änglamark Nyt...
18/12 Carsten Rytter og Mia Mørck får pri...
Medlemmerne