FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
16/4 - 2020
Bestyrelsesmøde d. 21/4    Skriv svar   Ret indlægget
Bestyrelsen afholder online møde d. 21/4.
Har du som medlem emner som du ønsker behandlet på, mødet kan disse skrives til Hanne på e-mail: klub@bagsvaerd-atletik.dk
Med venlig hilsen på vegne af bestyrelsen
Jakob Rønhoff Hyllegaard
6/4 - 2020
Joel nr. 1 på "listerne"    Skriv svar   Ret indlægget
Nu er der kommet en længe ventet opdatering af Statletik, så udendørsresultater også er taget med. Det vi i BAC har ventet på er, at Joel Ibler Lillesø's 10 km Landevej d. 2. februar på 30.01 blev registreret, så resultatet kunne komme med på ranglisterne. Det har medført at Joel topper den danske ranglister på 10 km Landevej for Seniorer og den såkaldte verdensrangliste hos Tilastopaja hos U18.
Link til statletik: HER
Link til Tilastopaja: HER (vælg Youth U18)


30/3 - 2020
Opdateret Alt træning i BAC regi fortsat aflyst    Skriv svar   Ret indlægget
Kære alle,
Kommunen har fortsat aflåst faciliteter frem til og med 10. maj. Derfor er alle børne- og ungdomshold fortsat aflyst. Løbegrupperne må også samles på anden vis.
Vi håber I kan finde alternative måder at få trænet på.
Stadion er åbent for borgerne, men husk, at man maks må være grupper af 10 og husk afstand.
Gode ideer og videoer til alternativ træning må gerne deles i facebook grupperne til venlig inspiration for jeres klub-kammerater :)
mvh
Bestyrelsen

19/3 - 2020
VIGTIG NY UPDATE IFM. CORONA fra Dansk Atletik Forbund    Skriv svar   Ret indlægget
"Kære atlet, træner, klubleder, stævne- og løbsarrangør…
På baggrund af de seneste udmeldinger i forbindelse med udbruddet af COVID-19 virus i Danmark fra myndighederne samt Danmarks Idrætsforbund har vi i Dansk Atletik besluttet følgende nye tiltag..." her

11/3 - 2020
Covid-19/Corona virus. Vigtig meddelelse!    Skriv svar   Ret indlægget
ALLE lukninger af stadion og andre faciliteter fortsætter til og med 10 maj.
Kommunen skriver, at vi ikke må benytte faciliteterne i klub-regi. mvh
Formanden

Covid-19/Corona virus. Vigtig meddelelse!

Regeringens fortsætter tiltag til forebyggelse mod virus spredning. Bestyrelsen i BAC har på denne baggrund besluttet at alt aktivitet i klubben straks indstilles på ubestemt tid. Det betyder at alle træninger og møde aktiviteter mm. aflyses pr. dags dato. Bestyrelsen følger situationen nøje og vil løbende opdatere når der er nyt.

