1. runde af Vinterturneringen 2022/2023
23/10  RET
Lørdag d. 22. oktober 2022 afvikledes 1. runde af DAFs Vinterturnering, som var Cross i Tusindårsskoven i Odense. Juniorer (2004-2009) skulle løbe 3 runder, der gav en samlet distance på ca. 5 km, mens Seniorer skulle løbe 4 runder, der samlet gav en distance på ca. 8 km.
Hos Junior Piger havde BAC desværre ”kun” 2 piger med og derfor var vi ikke nok til at stille op i holdkonkurrencen. Katharina Zobel (2007) og Emma Hjortshøj Møller (2009) ydede til gengæld begge to en fantastisk indsats, hvor deres placeringer skal sættes op ift. ”lige vendt tilbage efter skade” og ”stor aldersforskel”. Katharina blev nr. 7 og Emma blev nr. 8 og de håber meget på at der er nogle af de andre piger, der vil være med ved 2. runde.
Hos Junior Drenge var vi til gengæld tre løbere og dermed deltog vi både individuelt og i holdkonkurrencen. Hjalte Dalskov (2005) slås stadig med at få lunger til at fungere ved længere tids hård belastning, så han fandt et tempo, hvor systemerne kunne følge med belastningen. Hjalte sørgede for at disponere og kæmpe hele vejen og blev belønnet med en 6. plads. Troels Jøhnk (2006) løb også flot og med en rigtig god afslutning, så kom han i mål lige efter Hjalte på en 7. plads. Thomas Ek Udahl (2005) disponerede også sine kræfter rigtig godt og han kunne løbe i mål som nr. 15 og dermed færdiggøre vores hold. De 3 drenge gjorde det så godt at de vandt holdkonkurrencen, som de dermed fører.
Vores eneste deltager i seniorklassen var Christoffer Frost-Jensen Johansen. Han løb rigtig godt på de 3 første runder og lå til at kunne slutte som nr. 6-7. Desværre fik han et sidestik, da han gik ud på 4. runde, som desværre blev værre og værre, så han til sidst ikke kunne trække vejret for smerter og dermed måtte udgå.
Næste runde er d. 19. november i Korsør, som samtidig er DM i Cross for både Ungdom, Senior og Masters, og det er både individuelt og for hold i de forskellige aldersklasser.

 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt