FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
23/1 - 2019
Resutater fra Øst danske mesterskaber, flere medaljer til BAC    Skriv svar   Ret indlægget

I weekenden 19-20. januar blev der afviklet øst danske mesterskaber indendørs for de 12-årige og ældre. Det er første mesterskab, hvor dansk atletik forbunds nye regler er trådt i kraft. De går bl.a. ud på, at der ikke længere kåres østdanske mestre i 10-11 års gruppen.

Da stævnet samtidig afvikles i en hal hvor løbebanens sving er skarpe og flade, så er der mange af de lidt ældre løbere som fravælger at løbe ved det stævne, så det blev egentlig til et stille et af slagsen, hvor alt var til at overskue og teknikerne fik lov at blomstre, og det gjorde de så!

I P12 deltog en enkelt atlet, Ingrid Vølund, som løb 1000m. Det gjorde hun i den fine tid 3.46.16. De var tre deltagere, men luften var tør og tung, og det havde Ingrid ikke prøvet at løbe i før. De tre piger kom ind på rad og række, og Ingrid sikrede sig en flot bronzemedalje.

I P13 havde vi tre deltagere. Sarah Engsig-Karup løb 60m og sprang højdespring. I 60m løb Sarah sig usvigelig sikkert i finalen. I ventetiden på finalen deltog Sarah i højdespring. Her kom hun sikkert over alle højder til og med de 1.34 som er hendes PR. Herefter var det tre lige-ved-og-næsten forsøg på 1.37. den højde er snart klaret. Det gav en fin sølvmedalje. I finalen på 60m kom Sarah ind som flot nr. 3 og høstede altså endnu en medalje, denne gang i bronze.

Sophia Bosack indledte weekenden med at løbe 60m og satte fin inde pr. i tiden 9.47. Herefter blev det endnu en inde PR på 600m. Dagen efter lagde Sopia ud med en flot og sikker 60 hæk i ny inde PR: 13.03 (ude PR er 12.98, så det er også meget tæt på denne). Det gav en flot og lidt utaknemmelig 4. plads. Ikke mange timer senere blev det så til både inde- og ude PR i længde i første spring 3.89!. Sophia har fået så meget fart på nu, at tilløbet skal justeres. De næste spring blev overtrådt, og Sophia missede finalen med et mulehår. Det er kun et spørgsmål om tid, så er hun over de 4m, når tilløb passer.

Ida Caroline Mørck havde sat kæmpe PR (9.41 fra tidligere 8.31) i kuglestød weekenden inden, og det samme var tilfældet sidste år til øst inde, så spændingen var stor, om Ida så også i år fik svært ved at få stødene til at fungere til mesterskabet, men Ida fandt roen og kom ud i fine 8.97 som det længste og holdt sin seedning, kom i finalen og blev nr. 6. Dagen efter stod den også på længdespring, og her blev det til en meget stor PR, hvor Ida kom ud i hele 3.95 (PR inden var 3.35). Ida kom med i finalen for første gang nogensinde i en længdespringskonkurrence, så hun var meget gld for sin fine 8. plads.

I P15 deltog også tre piger. Første i ilden var Ida Hother le Fevre. Ida skulle støde kugle, og så lige nå en 60m undervejs. Det var uheldigt, da Ida ikke fik optimale opvarmningsforhold og desværre missede et skridt på 60m og faldt da hun nærmede sig målstregen. Ida kom på benene og i mål, men havde slået sig så meget at hun måtte trække sig fra resten af konkurrencen i kugle, hvor hun ellers var kvalificeret til finalen med det ene afviklede stød. Det blev til en flot 5. plads i kuglestød og så er kvalifikation til DMU-inde på plads!

Signe von Rosen havde en rigtig fin mesterskabs debut og kvalificerede sig til semifinalen på 60m. Det blev samlet til PR med næsten 30/100 og tiden 8.59. Søndag sprang Signe længdespring og satte også her stor PR til nu 4.19.

Også Emilie Sundbo satte flot PR på 60m i indledende i tiden 9.16. Søndag stod den på en flot 200m hvor Emilie sikkert vandt sit heat og satte PR med over 1 sekund.

I P17 havde også Helena Impgaard Larsen en god mesterskabsdebut. I 60m blev det til fine 8.84, og i længdespring 4.54. Amalie Thrane er i rigtig god form lige nu og hun tangerede sn PR på 60m, var tæt på PR i længde, men havde nok pga farten lidt problemer med at holde sig bag planken, så det blev til flere overtrådte, hvilket gjorde hende lidt forsigtig. Dog blev det til gode 4.98. Om søndagen på 200m var Amalie flyvende og kom i mål som nr. 2 i tiden 27.87 og kunne velfortjent modtage en sølvmedalje.

Lia Palmberg Nordhald deltog I en enkelt disciplin, nemlig favoritten højdespring. Det gjorde Lia som vanligt flot og sikkert. Det blev til tangering af inde-PR 1.51 og en flot sølvmedalje. Der er ikke længe til at Lia kommer over højder, der er endnu højere.

I D15 havde vi ene hane i kurven, Benjamin Klein, som lige skulle have testet et par discipliner af, inden der i første weekend af februar er DM inde i mangekamp, hvor han stiller op. Desværre lå stangspring og længdespring oven i hinanden, så Benjamin måtte fravælge den ene af disse discipliner. Han fik løbet en fin 60m i tiden 8.34 og sprang 5.38 i længdespring. Det skal nok blive en god mangekamp i Randers om 10 dage.

Det bliver i det hele taget en rigtig spændende februar måned med den mange mesterskaber og de mange dygtige talenter vi har som potentielle deltagere.

Inden da tager en lille håndfuld atleter til Pallas Spelen i næstkommende weekend, en større gruppe deltager i cross nationals lørdag og så er der også en lille flok der tager til nogle løb i Gøteborg på mandag for at løbe en hurtig 800m, mens andre igen tager til Gøteborg weekenden efter for at hoppe højt og løbe stærkt, mens de yngste herhjemme tager til Kronborg og Hvidovre.

Vi skal nok fortsat følge op her på siden.

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
30/9Socialt løbearrangement med Klin...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne