FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Løb og Motion
 
 
   
  Her hænger det mest aktuelle . . .
Alt, der har med lidt længere løb at gøre. Motion og mellem/lang. Det samme indlæg kan godt have andre tags og vises i andre grupper samtidig.
 
  7/10 Håber alle der er til E-løbe for en go dag.
Jeg kan se der ikke den store interesse for vi BAC samles og for lidt at spise og drikke, og viser BAC fanerne fram.
Jeg vælder at bruge min søndag på nået andet ind at slæbe mad ud i dyrehaven.  God løb til alle jer der skal løbe.
Hilsen Rasmus (den snart forhenværne motionsformand) 

  

Mvh Rasmus Wortziger
 
  24/5 DM 10.000 M med sølv til BAC
Ved DM 10.000 m den 20.05.17 var der to veteraner fra BAC til start.
Da der samtidig blev afviklet NM, og alle kvinder var samlet i samme heat, kom der hurtigt spredning på feltet.  Dorthe Bramsen løb i K45 sammen med bl.a. urørlige Rikke Due Andersen, så dysten udspillede sig mellem sølv og bronze. Der var stærk vind til samtlige heat.Dorthe kom i mål på 40:32;68 og vandt klart sølv i K45 med næsten 15 sek til nr. 3. Tiden rakte også til KR i K45. Tillykke til Dorthe.
Paul Andersen kæmpede i herrernes C-heat en hård kamp imod vinden og kom i mål på 39:39,72 - klart under 40 min ;-) Det rakte til en samlet 8. plads i et meget stærkt M50 felt. 
Mvh Benedicte Kastrup
 
 Skovfitness 
  22/4 Skovfitness starter igen
Mandag den 24 april kl 17.00 starter skovfitness igen. Mødestedet er den
store parkeringsplads nedenfor Regattapavilonen.

Susanne Ravn er på banen igen og vil styre træningen på vanlig vis.

Træningen vil indeholde styrketræning, gymnastik og bakketræning.

Der vil kun være lidt løb.

En del af deltagerne kommer fra vintergymnastikken,men det er ingen
forudsætning for at være med. Se også træningsforumet 

Vel mødt under de nyudsprungne bøgetræer.

Mvh Rasmus Wortziger
 
  13/3 NM i Stockholm
Michael Pilegaard Hansen har skrevet denne beretning på Bagsværd Atletik Club's facebook gruppe, som jeg syns også fortjener at komme her på hjemmesiden:

En lille beretning fra NM i Stockholm, hvor jeg her i weekenden var eneste BAC deltager i en forholdsvis beskeden dansk delegation. Jeg løb 800m fredag og 1500m søndag - og turnerede Gamla Stan mv. med Lisa om lørdagen.

På 800m løb jeg mod to svenskere, der begge var med på det svenske 4x800m hold der i sommer satte M50 verdensrekord med en snittid på 2:06. Netop de to tog også guld og sølv. Jeg blev fanget bag en finne, som jeg først fik overhalet kort før 400m og da var de to andre langt væk (jeg skulle have taget ham 100m før). Tor fra Norge overhalede mig til gengæld med godt 200m til målet, men jeg vidste jeg kunne slå ham i spurten så det var bare om at bide sig fast i haserne på ham og sikre bronzen ved at overhale igen på de sidste 50 meter.

På 1500m var kun en af de to stærke svenskere med. Den anden løb og vandt 400m på 56.46(!), hvilket den første kunne og burde have gjort, hvis ikke snøblen havde trukket sig og sparet sig til 1500m 2 timer senere. Jeg vidste jeg ikke kunne tage ham i spurten, så jeg lagde et hårdt tempo og fik lov til at trække med normanden og svenskeren lige i hælene. Med 350 meter til mål gik svenskeren forbi (han havde for mange kræfter tilbage så jeg burde helt klart have presset hårdere på) og jeg optog forfølgelsen hvorimod normanden måtte give slip. Svenskeren holdt presset og lettede taktisk klogt kun lidt på speederen i sidste sving (hvor jeg burde have forsøgt at overhale) og på den sidste langside måtte jeg se mig besejret med 26/100 sekund.

Så 3 værdifulde erfaringer i parenteserne herover... Tiderne er jo underordnede til et mesterskab, og mens 2:13.47 og 4:32.85 er godkendt, kan det helt også sikkert gøres bedre.

Tillykke med bronzen på 800m og sølv på 1.500m Michael, og tak for en go fortælling fra NM.    

Mvh Rasmus Wortziger
 
  Dokument: I gang med løb  
  
  20/10 Så starter vintergymnastikken igen!
Mandag,den 24 oktober 2016 kl 18 starter vintergymnastikken igen.Den foregår samme sted som tidligere – boldhallen ved Bagsværd Ny Skole.Vi slutter kl 19.30.

Træningen vil indeholde opvarmning,styrkeøvelser,cirkeltræning og udstrækning.Men det vides også ,at Susan har været i Amerika,og det kan jo godt være, at hun har fået ny inspiration til træningen.
Skal man i år have lidt gang i coretræningen, er dette godt tilbud.Skal man have en six-pack til jul,skal man nok møde op allerede første gang, at træningen kører.
Træningen ledes af Susan Ravn og Levy Thomsen

Mvh Rasmus Wortziger
 
 Her mødes vi før og efter løbet 
  6/10 BAC hygger før og efter E-løbet.

På søndag står der en masse løbere fra BAC klar på startlisten for at gennemføre de 13,3 km i Dyrehaven. Der er mulighed for at møde ved BACs sædvanlige mødested inden løbet og samles samme sted efter løbet, så alle kan høre hvordan det er gået. På kortet kan ses BACs mødested. Efter løbet vil klubben også sørge for lidt at spise og drikke til BACs heppere og løbere.

startlisten er der pt. 35 tilmeldte med BAC, Bagsværd AC / Atletik Club. Der plejer også at være en del Bagsværdløbere som ikke er tilmeldt i klubbens navn. 


Mvh Rasmus Wortziger
 
  3/10 BAC julefrokost, lørdag den 26. november
Den store BAC julefrokost for alle voksnemedlemme  i klubben (18+) er i år lørdag den 26. november, så set et stort X  i kalender nu. Der gå røgter om der igen i år er levene musik ♪ ♫ ☻   Det skal nok blive god, mere info kommer snart :-) 


Mvh Rasmus Wortziger
 
  7/6 Hold 3 & 4 fest den 27/8
Hold 3 & 4 løber kan nu godt reserver denne dag. Tilmelding HER .
Mvh Rasmus Wortziger
 
  24/2 Generalforsamling og betaling af kontingent
Husk generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016, se opslag i klublokalet.

Der er medlemmer som endnu ikke har betalt kontingent, så hvis du vil deltage i og have stemmeret forudsætter det medlemskab og betaling af kontingent.

Betaling foregår under menuen Medlem og Betaling af kontingent, her ligger også vejledning til betaling. Vær opmærksom på at det kodeord der skal anvendes ikke er det samme, som det der anvendes til hjemmesiden.

Kassereren 

Mvh Lis Knudsen
 
  29/11 Resultaterne fra årers juleløb
Resultaterne kan hendes HER

Mvh Rasmus Wortziger
 
  Dokument: Juleløbsresultater fra 2006 til 2015  
  15/10 Professionel cykeltest med Hechmann
Få en professionel cykeltest med en Hechmann Power Energy Test. Hvis du gerne vil have lavet en super cykeltest, så har du muligheden for det nu med Hechmann’s Power Energy Test (prof. cykeltest). Tilmelding HER vis du er indtreser. Bemærk:  Testen vil blive foretaget i Hechmann´s testcenter i Slagelse. Vi laver fællestransport til centeret.

Frits (Bac II) vil kontakte dig, når vi ved hvor mange tilmeldte der er. Hvor cykeltesten finder sted er ikke aftalt endnu. Læs mere på Hechmannsport.dk.


