Joel sætter Dansk U23- og U20-rekord på 10 km Landevej
23/10  RET
Joel Ibler Lillesø sætter Dansk U23- og U20-rekord på 10 km Landevej.
Lørdag d. 22. oktober i Norge lidt uden for Oslo deltog Joel Ibler Lillesø i ”Hytteplanmila”, som er et 10 km Landevejsløb, hvor der tidligere var blevet løbet stærkt. Det var derfor forventet, at være en hurtig rute, men ruten var faktisk mere kuperet end det vi lige havde forestillet os. Forholdene var til dels rigtig fine, da der var nærmest ingen vind og ingen nedbør, men temperaturen var lige til den kolde side, som Joels lunger ikke var helt tilfredse med.
Der var heldigvis en hel del hurtige nordmænd, som Joel kunne løbe med, så han kunne blive trukket med i en gruppe. Joel passerede de første 5 km i 14.04, hvor det føltes rigtigt godt, men efter 6 km kunne Joel godt mærke, at han var ude på en distance, som er noget længere end det der er hans speciale. På de sidste 4 km skulle der virkelig kæmpes for at holde et godt pace. Joel kom i mål på 4. pladsen i den super flotte tid 28.38, som er ny Dansk U23- og U20-rekord og en tangering af den næstbedste tid en dansker har løbet på distancen.
Et resultat som vi er yderst tilfredse med, men et resultat som Joel i fremtiden vil gøre bedre, når der bliver lagt en træningsplan med endnu mere fokus på det lidt længere samt med lidt bedre forhold, hvor ruten ER hurtig og temperaturen er 7-8 °C varmere.

 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt