FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
29/12 - 2020 Hanne Ibi Hjæresen
Danmarks Indsamling - Januar    Skriv svar   Ret indlægget

LØBEREN og Danmarks Indsamling – Januar Challenges

Igen i år er vi med til at støtte Danmarks Indsamling, når vi hele januar samler ind til fordel for de børn, der er hårdest ramt af coronakrisen. Du deltager ved at købe en eller flere af vores tre challenges. Det indsamlede beløb går ubeskåret til Danmarks Indsamling. Læs her mere om, hvordan du deltager i vores Januar Challenges og er med til at samle penge ind.

I LØBEREN arrangerer vi tre løbe-challenges, du kan deltage i igennem hele januar. Det kan være, at du har et nytårsforsæt, eller du har besluttet dig for, at det er nu, du skal i gang med at løbe. Du kan bruge vores challenges som inspiration. For at deltage skal du købe en eller flere challenges.

Når du køber en challenge, støtter du Danmarks Indsamling, men du får også en LØBEREN-halsedisse, deltagelse i lodtrækningen om fede præmier og 25% rabat på dit næste køb i en af vores butikker. Du får 25% på dit næste køb i butikken ved at medbringe din ordrebekræftelse, hvor du også får udleveret din halsedisse. Gælder ikke elektronik og i forvejen nedsatte varer.

De tre challenges er:

Doner og deltag i vores Januar Challenge her. Når du køber, får du ikke nogen varer tilsendt, og du betaler selvfølgelig heller ikke fragt.

Det kræver ikke, at du uploader noget for at bevise din deltagelse, men du må gerne dele din deltagelse, så du er med til at inspirere andre til at deltage i indsamlingen. Det handler nemlig om at samle ind, og det handler om, at du motiverer dig selv til at komme godt i gang med et nye år med nogle fede løbeture.

Det koster kr. 150,- at købe en challenge. Alle pengene går ubeskåret til Danmarks Indsamling – og du får altså en LØBEREN-halsedisse, 25% på dit næste køb i vores butikker (medbring ordrebekræftelse) og mulighed for at vinde fede præmier.

Del din deltagelse ved at tagge @loberen i din Instagram-story eller på #løberen, når du lægger et billede op på din profil. Du kan også uploade et billede af din deltagelse i et kommentarspor på vores opslag på Facebook.

 

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
19/61/6Øst danske mesterskaber for ungd...
25-27/620/6Store DM i Odense
21-22/8DM i kastemangekamp på Bagsværd...
21-22/815/8Hjælpere søges til DM i kastema...
31/826/8Indkaldelse til generalforsamling...
Nyheder 
17/6 2 BAC-atleter udtaget til Landsholdet
30/5 Bube og Mia på 800m med 2 gange dans...
30/5 Joel løber 7. bedste tid af dansker ...
19/5 Mia sætter ny Dansk Årsbedste på 8...
16/5 Flere KR'er og PR'er ved TRACKS på B...
Medlemmerne