Mvh Rasmus Wortziger
 
  
  13/10 Indendørs vintertræning for glade motionister
Vi starter vintersæsonen igen mandag d. 19. oktober kl. 18 i hallen bagved Bagsværd Skole. Vi varmer grundigt op, kommer alle muskelgrupper igennem og får pulsen op. Derefter laver vi god gammeldags cirkeltræning, hvor vi kommer igennem 10 forskellige øvelser med høj intensitet. Princippet er 30 sekunders arbejde og 30 sekunder til at skifte øvelse, og rundt i cirklen 2 gange, hvor vi knokler så sveden sprænger. Der sluttes af med udstrækning/afspænding, og når kl. er 19.30, slutter vi og går hjem med god samvittighed. Stemningen på holdet er hyggelig og alle hjælper alle.
Gymnastikken styres af Susan Ravn, og har du spørgsmål vedrørende træningen kan du henvende dig til Susan via mail: susanravn@live.dk

Mvh Martin Bo Andersen
 
  24/9 Nej...
Ellers tak
Mvh Amanda Pedersen
 
  20/8 Har du husket at betale kontingent?
Jeg kan se at der er en del som endnu ikke har fået betalt kontingent.
Husk at deltagelse til stævner kun er for betalende medlemmer.

Mvh Lis Knudsen
 
  30/6 NU SKAL DU HAVE KLUBTØJ :-) Prøv din størrelse i dag!

I samarbejde med Trimtex har vi udvalgt et bredt sortiment af funktionelt træningstøj i høj kvalitet - Designet til medlemmer i Bagsværd Atletik Club så vi kan gøre os endnu tydligere i landskabet. Du har nu mulighed for at købe et bredt udvalg af produkter tilpasset til Atletik, Cykling, og Triatlon til fordelagtige priser.
I dag fra kl 16 - 19 er Mikkel fra Trimtex og Anne F i klubben med HELE sortiment så I kan se/føle/prøve jer frem. Vi har bestillingslister & PC'ere med. Husk dankort hvis du vil bestille i klubben i dag. Ellers tager du din bestillingsliste med hjem, se nedenfor. 

Webshoppen er åben i perioden til 5 juli. Levering vil ske samlet til klubben i uge 35. Derefter åbner webhop igen og der går 5-6 uger til næste levering. Bemærk at beløb først trækkes fra jeres dankort ved levering!!!

DET ER MÆNGDEN DER GØR DET BILLIGT! Det er nu og I uge 36 at I skal bestille jeres BAC uniformer :-) så kan vi få de billigste priser. DET er ikke som en almindelig webshop. Vi skal lave kollektive bestillinger for tøjet er BAC designet og laves kun på ordre. BAC har "løbet" i 2 år! for at kunne tilbyde jer klubtøj til en fornuftig pris og bestillingsmodel. Trimtex vil på sigt kunne tilbyde smidigere leverancer, DKK priser (nu er de i EUR) og mindre fragt/pakkegebyr.

Vælger I at gå sammen om en ordre/bestilling, tillægges således kun et fragtgebyr a EUR 5,- Det er værd at gå sammen i bestillingsprocessen! aftal indbyrdes og gerne på facebook :-).

Kom i dag og få hjælp. På torsdag er jeg også i klubben for at hjælpe jer! Ellers ringer I på min mobil som står på bestillingsarket.

Information vedr. bestilling:
https://www.teamorder.biz/ Derefter klikker I på Login og bruge denne teamcode: Bagsværd15
Sådan gør man:
Først vælges de produkter man ønsker. fint billede viser design.
Vælg Basket for at se hvad du har handlet.
Vælg Checkout hvis du er tilfreds med indholdet.
Vælg Register new customer, det er vigtigt at alle felter udfyldes med privatadresse.
Betal med kort.

Priser er angivet i EUR inkl. moms.
Der betales med eget betalingskort. Beløbet reserveres med det samme, men trækkes først ved levering i uge 35.
Hver bestilling/ordre tillægges et pakkegebyr på EUR 5,-.
OBS: Af ordren vil fremgå fragtgebyr på EUR 20,- som reduceres til EUR 5,- når beløbet trækkes på kortet. Det har desværre ikke været muligt at få denne rabat opdateret på webshoppen.

Vælger I at gå sammen om en ordre/bestilling, tillægges således kun et fragtgebyr a EUR 5,-.

