Bagsværd Sø Løb

Jubilæumsløb søndag den 7. december 1997

 

Dagen gik godt og arrangementet blev rost af mange. Der var næsten 200 løbere, som også var glade og tilfredse med arrangementet - og præmierne.

Medvirkende til, at det hele blev så farverigt var vores velvillige sponsorer, og lokalt må vi fremhæve de flotte førstepræmier i form af kolonialkurve fra BS-Supermarked i Bagsværd. DK-Benzin var giver af gløgg og kakao, der lunede løberne og tilskuerne efter og under løbet, og gav også mange flotte lodtrækningspræmier.

Vejret var med os, og vi havde en god formiddag og håber arrangementets afvikling vil smitte af på de fremtidige løb, og at deltagerantallet vil stige. Vi havde en meget skrap konkurrent, idet der var "Julestjerneløb" i nordsjælland - et løb, der har mange traditioner for mange løbere, så på den baggrund var det jo flot med det fremmøde vi havde.

Bedste herre på 10 km blev Rolf Køngerskov fra Bagsværd Atletik Club i tiden 36 min. 12 sek.

Bedste dame på 10 km blev Hanne Rasmussen i tiden 41 min. 41 sek.

Vinder af 20 km for damer blev Lilian Mikkelsen i tiden 1time 27 min. 42 sek., hvilket er løbsrekord - flot i et jubilæumsløb.

Vinder på 20 km for mænd blev Poul-Erik Mikkelsen, Sparta i tiden 1 time 16 min. 13 sek. Poul-Erik er bror til den kvindelige vinder.

Som noget nyt havde vi en 5 km-rute som ca. 25 deltagere benyttede. Vinderne af denne rute blev for damerne Susanne Ziegler i tiden 21 min. 36 sek. og for herrerne Kim Sonne Frandsen i tiden 17 min. 11 sek.

Marianne og Preben Boesgaard

Sidst opdateret 18/1, 1998.