På bestyrelsens vegne
Jakob Rønhoff Hyllegaard.
8/3 - 2020
DM Cross    Skriv svar   Ret indlægget
Starten på DM Cross 2020 for Junior og Masters.
Søndag d. 8. marts afholdt IK Hellas DM Cross, som samtidig var 4. runde af Cross Nationals i Roskilde.
BAC havde 5 unge "mænd" til start i juniorrækkerne, som skulle løbe 3 runder á 2 km sammen med Masters. Anton Østdal, Rasmus Baltzersen og Markus Sterup Møller i 18-19 år samt Joel Ibler Lillesø og Laurits Pantmann i 16-17 år.
Starten gik ned ad bakke, snævrede ind og efter små 40m ind i et venstre sving, så man skulle have fart på fra starten, så man undgik trængslen. Det havde de 5 BAC'ere forstået og så var de ligesom godt i gang.
Anton og Joel fortsatte i det høje tempo, hvor kun Jeppe Risvig havde mod på at forsøge at følge med. Men allerede inden afslutningen på første omgang, så måtte Jeppe give fortabt. De 2 BAC'ere rundede første omgang i 5.59, som også var dagens hurtigste runde (også i regnet seniorerne, der dog skulle løbe 10 km). Rasmus lagde også fint ud på en delt 5. plads. Markus lå som nr. 11 og Laurits på en 17. plads. Herefter løb Anton og Joel deres parløb, hvor det dog endte med at Joel trak lidt fra til sidst og kunne krydse målstregen som den første. Da de løb i hver deres aldersklasse, så betød det at Joel blev Danmarksmester for 16-17 år og Anton blev Danmarksmester for 18-19 år. Rasmus var blevet sat af både Jeppe Risvig og Gustav Mørch, men Rasmus havde disponeret meget fornuftigt. De 3 var alle i ældste ungdomsgruppe og skulle dele pladserne 2-4 mellem sig. Rasmus fik kæmpet sig op til de 2 andre og da det hele skulle afgøres viste Rasmus sin afslutterstyrke fra Mellemdistancen og kunne løbe i mål som 3. mand i alt og til Sølv i 18-19 år. Markus holdt sin plads som nr. 11, hvilket er flot, da han er startet fornylig og ikke har været igennem hele grundtræningsforløbet. Laurits holdt også sin samlede 17. plads, men han kom i mål som nr. 3 i 16-17 år og vandt dermed Bronze.
De unge drenge fra BAC har gjort rent bord i denne sæsons Cross Nationals og de kunne også kåres som samlede vindere af hele turneringen, hvilket betød at de blev Danmarksmester for Juniorhold i Cross og samtidig kvalificerede sig til Europa Cup Cross. De 6 der har været tællende på holdene i de 4 runder er Anton Østdal, Anders Bang, Markus Sterup Møller, Rasmus Baltzersen, Joel Ibler Lillesø og Philip Grundt Hansen.

2/3 - 2020
DMUinde 2020    Skriv svar   Ret indlægget
Rasmus Baltzersen på præmieskamlen.
I weekenden blev der afholdt DMUinde i Skive, hvor der desværre kun var 3 deltagere fra BAC.
De unge, der havde modet på at stille op var Signe Xin von Rosen på Længde og 60m i P17, Sarah Engsig-Karup på Kugle og 60m i P15 og Rasmus Baltzersen på 800m og 1500m i D19.
Sarah fik en fin PR i
Kugle med 9,42 meter. Sidste stød var faktisk omkring 9,70, men Sarah fik ikke stået nok imod og overtrådte. Resultatet var faktisk også ny Klubrekord i P15.
Signe fik 4,43 meter i Længde i første runde (PR 4,54). Signe var ikke inde på planken så reelt et 4,60 m spring. Runde 2 var heller ikke på planken. I runde 3 løb Signe så 100 procent til...og overtrådte. Klassisk længde.
Sarah blev nr. 3 i sit indledende 60 m heat med tiden 8,40 sek. Et ømt knæ påvirkede løbet, men godt sprintet og en samlet 10. plads.
Signe tangerede med 8,54 sek. sin PR fra januar måned, så det er super.
Lørdag løb Rasmus 800m, hvor det i et lidt taktisk, men alligevel pænt hurtigt løb, blev til en flot 3. plads og Bronze i tiden 2.00,24.
Søndag var der samlet et meget stærkt felt på 1500m’eren, hvor de bedste fra 800m og 3000m fra om lørdagen skulle mødes. En trio lagde meget hårdt fra land, mens de resterende løb noget mere moderat uden at det gik langsomt. 2 af de forreste formåede at holde den gode speed hele vejen, så de resterende måtte slås om 3. pladsen. Rasmus lå fint på hjul og arbejdede sig op som nr. 2 i forfølgergruppen og med en god omgang tilbage satte han sit angreb ind. Det holdt helt til opløbslangsiden (som ikke er særlig lang), hvor en enkelt konkurrent lide fik presset sig forbi. Men en meget flot 4. plads i tiden 4.04,37, som er PR med 6 sek.

<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
1-2/818/7Copenhagen Open, Hvidovre
5-6/830/7Sommeratletik uge 32, B1, B2-1 B2-2
25/822/8Indkaldelse til Generalforsamling
29-30/826/8Hjælpere til DM-Kastemangekamp s...
29-30/817/8DM/DMU/DM masters i Kaste mangekamp
Nyheder 
8/7 Nyheds-Danmark spærrer øjnene op !
28/6 Kasterne fortsætter rekord høsten
20/6 Joel Ibler Lillesø løber under den ...
15/6 En regn af kaste KR
15/6 Resultater fra Løbestævne på Øste...
Medlemmerne