Produktinformation
Trimtex størrelser er ”normale/skandinaviske”.
Størrelsestabellen kan ses her. http://trimtexsport.com/measurements-table/
Der kan ikke afviges fra de viste designs og modeller. Som følge af, at tøjet er BAC. designet, er der ikke fortrydelsesret efter modtagelse. MEN vi kan jo sælge til hinanden :-)

På vegne af tøjudvalget: Mette M, Anneline, Benedicte, Carsten R  som har gjort et stort arbejde og taget svære beslutninger, for at I kan få det bedste tilbud...og fra bestyrelsen, håber vi at I vil tage rigtig godt i mod dette tilbud.

 
  16/6 Yoga - international yogadag
Søndag eftermiddag vil der være mulighed for at prøve yoga ganske gratis kl. 15:00 på stadion.
Nu havde de set os varme op i forbindelse med "I gang med løb" ved vendepladsen og vil som led i den internationale yogadag 21. juni, tilbyde instruktion i yoga.
Tag selv underlag og evt. drikkedunk med. Alle er velkommen.
Tilmelding ikke nødvendig

Mvh Lis Knudsen
 
  5-8/8 BAC TRI træningscamp er fra 5 – 9 august 2015

BAC TRI træningscamp er fra 5 – 9 august 2015

Sportscamp Woferlgut ved Salzburg i Østrig byder på kultur og sport. Det ligger i regionen Zell am See Bruck, tæt på Salsburg og ved foden af Grossglockner.

På 4 intensive dage vil vi have svømmetræning i badesø, Tage tri/racercyklen ud på VM ruten og tage tri/racercyklen de 34 km med 36 sving op ad Grossglockner. Vi skal løbetræne i et skønt og udfordrerne terræn. Brian sparre med Susanne og lægger et super program – intensivt men dog med restitution 

Lidt om prisen:

Overnatning, halv pension(stor morgenbuffet, eftermiddagssnack og lækker aftensmad) er 49 EUR pr døgn pr person. OBS én af tri træningsturene vil være til en bjerghytte hvor vi overnatter. Brian koordinerer indkvartering og alle de fantastiske aktiviteter vi skal lave!

Transport muligheder:

Flybillet til Salzburg ligger på ca. 1600 kr. Det er planen at en varevogn fyldes med cykler og at der laves samkørsel hvis muligt.

Kontakt Brian Bauer Petersen hvis du vil vide mere eller tilmelde dig!

 
  Dokument: Christian Olsen PP om  
  Dokument: Program Niveau 3 - efterår 2014  
  Dokument: Program Niveau 2 - efterår 2014  
  Dokument: Program Niveau 1 - efterår 2014  
  Dokument: Juleløbsresultater fra 2006 til 2013  
  Dokument: Plakat Løb med 2013  
  Dokument: Juleløbsresultater fra 2006 til 2012  
  Dokument: Loeb mindfullness - Invitation  
  Dokument: DM 10.000m resultatliste for heatene, 2011  
  Dokument: Indbydelse til DM 10.000 m og BT-finale, 2011  
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
20-21/15/1Øst inde 20-21 januar 2018
22/118/1Mandags holdets Diplom fest
25/1Bestyrelsesmøde 25. januar
27-28/116/1Pallas Spelen for 14+
27/120/1DM kort cross Aalborg 27. januar
29/122/1Pokal og diplomfest for alle tirs...
3/226/1Kronborg games - 2
4/22/2Genbrugsloppen Uge 6
5/23/2Genbrugsloppen 5. Feb 2018
7/25/2Genbrugsloppen 7. februar
8/26/2Genbrugsloppen 8. februar
9/27/2Genbrugsloppen 9. februar
10/28/2SALG på genbrugsloppen
17-18/26/2DM Inde (Senior)
24/211/2DMU inde 24-25 Feb 2018
3/323/2Kronborg games - 3
Nyheder 
15/1 Idrætsmodtagelsen på Gladsaxe Rådhus
14/1 HJÆLP BAC's økonomi
8/1 Mia optaget i DAF's Team Danmark brut...
29/12 Rengøring i cykelklubhus
29/12 Privat arr i klub lokalet 6. Januar
Medlemmerne