FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
31/3 - 2019
Fantastiske præstationer ved VM Cross    Skriv svar   Ret indlægget
Joel Ibler Lillesø og Anton Østdal lige inden de går ud på sidste omgang.
HOLD NU OP….HVOR VAR DET GODT. De store bogstaver er et udtryk for mangel på superlativer, der kan godtgøre den kæmpe præstation, som de 2 unge Bagsværddrenge udførte ved Verdensmesterskaberne i Cross i Århus lørdag d. 30. marts 2019.
For at sætte de følgende tal lidt i perspektiv, så var drengene oppe imod junior-verdenseliten og dette selvfølgelig inklusive mange afrikanske løbere, som er dominerende på mellem- og langdistance på verdensplan hos junior ligesom deres landsmænd er hos senior og hvor det norske vidunder Jakob Ingebrigtsen måtte nøjes med en 12. plads i vrimlen af afrikanere.
Anton Østdal er født i december 2001 og Joel Ibler Lillesø er født i november 2003, så Anton var oppe imod løbere, der er næsten 2 år ældre og Joel var yngste mand i det 106 mand store startfelt med i alt 6 danskere.
Både Anton og Joel fik disponeret deres løb rigtig flot, hvilket især kan ses på Anton’s placeringer for hver omgang, hvor han lå nr. 51 efter første omgang og efterfølgende nr. 42 og nr. 36 for at slutte som nr. 34 i mål. En placering der er langt, langt over de vildeste forventninger inden starten på løbet og det skal yderligere tilføjes, at Anton var bedste dansker samt den tredje bedste europæer. Joel, der havde sin debut i landsholdstøjet, lagde ud som nr. 60 og arbejdede sig herefter op som nr. 48 og nr. 37, men mistede så lige nogle placeringer på sidste runde, så han sluttede på en yderst flot 42. plads. Joel’s præstation er mindst lige så langt over de vildeste forventninger inden starten på løbet som Anton’s, da han bliver næstbedste dansker og femte bedste europæer mod løbere der er op til næsten 4 år ældre. Rent faktisk er der kun 8 sek. mellem de 2 drenge, men næsten 1 min. ned til den næste dansker.
 
I de efterfølgende konkurrencer på VM-ruten, dog uden for VM-konkurrencen var der også pæn deltagelse af BAC-løbere med flere rigtigt gode præstationer.
Første konkurrence var et stafet løb med 4 deltagere ”The Relay”, der hver skulle løbe én omgang á 2 km på VM-ruten. Her stillede BAC med et hold bestående af Søren Jøhnk, Josefine Rytter, Christian Jørn Hansen og Christoffer Frost-Jensen Johansen og de løb så stærkt at de kom i mål på 3. pladsen af alle og som det Mix-hold der løb stærkest. Så en 1. plads i Mix-konkurrencen.
Næste konkurrence var én omgang ”The Sprint”, hvor Emil Kundal (10 år) tonsede de 2 meget kuperede kilometer igennem på 9.55 og blev placeret som nr. 55.
I den sidste konkurrence ”The Toughest” kunne der vælges mellem at løbe 4 km, 8 km eller 12 km, som hver enkelt løber valgte undervejs.
På de 8 km blev Laurits Pantmann (16 år) nr. 10 i tiden 35.42 og Lars Gonnsen (55 år) blev nr. 70 i tiden 42.01.
På de 12 km blev det til sejr til Joachim Weel Rosbo, som faktisk også førte fra start på de første runder. Joachim vandt i tiden 49.37 med 19 sek. ned til nr. 2. Henrik Skov Andersen (51 år) blev nr. 15 i tiden 55.00 og Jens Ulrik Nielsen (46 år) blev nr. 157 i tiden 1. 08.58.

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
24/9Afslutningsstævne i Greve
30/9Socialt løbearrangement i samarb...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne