FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
19/11 - 2020 Carsten Rytter
Update fra Anton    Skriv svar   Ret indlægget
Anton forrest i Oklahoma

Fra: Anton Østdal

En hilsen her fra Oklahoma, hvor jeg har gået på Tulsa University siden midt i August. Det er sjovt, at prøve noget andet, men også lidt hårdt at være hjemmefra - nok især fordi alt er meget påvirket af Corona situationen. Da jeg først landede sad jeg fx i hjemme-karantæne på mit kollegieværelse i 14 dage ! Jeg måtte godt løbe en tur på universitetsområdet hver morgen før kl. 
8 - og nogle af de andre hjalp med at bringe mad og varer, men ellers skete der meget lidt ! Så er det godt man kan 'zoome' med de gamle hjemme i DK !

Men siden jeg begyndte at løbe med de andre på holdet, er det blevet meget bedre. Der er i alt 25 mand på Tulsas hold, og indtil videre er vi ranket nr. 5 i år på Cross Country blandt D1 universiteter. Pga. Corona træner vi sammen i mindre hold, og da jeg har været meget skadet hele foråret og sommeren, har jeg indtil nu trænet med 2-3 andre som også er ved at komme tilbage fra forskellige skader. Vi træner som regel meget tidligt om morgen grundet både vejr og skole og som regel kører vi ud til et af flere forskellige naturområder og løber sammen i vores hold. Heldigvis har jeg været fri for skader siden september og kilometer mængden i november kommer til at ligge mellem 90-100 km. I forhold til konkurrencer har det meste været aflyst indenfor den conference vi tilhører, men forhåbentligt kommer jeg enten til at løbe cross eller indendørs efter jul. Så min eneste aktive indsats har været som hare på et internt tidsløb, der blev afholdt for et par uger siden - og det gik heldigvis fint, der blev sat mange nye PR'er på 3 km distancen. Der er heldigvis mange andre Europæere på Tulsas hold - vores top 5 består fx. af 4 englændere og en irer fra nogle af de ældste årgange. 
Blandt holdets første års studerende er der også flere europæere, med både en brite og irere, hvilket gør at det minder en smule om Danmark.

Selvom vi har et stort hold træner vi i små grupper pga. risikoen for at hele holdet bliver smittet og at alle derfor ville skulle i 14 dages karantæne. Derfor er alle også meget forsigtige med ikke at være for meget udenfor universitetet eller for meget sammen med andre end dem fra løbeholdet. Udover træning bruger jeg også meget tid på at studere og lave lektier til mit kemi-ingeniør studie - ca. halvdelen er undervisningen er online, opgaver mv, men vi har også flere fysiske undervisningstimer. Alle fysiske undervisningstimer foregår dog med mundbind på grundet Corona, hvilket er lidt en udfordring, men efter en 3-4 måneders tid vænner man sig til det og det føles nærmest unaturligt ikke at have mundbind på længere.

Semesteret er næsten ovre så lige nu glæder jeg mig til lidt ferie og så er det store spørgsmål bare om det er muligt, at komme hjem til jul... !

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
19/61/6Øst danske mesterskaber for ungd...
25-27/620/6Store DM i Odense
21-22/8DM i kastemangekamp på Bagsværd...
21-22/815/8Hjælpere søges til DM i kastema...
31/826/8Indkaldelse til generalforsamling...
Nyheder 
30/5 Bube og Mia på 800m med 2 gange dans...
30/5 Joel løber 7. bedste tid af dansker ...
19/5 Mia sætter ny Dansk Årsbedste på 8...
16/5 Flere KR'er og PR'er ved TRACKS på B...
16/5 Kasterne åbner med klubrekorder i st...
Medlemmerne