FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
27/1 - 2021
Christoffer Frost-Jensen Johansen klarer krav til EM-inde på 1500m    Skriv svar   Ret indlægget
Tirsdag aften d. 26. januar afholdt Randers Freja en 1500m-indendørs for det meste af den danske elite. Målet var at løbe hurtigere end 3.45,00, som er kravet til EM-inde.
Både Morten Munkholm, som er er træner i Randers og tidligere elite-løber, og Joel Ibler Lillesø skulle pace de resterende 7 løbere i hhv. 600m og 1100m. De gjorde det helt perfekt og ramte hver eneste omgang på meget tæt på 30 sek.
Christoffer Frost-Jensen Johansen var med i feltet og fik placeret sig som nr. 5 af de resterende. Det kørte let og smooth for Christoffer, men desværre kunne løberen på positionen foran Christoffer ikke helt følge med og begyndte at lave hul ved 750m og udgår ved 825m, hvilket gør at Christoffer skal bruge unødige kræfter på at lukke hullet. Med 200m igen begynder de forreste at rykke og der er godt med syre i benene hos Christoffer, men han hænger stadig nogenlunde på. Christoffer kæmper med det hele og holder faktisk tempoet fint på trods af syre All Over. Christoffer kommer i mål som nr. 5 i tiden 3.44,7 og samme tid som nr. 4 og kun 1½ sek. til vinderen.
Christoffers tid er krav til EM-inde, som de 4 foran også klarede og Danmark må kun sende 3 til EM. Tiden er selvfølgelig også en kæmpe PR og 5 sek. bedre end hans udendørs PR. Det er kun Andreas Bube i BAC der har løbet hurtigere med 3.43,05 i 2016. Og på All Times Best i Danmark indtager Christoffer nu en delt 10. plads.
Kæmpe tillykke til Christoffer.
Løbet kan ses HER
17/1 - 2021
Joel Ibler Lillesø under 8 min. på 3000m Indendørs    Skriv svar   Ret indlægget
Junior Verdensranglisten
Lørdag d. 16. januar havde Skive AM åbnet for Spar Nord Arena for at hjælpe resten af Atletik-Danmark med at afvikle en hurtig 3000m-Indendørs og i bedste fald hjælpe nogle unge mænd til at løbe 8.00 eller hurtigere, som ville være kravet til Europamesterskaberne Indendørs.
Joel Ibler Lillesø var en af de 7 hurtige M/L-løbere samt en yderst kvalificeret pacer i Thijs Nijhuis, som allerede er kvalificeret til OL på Maraton.
Thijs gjorde det yderst fornemt ved at løbe 9 omgange, som alle var på ca. 32,0 sek. Da Thijs slog ud efter 1800m, så var det Joel der tog ansvaret for at holde pacet og dermed trække hans konkurrenter videre mod flotte tider.
Med 300m tilbage blev der rykket bagfra og Joel faldt tilbage på 4. pladsen, men via en god afslutning fik han kæmpet sig op som nr. 3 i mål.
Joels tid var helt fantastiske 7.57,39, som både er Klubrekord i U18-19 og Senior, men desuden er det også DUR18, Dansk U20- og Dansk U23-rekord samt WLU20 (nr. 1 på juniorranglisten i verden).
Da Joel kom under de 8 min og han har 3. bedste tid af alle danskere, så har han klaret kravet til Europamesterskaberne (for Seniorer) og er lige nu blandt de 3 som Danmark højst må stille med.
OG Joel er alså kun 17 år !!!!!!
Der skal yde et kæmpe tillykke til Joel.

Løbet kan ses HER
6/1 - 2021
Suspendering af træning for motionsafdelingen.    Skriv svar   Ret indlægget

Kære BAC løber.

Da regeringen har valgt at sænke forsamlingsforbuddet til maksimum 5 personer, bliver klubben desværre nødt til at suspendere træningen i klub regi. Grunden hertil er at vi som klub ikke mener at vi på forsvarligvis vil kunne overholde og kontrollere at forbuddet bliver overholdt. Vi ved fra tidligere at der fra borgere i nærområdet er stor opmærksomhed på hvad vi foretager os, og vi vil ikke risikere at det giver anledning til misforståelser om hvorledes vi træner og overholder forbuddet. En anden grund er at det vil kræve alt for meget af trænerne at planlægge træning og sikre at der ikke er for mange deltagere på holdene.

Der opfordres til at man fortsat holder sin træning vedlige og hvis man ikke har lyst til at træne alene, kan man stadig løbe i mindre grupper på maks. 5 personer. Det vil ikke være tilladt at bruge træningsforum til at arrangere disse små grupper.  Hvis man ønsker at løbe i små grupper, beder vi om at I arrangerer dette særskilt.

Det vil stadig være muligt for trænerne at lægge forslag til hvad der skal trænes de respektive dage op på træningsforum.

Ovenstående vil være gældende indtil forsamlingsforbuddet igen hæves, vi må håbe det ikke varer for længe.

Indtil da må i passe godt på hinanden og jer selv.

De bedste hilsner Jakob R. Hyllegaard, formand for motionsudvalget.

24/10 - 2020
Klub tøj bestilling    Skriv svar   Ret indlægget

Så er der åbnet op for bestilling af klub tøj hos Trimtex.


Webshoppen lukker 01.11.2020 med forventet levering i uge 51.

Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en/my-trimtex/bagsvaerd-atletik-club/

 

1.     Inden du kan bestille, er du nødt til at registrere dig / oprette en konto.

2.     Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Create an Account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

3.     Klik på «My Account» øverst til højre og derefter på «Teamshop» i menuen til venstre.

4.     Udfyld feltet «Activate Access Code» med klubbens teamkode som er «bagsvaerdAC2018» og klik på tilføj.

5.     Derefter kan du klikke på «Open for orders» og så kan du begynde at handle.

6.     Når du har valgt de ønskede produkter, klik på Indkøbskurven og gennemfør dit køb.

7.     Du skal modtage en ordrebekræftelse fra Trimtex når din ordre har er gennemført.

 

Trimtex anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på klubbens kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at vi automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at vi kan handle disse på den samme ordre. Her findes feks. Andre sorte tights og bukser.

Hvis der er problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00

28/9 - 2020
Seniorklubrekord og flere andre gode resultater    Skriv svar   Ret indlægget
Michael Pilegaard Hansen har travlt med at tage hans tid på GPS-uret.
En lidt sen efterårsaften ift. baneløb med 2 stævner i Storkøbenhavn gav en Seniorklubrekord og flere andre rigtigt fine resultater.
Ved ”Gert Kærlin Tribute” i Herlev stod Rasmus Baltzersen (2002) for aftenens højdepunkt, da han stillede op på den lidt sjældne løbede 1000m. Desværre måtte Christoffer Frost, der havde tilbudt at løbe pace, melde fra af familiære årsager. Derfor måtte Rasmus løbe den fra front og helt skabe løbet på egen hånd. Rasmus fik løbet en rigtig hurtig første omgang, men formåede at holde den kørende rimeligt og der var kræfter til også at trykke på på de sidste 200m. Derfor kunne Rasmus løbe i mål som en klar vinder i tiden 2.31,19, som både er ny Klubrekord i D19 samt ny Senior Klubrekord. De tidligere indehavere var Lars Gonnsen med 2.36,00 i D19 fra 1982 samt Kim Nørgaard med 2.31,88 i Senior fra 1998.
3 lidt ældre løbere konkurrerede på samme distance, hvor Michael Pilegaard Hansen (1967) var meget tæt på den danske mastersrekord i M50 på 2.53,00. Michael krydsede målstregen i 2.53,36, hvor han havde travlt med at tage hans egen tid på GPS-uret.
Hmmm… Hvad mon det koster, at tage sin egen tid mens man løber ? Muligvis en dansk mastersrekord. Henrik Hansen (1975) løb også en hurtig 1000m på 2.55,42 og evigt unge Jes Andersen (1951) løb på 3.36,61.
På 3000m-distancen debuterede Peter Rønning (1991) på banen, som hurtigste mand og derfor i et lidt forsigtigt udgangstempo. Der blev gemt til sidste halvdel og især den sidste kilometer blev afviklet i et super flot tempo. Peter kunne løbe i mål som vinder i tiden 9.35,94. Niels Østergaard (2001) afprøvede sig også for første gang på distancen og kom fint i mål på 11.18,83. De 2 unge piger Katharina Zobel (2007) og Frida Elleberg Møller (2007) løb også begge et flot løb, hvor Katharina disponerede sit løb rigtigt flot og fik tiden 11.19,85, mens Frida lagde lidt for offensivt ud og måtte sænke tempoet undervejs. Tiden blev fine 11.34,48, som er en forbedring af hendes tid fra det uofficielle testløb i maj med 44 sek.
På 5000m-distancen stillede Camilla Porsdal (2005) til start med Josefine Rytter som pace. Camilla fløj afsted på første omgang, men fik så afpasset tempoet. Det medførte et godt disponeret løb, hvor Camilla kunne løbe over målstregen som vinder af B-heatet i tiden 20.20,01.
På Østerbro Stadion blev der afviklet et TRACKS-stævne med en 3000m. Her stillede Hjalte Dalskov (2005) til start. Han formåede at følge med de foranliggende de første næsten 2000m, men måtte herefter løbe resten alene. Hjalte fik følgende kilometertider 3.03, 3.04 og 3.08 og blev nr. 6 i den samlede tid 9.15,01.

20/9 - 2020
Ungdoms M/L til DMU 14-15 årige    Skriv svar   Ret indlægget
Hjalte Dalskov, Danmarksmester D15 på 1500m.
I weekenden d. 19. og 20. september 2020 havde Ungdoms M/L 2 atleter med til DMU for 14-15 årige i Hvidovre. Både Camilla Porsdal og Hjalte Dalskov stillede op på 1500m om lørdagen og 800m om søndagen.
Camilla har i pænt lang tid haft problemer med ryggen, så hendes træning har været moderat og forsigtig, men hun havde alligevel mod på at stille til start og få erfaring, så hun til næste år forhåbentlig er bedre rustet både fysisk og mentalt.
Om lørdagen løb Camilla en fin 1500m, hvor hun lagde godt ud, men kom til at løbe det meste af løbet alene. Det blev alligevel til en fin 8. plads med en seedning som nr. 10 i tiden 5.22,22, som er PR med 4 sek.
Hjalte havde næstbedste tid på 1500m og taktikken var, at lægge sig bag favoritten og slå til til sidst. En helt tredje løber gik frem og satte tempo med favoritten og Hjalte lig bag ved. Med 700m igen rykkede favoritten voldsomt, men Hjalte fulgte med lige i hælene. Den tredje 400m’er gik på 64,5. Da der mangler 200m går Hjalte frem og rykker næsten forbi favoritten. De kæmper dog side om side i hele svinget og i starten af opløbslangsiden.  Men på de sidste 80m er det Hjalte, der er den stærkeste og kan løbe først over målstregen som Danmarksmester. Hjalte får tiden 4.14,72, som er PR med næsten 6 sek. og sølle 0,48 sek. fra Joel Ibler Lillesø’s KR i D15. Tiden er også opfyldelse af DAF’s Team Danmark krav ift. sportslig godkendelse.
Søndag løb Camilla 800m og her var det tydeligere, at det især var speeden, der var nedprioriteret ift. hendes træning den seneste tid. Camilla kæmpede fint og kom i mål som nr. 11 i tiden 2.38,36.
Hjalte havde igen næstbedste tid på 800m og taktikken var noget nær den samme. Hjalte lagde dog lidt forsigtigt ud, da mange af hans seneste løb på distancen har været lidt for offensive fra start, hvilket har gjort, at der ikke var noget til sidste omgang. I dag blev udgangsfarten tilpasset bedre og Hjalte fik overhalet et par optimistiske konkurrenter mellem 200m og 400m og efterhånden lagt sig op bag favoritten. Favoritten havde dog økonomiseret med sine kræfter, så han kunne sprinte uimodståeligt først over målstregen. Hjalte fik også afsluttet rigtigt flot og kom i mål som nr. 2 og vandt dermed en Sølvmedalje. Tiden som Hjalte kom i mål på var 2.04,11, som er PR med 3,4 sek. og ny Klubrekord i D15 med 1,75 sek. 

14/9 - 2020
2. dag ved DMU 16-22 år: 3 x SØLV    Skriv svar   Ret indlægget
Søndag var der hele 3 med i hammerkast fra BAC.
Ida Hother le Fevre i P17 startede og havde en fin pr. på 46,68m med i bagagen fra sidste weekend. Men som alle vi kastere har prøvet det, drillede opvarmningen og det fortsatte ind i konkurrencen. Men Ida fik en fin 4. plads med 42,14m.
Julius Klein D17 slog til i første forsøg og satte en fin pr. på 47,06m (den gamle fra DM i kastemangekampen på hjemmebane var 45,34m). Det gav Julius en meget fin anden plads og velfortjent Sølvmedalje.
Benjamin Klein, som ellers har diskossen som favoritdisciplin, kastede i D19 og var meget tæt på sin pr. med 32,39m og fik en 5. plads.

Senere kastede Benjamin Klein også Spyd i D19. Her blev det til en fin 4. plads med 41,01m, som er PR med 60 cm.
Joel Ibler Lillesø havde valgt, at tage udfordringen op på 800m i D17, i stedet for at tage en stensikker guldmedalje på 5000m. Det var bla. imod en Viborgløber, der havde bedste tid på 1.54,94 og som havde et ry for en fantastisk finish. Derfor skulle der også fart på fra starten i et forsøg på at gøre modstanderen træt og i bedste fald få ham sat af. Joel lægger ud i 26,6 og 27,9, som giver en første runde på 54,5, men med Viborgløberen lige i hælene. Næste 200m går på 28,9 og samme status. I svinget begynder der at blive et hul til Viborgløberen, men på opløbet stivner Joel og han bliver passeret 30 meter fra mål. Joel løber i mål i den flotte tid 1.54,36, som er bedre end Søren Jøhnks KR i D17 og vinder Sølvmedalje. Et løb der giver en rigtig god erfaring til Joel, hvor disponering kun læres ved at løbe lige til grænsen igen og igen og desuden kan farten også bruges, når man gerne vil vinde de store finaler på de længere distancer, hvor der afsluttes meget hurtigt på sidste omgang.
Rasmus Baltzersen var en af favoritterne på 800m i D19 og taktikken var at følge med lige bag de forreste og så prøve at slå til på de sidste 130m. Rasmus udførte taktikken til punkt og prikke, men en konkurrent åbnede med 150m igen med en fantastisk finish. Her kunne Rasmus ikke helt afslutte lige så kraftfuldt og løb derfor i mål som nr. 2 i den fine tid 1.57,05, hvilket er SB. Endnu en meget fortjent Sølvmedalje til Rasmus.
Noah Grunnet Nouri var sidste BAC’er i aktion og det foregik på 5000m i D19. Noah var godt med halvvejs, men så blev der rykket, hvor Noah ikke kom med. Noah prøvede senere at gå frem og lukke hullet, hvilket dog ikke lykkedes. Noah kom i mål på en fin 5. plads i tiden 16.00,85, som er Noahs tredje hurtigste tid på distancen.
Signe Xin von Rosen var tidligt oppe søndag morgen for at springe længdespring i P17 gruppen. Signe har i år sprunget 4,75 meter og var fuldt fortjent med til mesterskabet. Efter en rigtig flot 100 meter dagen før var der dog lidt rust at spore, hvilket er helt naturligt når Signe pt. er på efterskole og ikke får trænet helt så meget atletik. Men Signe gav som vanligt alt hun havde at skyde med og fik afsluttet de fire runder med 4,31 meter, hvilket var Signes bedste notering i konkurrencen. Godt kæmpet Signe.
Lia Palmberg Nordhald har haft en stærk corona-sæson med ny PR på 1,57 meter og et højt bundniveau med spring på 1,54 meter og derover  til alle stævner. Derfor var Lia også blandt outsiderne til P17 højde finalen søndag kl. 13.10. Vejret var bestemt ikke højdespring venligt stemt med støvregn og køligt. I de seneste to uger op til mesterskabet havde Lia trænet et nyt lidt længere tilløb med 9 skridt i stedet for 7 skridt som normalt. Det var en konsekvens af Lia’s deltagelse i årets senior DM, hvor det var tydeligt, at Lias vej til spring i 1,60-1,65 klassen skal gå via en højere tilløbshastighed. Det kræver styrke og god timing, men Lia og træneren var enige om at satse lidt.  Om det var derfor Lia var lidt usikker på dagen eller om det var lidt ”favorit-nerver” er svært at sige. Men tilløbet og timingen drillede Lia. Og det blev kun til en notering på 1,51 meter og et par gode forsøg på 1,55. Det rakte desværre kun til en utaknemmelig fjerdeplads -selvom Lia på en normal god dag kunne have løbet med guldet. En sjuskenedrivning i første forsøg på indgangshøjden 1,48 meter viser sig bagefter faktisk at koste en bronzemedalje Øv, men man lærer hele tiden. Og når man tør tænke på at gå til tops, risikerer man altid at stå bagefter med lidt skuffelse i kroppen. Det tager nu ikke noget fra Lias flotte sæson og det flotte træningsarbejde Lia altid står for. Det er kun et lille bump på vejen og Lia kommer flot tilbage!
Nu venter endnu et DMU i næste weekend, hvor de 14-15 årige afvikler deres mesterskab i Hvidovre. Igen i COVID-19’s tegn, men klubben har ikke desto mindre en pæn deltagelse af de unge talenter i klubben. Mere om det mesterskab her på hjemmesiden i næste uge. Der er god gang i klubbens talentudvikling i alle øvelsesgrupper og grund til at glædes over en fin udvikling i klubben.

<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
24/417/45. runde af Vinterturneringen (DM...
27/4Generalforsamling udsat
Nyheder 
8/3 Joel bliver en flot nr. 19 ved Europa...
5/3 Joel løber indledende 3000m ved EM-i...
28/2 Genåbning af træning for motionister
28/2 Sølv og Bronze til DM Indendørs
27/2 SÅ kan træning i grupper af 25 star...
Medlemmerne