FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
11/3 - 2020
Covid-19/Corona virus. Vigtig meddelelse!    Skriv svar   Ret indlægget
ALLE lukninger af stadion og andre faciliteter fortsætter til og med 10 maj.
Kommunen skriver, at vi ikke må benytte faciliteterne i klub-regi. mvh
Formanden

Covid-19/Corona virus. Vigtig meddelelse!

Regeringens fortsætter tiltag til forebyggelse mod virus spredning. Bestyrelsen i BAC har på denne baggrund besluttet at alt aktivitet i klubben straks indstilles på ubestemt tid. Det betyder at alle træninger og møde aktiviteter mm. aflyses pr. dags dato. Bestyrelsen følger situationen nøje og vil løbende opdatere når der er nyt.

På bestyrelsens vegne
Jakob Rønhoff Hyllegaard.
8/3 - 2020
DM Cross    Skriv svar   Ret indlægget
Starten på DM Cross 2020 for Junior og Masters.
Søndag d. 8. marts afholdt IK Hellas DM Cross, som samtidig var 4. runde af Cross Nationals i Roskilde.
BAC havde 5 unge "mænd" til start i juniorrækkerne, som skulle løbe 3 runder á 2 km sammen med Masters. Anton Østdal, Rasmus Baltzersen og Markus Sterup Møller i 18-19 år samt Joel Ibler Lillesø og Laurits Pantmann i 16-17 år.
Starten gik ned ad bakke, snævrede ind og efter små 40m ind i et venstre sving, så man skulle have fart på fra starten, så man undgik trængslen. Det havde de 5 BAC'ere forstået og så var de ligesom godt i gang.
Anton og Joel fortsatte i det høje tempo, hvor kun Jeppe Risvig havde mod på at forsøge at følge med. Men allerede inden afslutningen på første omgang, så måtte Jeppe give fortabt. De 2 BAC'ere rundede første omgang i 5.59, som også var dagens hurtigste runde (også i regnet seniorerne, der dog skulle løbe 10 km). Rasmus lagde også fint ud på en delt 5. plads. Markus lå som nr. 11 og Laurits på en 17. plads. Herefter løb Anton og Joel deres parløb, hvor det dog endte med at Joel trak lidt fra til sidst og kunne krydse målstregen som den første. Da de løb i hver deres aldersklasse, så betød det at Joel blev Danmarksmester for 16-17 år og Anton blev Danmarksmester for 18-19 år. Rasmus var blevet sat af både Jeppe Risvig og Gustav Mørch, men Rasmus havde disponeret meget fornuftigt. De 3 var alle i ældste ungdomsgruppe og skulle dele pladserne 2-4 mellem sig. Rasmus fik kæmpet sig op til de 2 andre og da det hele skulle afgøres viste Rasmus sin afslutterstyrke fra Mellemdistancen og kunne løbe i mål som 3. mand i alt og til Sølv i 18-19 år. Markus holdt sin plads som nr. 11, hvilket er flot, da han er startet fornylig og ikke har været igennem hele grundtræningsforløbet. Laurits holdt også sin samlede 17. plads, men han kom i mål som nr. 3 i 16-17 år og vandt dermed Bronze.
De unge drenge fra BAC har gjort rent bord i denne sæsons Cross Nationals og de kunne også kåres som samlede vindere af hele turneringen, hvilket betød at de blev Danmarksmester for Juniorhold i Cross og samtidig kvalificerede sig til Europa Cup Cross. De 6 der har været tællende på holdene i de 4 runder er Anton Østdal, Anders Bang, Markus Sterup Møller, Rasmus Baltzersen, Joel Ibler Lillesø og Philip Grundt Hansen.

2/3 - 2020
DMUinde 2020    Skriv svar   Ret indlægget
Rasmus Baltzersen på præmieskamlen.
I weekenden blev der afholdt DMUinde i Skive, hvor der desværre kun var 3 deltagere fra BAC.
De unge, der havde modet på at stille op var Signe Xin von Rosen på Længde og 60m i P17, Sarah Engsig-Karup på Kugle og 60m i P15 og Rasmus Baltzersen på 800m og 1500m i D19.
Sarah fik en fin PR i
Kugle med 9,42 meter. Sidste stød var faktisk omkring 9,70, men Sarah fik ikke stået nok imod og overtrådte. Resultatet var faktisk også ny Klubrekord i P15.
Signe fik 4,43 meter i Længde i første runde (PR 4,54). Signe var ikke inde på planken så reelt et 4,60 m spring. Runde 2 var heller ikke på planken. I runde 3 løb Signe så 100 procent til...og overtrådte. Klassisk længde.
Sarah blev nr. 3 i sit indledende 60 m heat med tiden 8,40 sek. Et ømt knæ påvirkede løbet, men godt sprintet og en samlet 10. plads.
Signe tangerede med 8,54 sek. sin PR fra januar måned, så det er super.
Lørdag løb Rasmus 800m, hvor det i et lidt taktisk, men alligevel pænt hurtigt løb, blev til en flot 3. plads og Bronze i tiden 2.00,24.
Søndag var der samlet et meget stærkt felt på 1500m’eren, hvor de bedste fra 800m og 3000m fra om lørdagen skulle mødes. En trio lagde meget hårdt fra land, mens de resterende løb noget mere moderat uden at det gik langsomt. 2 af de forreste formåede at holde den gode speed hele vejen, så de resterende måtte slås om 3. pladsen. Rasmus lå fint på hjul og arbejdede sig op som nr. 2 i forfølgergruppen og med en god omgang tilbage satte han sit angreb ind. Det holdt helt til opløbslangsiden (som ikke er særlig lang), hvor en enkelt konkurrent lide fik presset sig forbi. Men en meget flot 4. plads i tiden 4.04,37, som er PR med 6 sek.

27/2 - 2020
Klub tøj bestilling    Skriv svar   Ret indlægget

Så er der åbnet op for bestilling af klub tøj hos Trimtex.


Webshoppen lukker 15.03.2020 med forventet levering i uge 18.

Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en/my-trimtex/bagsvaerd-atletik-club/

 

1.     Inden du kan bestille, er du nødt til at registrere dig / oprette en konto.

2.     Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Create an Account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

3.     Klik på «My Account» øverst til højre og derefter på «Teamshop» i menuen til venstre.

4.     Udfyld feltet «Activate Access Code» med klubbens teamkode som er «bagsvaerdAC2018» og klik på tilføj.

5.     Derefter kan du klikke på «Open for orders» og så kan du begynde at handle.

6.     Når du har valgt de ønskede produkter, klik på Indkøbskurven og gennemfør dit køb.

7.     Du skal modtage en ordrebekræftelse fra Trimtex når din ordre har er gennemført.

 

Trimtex anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på klubbens kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at vi automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at vi kan handle disse på den samme ordre. Her findes feks. Andre sorte tights og bukser.

Hvis der er problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00

24/2 - 2020
Danmarksmester og 2 gange Sølv ved DMinde 2020    Skriv svar   Ret indlægget
Medaljetagerne: Andreas, Christoffer og Josefine ved DMinde 2020.
I weekenden blev der for første gang afholdt Danmarksmesterskaberne i Indendørs atletik i Odenses Thorvald Ellegaard Arena. Det var med spænding, at denne hal skulle lægge atletikbane til et stort mesterskab, hvor denne er omkranset af en cykelbane. Men det gik over al forventning og Odense Atletik/OGF m.fl. skal have stor ros for afviklingen af stævnet.
BAC havde i alt 7 atleter med, hvilket er et større antal end i adskillige år. Sebastian Valentin Buschardt og Troels Kaas på 60m, 200m og 4x200m. Andreas Bube, Christoffer Frost-Jensen Johansen og Rasmus Baltzersen på 800m, Josefine Rytter på 800m og 1500m og Christian Jørn Hansen og Christoffer på 4x200m.
De første der skulle konkurrere var de 2 sprintere på 60m i indledende. Her fik Sebastian tiden 7,45, som er SB med 0,08 sek. og en placering som nr. 27 og Troels fik tiden 7,50, som er PR med 0,19 sek. og en placering som nr. 30.
På kvindernes 1500m var der direkte finale for Josefine og hun løb fint offensivt og lagde sig fremme i feltet, som nr. 2/3. Her formåede hun at holde sig, sluttede godt af og formåede at afvise alle angreb bagfra, så hun kunne løbe i mål som nr. 2 og vinde Sølv i tiden 4.35,95.
De sidste løb om lørdagen var mændenes 800m indledende. Her vandt Andreas kontrolleret første heat og gik i finalen og Christoffer vandt ligeledes kontrolleret tredje heat og gik i finalen. I andet heat løb Rasmus, men det gik desværre lidt for langsomt, så hans tid på 3. pladsen i heatet 2.01,27 var den bedste af de tider der ikke kvalificerede sig til finalen. Men en samlet 7. plads i debut ved senior-DM er meget fint.
Søndag var det igen sprinterne der var først i ilden på 200m. Sebastian fik tiden 23,54, som kun er 0,31 sek. fra PR og en placering som nr. 22 og Troels fik tiden 24,83, som er 0,61 sek. fra PR og en placering som nr. 27.
På kvindernes 800m var der 3 løbere, der havde bedre tider end Josefine. Josefine løb et rigtigt godt løb, hvor hun fik sluttet rigtig godt af og det blev meget tæt på målstregen. Josefine endte på 4. pladsen i tiden 2.12,22, som kun er 0,23 sek. fra PR og med sølle 0,05 og 0,20 sek. op til bronze og sølv.
På mændenes 800m var der BAC-opvisning af Andreas og Christoffer. Andreas satte tempo på fra starten og med Christoffer lige i hælene, så de andre led i forsøget på at hænge med. Det magtede de ikke i det opskruede tempo, Så derfor kunne de 2 Bagsværd-folk tage de 2 første pladser på medaljeskamlen. Andreas vandt Guld igen, igen, igen i tiden 1.50,70 og Christoffer fik Sølv i tiden 1.51,44, hvilker er PR med 1,21 sek.
BACs stafethold på 4x200m løb flot med rimeligt gode skifter og de løb i mål i tiden 1.37,00, som nr. 7.
9/2 - 2020
BAC ved Nordenkampen 2020    Skriv svar   Ret indlægget
BAC'ere ved Nordenkampen 2020.
I dag afvikledes Inde-landskampen mod de andre nordiske lande "Nordenkampen" med en hel del deltagelse fra BAC.
De 3 aktive ydede alle en flot indsats.
På mændenes 800m var Andreas Bube storfavorit, da han både mange gange før har vundet ved Nordenkampen og tidligere også har præsteret flot ved mesterskaber. I denne indesæson har Bube haft svært ved, at få starter ved de ønskede stævner og derfor var dette sæsondebut. Alle ved, at der gerne skal 2-3 løb i benene inden man rigtigt kan præstere på distancen. Bube løb et godt løb, men på opløbet blev han spurtbesejret af en svensker og på 2. pladsen fik han tiden 1.48,73.
På samme distance løb Christoffer Frost-Jensen Johansen i hans Seniorlandsholdsdebut også op til sit allerbedste og lidt til, da han på 7. pladsen fik tiden 1.52,65, hvilket er ny PR med 0,56 sek.
På kvindernes 1500m løb Josefine Rytter også op til sit bedste, da hun på 6. pladsen fik tiden 4.34,64, som kun er 0,2 sek. fra PR.
Flot præsteret af alle 3, som repræsentanter for BAC og Danmark.
Nogle andre BAC'ere var også på arbejde i forbindelse med Nordenkampen. Johnny Bagge var med som Landstræner for M/L og støttede så godt som muligt op om de aktive løbere. Christian Jørn Hansen sørgede for beretninger, video'er og billeder vedr. hele landsholdets bestræbelser før, under og efter Nordenkampen på vegne af DAF.
Og dem der så og hørte livestreaming fra AtletikTV kunne høre Klaus Præst Jaqué speake under hele udsendelsen. 

4/2 - 2020
3 BAC'ere udtaget til landsholdet til Nordenkampen    Skriv svar   Ret indlægget
I dag blev det danske Seniorlandshold udtaget, som skal kæmpe mod de andre nordiske lande til Nordenkampen på søndag d. 9. februar i Finland.
På mændenes 800m er der et rent BAC-line up bestående af Andreas Bube, som har prøvet dette rigtig mange gange, mens Christoffer Frost-Jensen Johansen får debut på seniorlandsholdet.
På kvindernes 1500m er Josefine Rytter udtaget og hun har prøvet dette nogle gange før.
Stort tillykke til alle 3, deres trænere og hele klubben der står bag.
Der vil være "live stream" på dagen HER
Link til stævnets hjemmeside med resultater 
HER
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
22/5 Nu er alle hold igang igen. Vis hensyn.
28/4 Opstart af løbetræning for hold 3 - 4
22/4 Der åbnes nu lidt for træning igen
16/4 Bestyrelsesmøde d. 21/4
6/4 Joel nr. 1 på "listerne"
Medlemmerne