FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
2/9 - 2020
Ny Dansk Årsbedste på 800m    Skriv svar   Ret indlægget
Mia Helene Mørck havde taget turen alene til Viborg for at løbe 800m til TRACKS. Det lyder ikke så eksotisk, men til gengæld stillede den danske mester på 5000m Thijs Nijhuis op som pacer, hvilket er yderst fornemt og han skal have en stor tak for dette.
Løbet blev samtidig også en re-match for DM på distancen, da Mathilde Diekema også stillede op. 
På første omgang løb de afsted med Thijs forrest og med Mathilde og Mia lige efter i nævnte rækkefølge og den gik på ca. 61,5. Ved 500m går Mia forbi Mathilde og op i ryggen på Thijs og de passerer 600m i ca. 1.32. Mia holder godt på og løber over målstregen i 2.05,19 og får dermed revanche fra DM-finalen.
Tiden er ny Dansk Årsbedste og Mias næsthurtigste tid nogensinde, kun 0,42 sek. fra PR.
Dette er kun en bekræftigelse på påstanden i tidligere indlæg, om, at Mia har hævet sit niveau, så det konstant er højere og at hun nu kun lige mangler dagen hvor alt bare spiller og hendes grænser bliver flyttet.
26/8 - 2020
5000m med DUR17 og Dansk U18-rekord samt 3 x PB    Skriv svar   Ret indlægget
Joel Ibler Lillesø spurter fra den danske Elite.
Tirsdag aften d. 25. august arrangerede Sparta “5000 og 1 nat”, som var et stævne med 5 heat på 5000m. De havde døbt A-heatet til ”Dennis Jensen Invite” (Dennis Jensen = DR 5000m 13.25,39) og B-heatet til ”Annemette Jensen Invite” og begge var tilstede, hvor Dennis faktisk også løb i C-heatet sammen med Steen Walther.
BAC’s deltagere var blevet placeret i A-heat Joel Ibler Lillesø og B-heat Joachim Weel Rosbo, Kasper Pontoppidan Jensen og Noah Grunnet Nouri.
I B-heatet var der desværre ingen pace, så Joachim måtte lave en aftale med anden løber, at de skulle hjælpe hinanden med at pace. Man må erkende at det ikke er optimalt, at skulle trække halvdelen af den fulde distance, men de gjorde det efter omstændighederne godt og Joachim kunne løbe i mål som nr. 3 i tiden 15.03,58. I anden gruppe af det samlede startfelt løb Kasper og Noah sammen med flere andre løbere og de fik god hjælp til at holde pace. Og da pacet var yderst optimalt for dem resulterede det i, at de begge løb et meget flot løb, hvor Kasper blev nr. 8 i tiden 15.34,65, som er PR med 53 sek. og Noah blev nr. 10 i tiden 15.38,57, som er PR med 10 sek.
I A-heatet havde man forsøgt, at samle alle Danmarks bedste løbere på distancen og havde fået positivt tilsagn fra alle på nær den nykårede Danmarksmester Thijs Nijhuis. Der var dog indløbet et par afbud fra nogle løbere på dagen. Der var tilgengæld hele 3 mand til at pace, hvor Andreas Bube var den anden i koblet, som alle ydede en god indsats for at hjælpe feltet frem til hurtige tider. Pacet skulle holdes til en sluttid på 13.50. Joel fik lagt sig i 6. position, hvilket der var talt om var noget nær det mest ideelle. Denne position blev holdt omgang efter omgang, hvor pacerne efter hånden forsvandt, Bube holdt 400m længere end lovet til 2400m og sidste pacer hoppede til siden efter 3600m, hvor efter feltet var overladt til sig selv. Feltet var på det tidspunkt ikke så stort, da der også havde været frafald i den bagerste del. Da der mangler 1000m bevæger Joel sig helt frem i spidsen for at sikre sig at tempoet bliver holdt højt, hvilket medfører, at yderligere 2 mand bliver sat og de kun er 3 mand tilbage allerforrest. Ved 500m er der en anden der går frem i spids, mens Joel holder sig helt oppe i ryggen og han får lov til at trække til 200m. Her skruer Joel igen på tempoet og lægger sig forrest i sidste sving og da de 3 løbere går ind på opløbslangsiden er det med Joel lige foran de 2 konkurrenter. De 2 konkurrenter presser på fra hver sin side af Joel, men Joel formår at trykke tempoet ydrligere op, således at han kan afvise deres angreb og løbe først over stregen som vinder. Joels vindertid blev så flot som 13.57,60, som både er DUR17 og Dansk U18-rekord samt nr. 3 på årets rangliste i Danmark.
A-heatet kan ses HER
25/8 - 2020
BAC har udnævnt to nye æresmedlemmer    Skriv svar   Ret indlægget
To nye Æresmedlemmer, Mogens Larsen og Svend Guldbrandsen
Til aftenens generalforsamling 25. august 2020 blev to nye æresmedlemmer udnævnt: Mogens Larsen og Svend Guldbrandsen.
Her er linket til de to indstillinger, som bestyrelsen fremlagde.   
23/8 - 2020
Joel Ibler Lillesø sætter DUR17, Dansk U18- og Dansk U20-rekord.    Skriv svar   Ret indlægget
Lørdag d. 22. august tog Joel Ibler Lillesø til Ålborg for at deltage i et 1500m-løb med nogle af Danmarks bedste løbere samt pacere, der skulle sætte tempo mod tider under 3.40.
Joel fik lagt sig i 6. position bag de 2 pacere samt 3 løbere som i forvejen havde tider lige over de 3.40. Joel holdt ryggen på de foranliggende til der manglede 400m, hvor han måtte slippe en anelse. Han formåede dog at holde et godt og højt tempo helt til målstregen, hvor han passerede en af konkurrenterne og løb i mål på 3. pladsen i SUPER-tiden 3.44,50. En helt fantastisk tid, når man kun er 16 år. Tiden er både ny DUR17Dansk U18-rekord og Dansk U20-rekord.
Tiden er samtidig ny bedste tid på verdensranglisten for U18.
Løbet kan ses her: https://www.facebook.com/AalborgAtletikMotion/videos/2801274513438358
23/8 - 2020
Store DM 2020: 2 sølv og 2 bronze samt yderligere 2 flotte indsatser    Skriv svar   Ret indlægget
I weekenden d. 14. – 16. august blev der afholdt Store DM (senior DM på bane) på Østerbro Stadion. BAC havde kun 5 atleter til start, da der desværre var nogle stykker, der tidligere på sæsonen var blevet sat tilbage pga. skader og dermed ikke var i form til et stort mesterskab. Alligevel blev det til 2 sølvmedaljer, 2 bronzemedaljer samt yderligere et par gode præstationer.
Fredag aften var der 10.000m på programmet og det var en meget varm sommeraften, som ikke er helt optimalt, når man skal løbe langt. Joachim Weel Rosbo stillede op igen og prøvede fra start at gå med en stor frontgruppe. Det gik lige lovlig stærkt og derfor slap Joachim meget fornuftigt gruppen efter de første 1000m. Han kom til at løbe alene de næste par kilometer inden de bagvedliggende nåede op. Herefter fik han hjælp til at sætte tempoet og Joachim sluttede faktisk rigtigt flot af med en sidste km på 2.58. Joachim fik en fin 13 plads i tiden 31.30,81, hvilket er flot, når man tager varmen i betragtning.
Lørdag var det kun Mia Helene Mørck, der skulle løbe 1500m, som er lidt langt for Mia og som hun ikke har så meget rutine med. Mia lå blandt de forreste hele vejen, så hun havde god kontrol over løbet. Da der mangler 500m går Mia selv frem og tager spidsen og ved 200m igen bliver hun presset bagfra, hvilket får Mia til at rykke og lave hul til resten. På opløbet syrer Mia og 2 konkurrenter kan gå forbi, så Mia kommer i mål på 3. pladsen i 4.27,29 og vinder Bronze.
Søndag fik Lia Palmberg Nordhald (2003) Senior DM debut i en konkurrence, som viste det højeste niveau i mange år i en dansk kvinde højde konkurrence. Lia fik 1,55 og havde et par nogenlunde forsøg på klubrekorden 1,60. Start højden var 1,50, som Lia klarede sikkert i andet forsøg. De 1,55 kom i hus i tredje forsøg. Tillykke med DM debut til Lia.
Der var også debut ved Store DM til Joel Ibler Lillesø og han havde valgt at stille op på 5000m mod nogle meget skrappe, ældre og mere rutinerede mænd. Joel løb yderst fornuftigt blandt de forreste i feltet, så han hele tiden havde styr på de forreste og havde snor i dem. Løbet blev lidt taktisk og først på sidste halvdel blev der sat rigtigt fart på feltet. Det gjorde at det tyndende ud i det forreste felt og til sidst var der kun 3 løbere der skulle deles om medaljerne. De 2 andre havde lige lidt mere at skyde med på opløbet, men Joel kunne løbe en super flot Bronzemedalje hjem, hvilket er utroligt flot af en der kun er 16 år.
Mia Helene Mørck var også klar på favorit distancen 800m og det blev et parløb mod sidste års DM-vinder, hvor der blev kæmpet helt til målstregen. Desværre måtte Mia se sig slået med et mulehår på 0,12 sek. Mia’s tid i mål var fine 2.07,45, hvilket sikrede hende Sølvmedaljen.
På tilsvarende måde havde Andreas Bube et parløb med Kristian Uldbjerg Hansen på mændenes 800m. Bube havde været skadet i juni, hvilket gjorde at han havde en længere periode helt uden løbetræning. På trods af at Bube ikke havde været i konkurrence i hele sommerhalvåret og at han ikke var på 100%, så stillede han alligevel til start fordi at det var DM. I sidste ende viste det sig også at Kristian er gået meget frem og var stærk samt at Bube lige manglede lidt. Dette medførte at Bube måtte strække våben på den sidste del af opløbet, da han var 0,29 sek. efter i mål. Men en flot indsats på dagen sikrede Bube en fin Sølvmedalje i tiden 1.50,49.
Det var nogle meget, meget tætte opgør, som på målstregen ikke helt faldt ud til BAC’ernes fordel. Det kan vi godt ærgre os over, men alle 5 atleter gjorde det flot og de kæmpede med alt hvad de havde på dagen og 4 medaljer skal vi være meget glade for. Tak til jer alle for en super indsats.

22/8 - 2020
DM kaste Mangekamp oplysninger    Skriv svar   Ret indlægget
Vi glæder os til at se alle til DM i kastemangekamp for ungdom, senior og masters lørdag og søndag 29-30 august 2020 samt DM i vægtkast for seniorer Lørdag d. 29 august på bagsværd stadion.
Vi vil benytte både stadion og kastegården begge dage. 

Tidsskema til DM kastemangekamp
Startlister i iMars Resultater for 29. august og 30. august er meldt færdige i iMars.
Billeder fra 29-30 august deles her

7/8 - 2020
Mia løber dansk årsbedste og næsthurtigste tid nogensinde    Skriv svar   Ret indlægget
Fredag d. 7. august havde Mia Helene Mørck taget turen til Kristiansand i Norge, for at deltage i et stort stævne på favoritdistancen 800m. Der var nogle modstandere, der havde lidt bedre SB end Mia og en del med langsommere SB, så på den måde var det et rigtigt godt felt at komme i og med en hare der trak i et helt passende tempo. Hare med felt kom rimeligt hurtigt ned til 200m-mærket, hvor Mia til trods af at være tidsmæssigt hurtigt ude lå i den sidste halvdel af feltet. Mia fik arbejdet sig kontrolleret frem mellem 300m og 400m, så hun lå som nr. 3 efter haren. Mia rundede 400m i ca. 60,5 – 61,0, som er rigtigt hurtigt. Haren gik ud efter 450m og ved 550m gik den norske pige på 2. pladsen op i front, hvor Mia ikke lige kom med helt i ryggen på hende. Men Mia åbnede også op og fulgte efter, så hun rundede 600m i 1.33,4 – 1.33,9 og holdt afstanden og tempoet til den norske pige hele vejen til mål. Mia løb over målstregen i 2.05,65. Tiden er SB og Mia’s næsthurtigste tid nogensinde kun 0,88 sek. fra PR og det er dansk årsbedste.
Kæmpe tillykke til Mia med det flotte resultat, som nok har givet en hel del selvtillid inden næste weekends Store DM.
Løbet kan ses HER og spole ind til 3.25.30.

<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
26/1Elite 1500m-inde M i Randers
Nyheder 
17/1 Joel Ibler Lillesø under 8 min. på ...
6/1 Suspendering af træning for motionsa...
24/10 Klub tøj bestilling
28/9 Seniorklubrekord og flere andre gode ...
20/9 Ungdoms M/L til DMU 14-15 årige
Medlemmerne