FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Senior-atletik
 
 
   
  Her hænger det mest aktuelle . . .
"Rigtig" atletik for senior (voksne)
 
  5/9 Betaling af kontingent
Der er stadig nogle som ikke har betalt kontingent.
Deltagelse i klubbens arrangementer, både sociale og stævner er kun for betalende medlemmer.
Har du endnu ikke betalt kan du kontakte mig på mail lisknudsen @ gmail.com 
Betaling kan ske til vores konto 6610 - 273 4069 eller mobilepay 30 31 7 51

Lis Knudsen
Kasserer

Mvh Lis Knudsen
 
  27/4 Skovfitness om mandagen - Kom og vær med
Kom og vær med til skovfitness om mandagen kl. 17
Alle kan være med, og vi bruger de muligheder der er for udfoldelse i skoven. Det er ikke et løbehold, men man må gerne løbe mellem de forskellige aktiviteter. Vi varmer grundigt op, og laver derefter bakketræning og får pulsen godt op. 
Træningen veksler mellem pulstræning, stræk, styrke og hurtighed. Vi løber på trapper, og laver fartleg på en mindre bakke. Slutter altid af med stræk, og krammer træer :-)
Vi plejer at sige at vejret altid er godt mandag kl. 17. Det passede ihvertfald sidste år.
Vi mødes på den nedre parkeringsplads bagved Regattapavillionen hver mandag kl. 17, og sæsonen starter d. 30. april.
Vel mødt friske skovfolk. Gode hilsner fra Susan
 
  24/4 Skovfitness om mandagen - Kom og vær med
Kom og vær med til skovfitness om mandagen kl. 17
Alle kan være med, og vi bruger de muligheder der er for udfoldelse i skoven. Det er ikke et løbehold, men man må gerne løbe mellem de forskellige aktiviteter. Vi varmer grundigt op, og laver derefter bakketræning og får pulsen godt op. 
Træningen veksler mellem pulstræning, stræk, styrke og hurtighed. Vi løber på trapper, og laver fartleg på en mindre bakke. Slutter altid af med stræk, og krammer træer :-)
Vi plejer at sige at vejret altid er godt mandag kl. 17. Det passede ihvertfald sidste år.
Vi mødes på den nedre parkeringsplads bagved Regattapavillionen hver mandag kl. 17, og sæsonen starter d. 30. april.
Vel mødt friske skovfolk. Gode hilsner fra Susan

Mvh Erik Kold
 
  Dokument: Stævner 2018  
  24/5 DM 10.000 M med sølv til BAC
Ved DM 10.000 m den 20.05.17 var der to veteraner fra BAC til start.
Da der samtidig blev afviklet NM, og alle kvinder var samlet i samme heat, kom der hurtigt spredning på feltet.  Dorthe Bramsen løb i K45 sammen med bl.a. urørlige Rikke Due Andersen, så dysten udspillede sig mellem sølv og bronze. Der var stærk vind til samtlige heat.Dorthe kom i mål på 40:32;68 og vandt klart sølv i K45 med næsten 15 sek til nr. 3. Tiden rakte også til KR i K45. Tillykke til Dorthe.
Paul Andersen kæmpede i herrernes C-heat en hård kamp imod vinden og kom i mål på 39:39,72 - klart under 40 min ;-) Det rakte til en samlet 8. plads i et meget stærkt M50 felt. 
Mvh Benedicte Kastrup
 
  4/2 Bube sætter ny PR-inde.
Andreas Bube løb sæsonens første 800m i  Karlruhe, hvilket selvfølgelig handler om den indendørs version af slagsen. Der blev sat et rigtigt godt og højt tempo fra starten og Bube løb velovervejet og lod sig falde lidt tilbage efter en god start. Men det gik også pænt stærkt. På de sidste 300m kom Bube godt frem igen og krydsede målstregen som nr. 4 i tiden 1.47,19. Denne tid er ny PR-inde og selvfølgelig også ny Klubrekord og samtidig er det kvalifikation til EM-inde (1.49,00).
 
  3/10 BAC julefrokost, lørdag den 26. november
Den store BAC julefrokost for alle voksnemedlemme  i klubben (18+) er i år lørdag den 26. november, så set et stort X  i kalender nu. Der gå røgter om der igen i år er levene musik ♪ ♫ ☻   Det skal nok blive god, mere info kommer snart :-) 


Mvh Rasmus Wortziger
 
  23/3 Ny start kommando ved løb

På vegne af Teknisk Komité er her meddelelse om, at der pr. 1. april 2016 skal anvendes ny kommando ved starter til danske atletikstævner.

Formanden for Teknisk Komite, Martin Roald-Arbøl:

DAF's Tekniske Komité har besluttet, at de nationale regler vedr. startkommandoen ændres, således at kommandoen "FÆRDIGE" ændres til "SET" (som i den internationale/engelske kommando). I de danske konkurrenceregler drejer det sig om § 162, hvor ændringen foretages alle de steder, hvor kommandoen forekommer. Ændringen træder officielt i kraft pr. 1. april 2016. DAF sørger for at formidle ændringen direkte til alle registrerede, uddannede startere - men vi beder klubberne være behjælpelige med videreformidling til egne startere, der eventuelt ikke har gennemført starteruddannelsen.
Begrundelsen for ændringen er, at enstavelseskommandoen SET er kort og klar, i modsætning til trestavelseskommandoen FÆRDIGE. Løberne vil fremover således heller ikke opleve en væsentlig anderledes kommando, hvis de deltager i internationale stævner. Dog opretholdes den danske kommando PÅ PLADSERNE ved nationale stævner.
 
  Dokument: Staevner ude saeson 2016 v 1.0  
  24/9 Nej...
Ellers tak
Mvh Amanda Pedersen
 
  20/8 Har du husket at betale kontingent?
Jeg kan se at der er en del som endnu ikke har fået betalt kontingent.
Husk at deltagelse til stævner kun er for betalende medlemmer.

Mvh Lis Knudsen
 
  16/6 Yoga - international yogadag
Søndag eftermiddag vil der være mulighed for at prøve yoga ganske gratis kl. 15:00 på stadion.
Nu havde de set os varme op i forbindelse med "I gang med løb" ved vendepladsen og vil som led i den internationale yogadag 21. juni, tilbyde instruktion i yoga.
Tag selv underlag og evt. drikkedunk med. Alle er velkommen.
Tilmelding ikke nødvendig

Mvh Lis Knudsen
 
  15/2 Kontingent for 1. halvår 2015

Har du husket at betale kontingent? Jeg mangler stadig betaling for 88 medlemmer. For ungdom under 10 år, motionister og tri-udøver koster det 450 kr. For ungdom mellem 10 – 23 år og voksne som er stævneaktive koster det 525 kr. Betaling sker via vores hjemmeside under medlem – betaling af kontingent.

Husk at generalforsamlingen kun er for betalende medlemmer.

 Kassereren 


Mvh Lis Knudsen
 
 Drikkedunk 
  12/12 Hvornår kan jeg købe.
Klubben har indkøbt drikkedunke og nøglesnore, med vores logo.
Inden jul vil der være mulighed for at købe begge dele eller bare den ene. Prisen for drikke dunk er 30 kr. og nøglesnoren 20 kr.
13. december ml. 12:30 og 13:00
16. december ml. 18:45 og 19:00
18. december ml. 18:30 og 19:00
22. december ml. 18:00 og 18:15
eller efter aftale med Rasmus, Anne Line, Anne eller kassereren.

Betaling kontant eller mobilpay.

I det nye år vil der også være mulighed for at køb drikkedunk og nøglesnor til Bagsværd Sø løbet.

Der vil løbende blive oplyst tidspunkter for salg, 

Mvh Lis Knudsen
 
  5/11 Julefrokost 13. december
Tilmelding se under terminslisten.

Mvh Lis Knudsen
 
  12/9 Opkrævning af startpenge og eftertilmeldingsgebyr:

Klubben ser gerne at BAC udøvere stiller op til stævner. Det forudsætter at du stiller op til start.

Vi ved godt, at du til selve stævnet eller lige før et stævnet kan får en skade eller bliver syg. Melder du det rettidigt til løbsledelsen, vil det som hovedregel blive registreret som afbud og ved sygdom/skade får du ikke strafgebyr.

Du vil bliver opkrævet startpenge og evt. strafgebyr, hvis du har meldt dig til flere starter end du kan magte, uanset om du har givet besked (dog kun for de starter som du ikke møder op til), eller hvis du har glemt at møde op .

Har du glemt at melde dig til et stævne og beder om at blive eftertilmeldt, vil eftertilmeldingsgebyret blive opkrævet.

For seniorer og veteraner:
Så hvis du har været tilmeldt et stævne og har givet løbsledelsen besked om afbud til en start eller flere eller hvis du har lavet en eftertilmelding, så giv mig besked.

Det gør det også muligt for mig at kontrollere, at vi ikke bliver opkrævet for uretmæssige strafgebyrer. Jeg ligger allerede inde med uretmæssigt opkrævning af strafgebyr.

Lis Knudsen
Kasserer


Mvh Lis Knudsen
 
  3/8 Så det tid for betaling af kontingent

Er du under 10 år skal du vælge ungdom til og med 0 år 2. halvår 2014, det koster 500 kr.
Er du mellem 10 og 23 skal du vælge ungdom 10 – 23 2. halvår 2014, det koster 525 kr.
Er du med i TUD-gruppen skal du vælge ungdom TUD 2. halvår 2014, det koster 600 kr.

 

Voksne som er stævneaktive i DAF-regi skal vælge Voksne med stævnedeltagelse 2. halvår 2014, det koster 525 kr.
Motionister som ikke stiller op i stævner i DAF-regi skal vælge motionister 2. halvår 2014, det koster 450 kr. Har du betalt kontingent som motionist og ønsker at stille op til stævner i DAF regi, skal du rette henvendelse til kassereren, så du kan blive registeret som stævneaktiv og der vil bliver opkrævet 75 kr. pr. halvår.

Dyrker du triatlon skal du vælge Trithalonafdelingen 2. halvår 2014, det koster 450 kr. Der gælder det samme, at hvis du stiller op til stævner i DAF regi, vil der blive opkrævet 75 kr. pr. halvår. Bemærk at deltager du i svømmetræning mandag aften vil der blive opkrævet yderligere 450 kr. for træningen. 

 

Opdelingen har ikke nogen betydning for hvilket hold du deltager på.

 

Betaling foretages her eller under medlem - betaling af kontingent. Som nødløsning kan betalingen ske på konto 6610 – 2734069 huske at angive navn.
Betaling senest 20. august 2014


Venlig hilsen
Lis Knudsen
KassererMvh Lis Knudsen
 
  17/6 Klub kaste stævner, fælles alders grupper
Så er der anmeldt kastestævner til DAF for alle alders grupper: 10. Juni kl. kugle kl. 17-19, 12. Juni samme tid står den på spyd og 17. Juni diskos og kugle. Det er for alle alders grupper, så kom og få målt et kast :) tilmelding direkte ved disciplinen.
 
 Andreas Bube vinder 800 m 
  6/6 Mændenes præstationer ved DT i Ballerup
Ved den dobbelte DT-match i Ballerup ydede alle BACs atleter er rigtig god indsats. Også hos mændene var der en hel del der havde meldt fra og derved måtte flere tage nogle alternative discipliner for holdet, også midt i stævnet. Hos mændene var der 7 klubber der stillede hold.
Første lidt alternative disciplin var 400mH, hvor evigt unge og friske Carsten Sørensen tog en tur for holdet. Han kom fint igennem på 70,40 og sikrede de første point til holdet. Senere tog Carsten endnu en for holdet ved at stille op i Stang og klare 2,13. Mellem disse to øvelser løb Carsten også 5000m, hvor han kom igennem på 16.55, hvilket gav en 4. plads. Der skal lyde en stor tak til Carsten for denne fornemme holdindsats. Længdespring var også en af de første øvelser på programmet og her var Kasper Hansen til start. Kasper havde påtaget sig, at stille op i Længde, 3-spring og Højde for at få fyldt alle huller ud på holdet, meget fornemt. Desværre overtrådte Kasper sit første forsøg og i andet gik lægmusklen i stykker, så Kasper var fuldstændig ukampdygtig og vi scorede 0 i Længde. Lars Bach stod kun på startlisten i Højde for at kunne træde til i en nødsituation og den havde vi nu. Lars klarede fint 1,63, men så ville baglåret ikke være med længere. Han nåede dog at slå KR i M45. I Kugle havde vi til gengæld 2 deltagere, Steen F. Mortensen og Hans Sanderson. Rart med en øvelse, hvor der er gardering på. Steen kom ud på 11,35 (KR i M50), hvilket gav en 3. plads og Hans kunne notere 10,57. Steen havde en travl dag for han kastede også Diskos og Hammer som eneste BAC’er. I Diskos kom han ud på 31,65, hvilket gav en 4. plads og i Hammer slog Steen virkeligt til med 4 kast, der alle havde givet sejr og hvor det længste var 43,98. I disse 3 øvelser samlede Steen 20 point til holdet. I Spyd var der også gardering på ved at vi både havde Hans og Lasse Skibsbye til at kaste. Lasse kom ud på 48,18, hvilket gav en 4. plads, mens Hans fik noteret 42,51. På de 2 korte sprintdistancer 100m og 200m havde vi 2 gode kort på hånden. Rutinerede og tilbagevendte Jacob Wolfgang og talentfulde Sebastian Valentin Buschardt stillede op på begge distancer. På 100m kunne Jacob sejre i første heat med 11,22 (KR i M30), men han tog det rimeligt afslappet de sidste meter og kiggede både til højre og venstre, hvor der var god afstand til de andre i heatet. I andet heat løb Sebastian i fine 11,58, men heatet blev vundet af en FIF’er i 11,22. Derved kostede et par hoveddrejninger 1 point og nu er Jacob nok endnu mere rutineret. På 200m satte Jacob tingene på plads ved at vinde i 22,71 (KR i M30) og Sebastian kunne vinde andet heat i 23,99 i dagens værste modvind. Det var stort for BAC og det var også stort for flere af de unge fra de andre klubber, at Andreas Bube stillede op på holdet på både 800m og 400m. På 800m løb Andreas bare med de første 600m og derefter afsluttede han som en hvirvelvind og var langt foran i mål (3,7 sek.). På 400m prøvede Andreas for første gang i lang tid sit ben af og der blev trykket godt igennem, hvilket selvfølgelig gav endnu en første plads med tiden 48,24. 18 point i 2 discipliner, super flot. Prezemyslaw Krajczynski (Premi) havde også indvilget i at stille op på 110mH samt 1500m. På 110mH kom Premi fint igennem på 21,15 uden ret meget træning og han slog tilmed en af de andre. På 1500m havde Premi selskab af Oliver Fjellander, som fik sin DT-debut. Premi havde et tæt opgør med flere andre og kunne med tiden 4.24,98 tage 5. pladsen, mens Oliver fik noteret tiden 4.40,02. Sidste hul der skulle fyldes ud efter Kaspers uheld var 3-spring. Sebastian gik ind og tog den for holdet og fik noteret 8,81 uden træning. Sidste disciplin var 4x100m, hvor vi havde Rói Holgarsson, Stefan Matarese, Sebastian og Jacob i nævnte rækkefølge. Det så rigtig fint ud, selv med et lidt kikset 2. skifte, så kunne Jacob gå i front op af opløbssiden. Her gik han desværre i krampe og måtte flowe så godt han kunne det sidste stykke. Derved kom 2 hold forbi og vi måtte nøjes med 3. pladsen i 45,08.
Som tidligere nævnt gav det en samlet 4. plads med 3 point op til nr. 3 og 18½ point til nr. 2.
Hvis vi teoretisk regnede med en sejr på 5000m til Joachim, en sejr på 1500m til Søren, en sejr til Kasper i 3-spring samt en 2. plads til Kasper i Længde, så ville en revideret slutstilling se således ud:
BAC 111½
AAC 108
FIF 104
BAK 86½
Skal vi ikke bare gøre det til næste år.
I skal alle have en stor tak for jeres indsats, både dem der lavede rigtig gode resultater, dem der tog en eller flere for holdet samt dem der stillede op som garderinger. En sidste tak skal lyde til Mogens Larsen som altid stiller op som dommer og hjælper for at hjælpe klubben.


Mvh Carsten Rytter
 
  Dokument: Resultater fra aftenbaneløb i Bagsværd  
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
25/9Bestyrelsesmøde
29-30/913/9Afslutningsstævnet - Greve
5/1028/9Lysstævne - Amager
Nyheder 
16/9 Bagsværd nr. 6 i Kvalifikationskampe...
15/9 Anton Østdal er optaget i DAF's Cent...
7/9 Joel Ibler Lillesø har klaret kravet...
3/9 DMU med 3 medaljer
1/9 Sommerfest Løb & Motion
Medlemmerne