De yngste til vinterturneringen
31/10 Anne Line Mørck  RET

Ved lørdagens vinterturnering i cross havde vi udover de, der var gamle nok til at deltage i cros schallenge også en stor flok børn med. Normalt løber børnene ikke vinterturnering i så hårdt et terræn, så det kom som en overraskelse for os alle. Løbene skulle lægges sammen så børnene kunne få fordel af det mere professionelle set-up der er til ”Cross Nationals”, og ”Cross Nationals” ville få glæde af den mængde deltagere og tilskuere som vores vinterturnering traditionelt har. Det er vigtig at pointere her, at vinterturneringen nok skal bevare sine værdier og komme til at tænke på børnene og de unges tarv igen.

Børnene tog dog mudderet med et smil (de fleste af dem) og flere kunne prale af, hvor mange gange de havde været nede og ligge.

Der er taget rigtig mange fine billeder og vi kan kun opfordre til at I kigger på Facebooks grupper for øst vinterturnering og cross nationals.

I pigegruppen op til 9 år, havde vi 5 piger til start i gruppen på 14. Pigerne ligger lige nu nr. 1 som hold, og det er vores Emma Hjortshøj Møller som lige nu fører turneringen i aldersgruppen.

I drengegruppen op til 9 år havde vi tre raske gutter til start i 12 personers gruppen, og de ligger lige nu nr. 2 som hold.

I pigegruppen 10-11 år havde vi tre piger med i den 20 personers store gruppe. De ligger lige nu nr. 5 som hold.

I drengegruppen 10-11 år havde vi fem gutter med i den 38 personers store gruppe. De ligger lige nu nr. 7 som hold.

I pigegruppen 12-13 år havde vi 4 piger med der alle er blevet eller bliver 11 i år, mens der er en hel del i gruppen, der allerede er 12. I gruppen på 38 blev de 4 nr. 6

Hos drengene i samme aldersgruppe havde vi en enkelt 11 års dreng med. Der var således ikke et hold, men Thomas løb superflot løbet igennem. Mon ikke, der kommer flere drenge ved næste løb?

 

I klubkonkurrencen ligger Bagsværd lige nu nr. 3. Dette kan dog nå at ændre sig når de sidste resultater for D15 og D19 kommer ind.


 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt