De yngste ved Region Øst Vinterturnering
26/11 Anne Line Mørck  RET

Som allerede nævnt i tidligere opslag vedrørende løberne på 14 år og ældre, deltog BAC lørdag d. 25 i det kollektive mudderbad arrangeret af Cross Nationals, hvor Øst vinterturnering var med i turneringens 2. runde. Det er sidste gang vinterturneringen afvikles sammen med de voksnes turnering. Fremover bliver turneringen afviklet som de børneløb, vi kender i skov og på faste plæner.

Trods de barske vilkår gik børnene til den med krum hals.

I Pige op til 9-års gruppen havde vi i denne runde 8 løbere og dermed også 2 hold. Pigerne løb superflot og Emma Hjortshøj Møller brillerede som ved sidste runde med at tage sejren, så hun nu har udbygget sin føring i turneringen. Faktisk er hele fem af de unge løbepiger i top 10, hvilket også bevirker at det ene hold ligger som en suveræn nr. 1 og mens det andet nr. 5, idet det andet hold endnu kun har deltaget ved en enkelt runde.

I drengenes 9-års gruppe går det næsten lige så forrygende. Her er det Marcus Gudmand Lind, der har lagt sig ind på en fornem andenplads og holdet ligger på en flot 1. plads. Der var tre raske drenge, der gennemførte løbet i pløret.

I pige 10-11 år var 3 piger til start, og her var Anna Johansson den første af de tre på en flot 6. plads i dagens løb. Holdet ligger lige nu på en flot 4. plads.

I drenge 10-11 år var første BAC dreng over stregen Emil Kundal Hansen på en flot 12 plads af de 34 løbere. Det ene hold blev rundens nr. 4 og det andet hold nr. 8 i den store flok. I den samlede stilling er holdene nr. 5 og 9.

I pige 12-13 år var der denne gang 4 piger med. De er stadig blandt de yngste da de løber mod både årgang 2005 og 2006 og alle selv er fra 2006, og så var mudderet bare ikke sagen. Mille Zentner Svenson kom som den første af de fire ind som nr. 20 af de 39. Holdet blev nr. 7. Samlet er holdet også nr. 7

Hos drengene i samme alder var 3 drenge med. Thomas og August. Her blev Thomas Malis først som nr. 34 af de 53 deltagere.

Klubben ligger lunt på en flot, flot tredje plads i klub konkurrencen.

Vi håber, at alle og måske flere til er friske på at deltage, når vi 6. januar besøger smørhullet i Helsingør.


 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt