Bagsværd Sø Løbet

Pressemeddelelse

Bagsværd Sø Løbet støtter
flygtningene i KOSOVO i samarbejde med "Flygtning 99"

Eliten løber for en god sag:
Carsten Jørgensen
Anja og Katja Jørgensen
Heidi Kofod Jensen

Kom og løb for en god sag mandag den 3. maj 99 kl. 18.30, Bagsværd Rostadion, Regattapavillonen, Skovalleen 42, Bagsværd.

Bagsværd Sø Løbet får besøg af eliteløberne Carsten Jørgensen, Anja og Katja Jørgensen samt Heidi Kofod Jensen. Dansk Flygtningehjælp har sørget for, at de kommer og løber for den gode sag. Du har her chancen for møde eliten. Men det vigtigste er selvfølgelig, at du også løber 5, 10 eller 20 km og er med til at give et tilskud til flygtningene i KOSOVO.

Håndboldspilleren og TV-sportsværtinden Marianne Flormann skyder løbet igang. Vi håber hun kan komme og sætte fut i folk; hun har som bekendt bl.a. gjort en indsats for at få specielt kvinder ud at løbe.

Derudover får vi besøg af sportsforretningen "LØBEREN" fra Lyngby. De vil være tilstede med deres varesortiment og gode vejledning. Dansk Flygtningehjælp "Flygtning 99" vil også være til stede, de søger blandt andet indsamlere til torsdag den 6. maj.

Som vanligt sponsorerer BS-supermarked frugt til løbet, og Sportsforretningen "LØBEREN" og DK-BENZIN, Buddinge sponsorerer præmier.

Startkort: 25 kr. for voksen og 10 kr. for børn.

Hovedparten af startgebyret vil gå til Dansk Flygtningehjælp "Flygtning 99".

Yderligere oplysninger ved henvendelse på tlf. 39 69 59 17.

Bagsværd Atletik Club