FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
17/7 - 2021
Joel Ibler Lillesø vinder EM    Skriv svar   Ret indlægget
Joel Ibler Lillesø er Europamester på 5000m.
Ved EM U20 stillede Joel til start som favorit, da han både havde hurtigste PR på distancen samt 3000m og 1500m, men meget kan ske under et løb og det var nogle rigtig gode løbere, som Joel var oppe imod. Joel var sat op inden løbet, men også presset af hans egne forventninger om et topresultat.
Joel tog selv initiativ fra start og satte tempo på de første 600m for at både få feltet op i tempo og få det strakt lidt ud. Herefter trak Joel ud til siden og ind efter de forreste. På denne måde kom Joel også til at ligge fremme i feltet og kunne kontrollere begivenhederne. Undervejs var der nogle få der kom frem og blandede sig, men her var Joel hurtig til at manøvrere og få den plads han ønskede lige bag de forreste. Med 3 omgange tilbage gik Joel frem og satte tempo, hvilket gjorde at en hel del af konkurrenterne blev sat og Joel fortsatte det høje tempo på næstsidste omgang, hvilket yderligere skilte nogle fra og på sidste omgang blev tempoet yderligere skruet i vejret, så de sidste måtte slippe med 200m tilbage. Det gjorde at Joel kunne løbe en meget suveræn sejr hjem og til fulde leve op til favoritværdigheden. Joel havde endda lidt for god tid op af opløbsstrækningen og udførte nogle højst mærkværdige jubelscener. (Dem skal vi nok se nærmere på
J )
Vindertiden på 14.32,93 er ikke værd at skrive om, da løbet blev taktisk og tempoet var meget adstadigt de første 3000m, men tiden er på ingen måde vigtig, når der løbes om et mesterskab. Det er kæmpe stort at Joel løber et Euromesterskab ved U20 hjem til Bagsværd og Danmark. Det er kun det 4. mesterskab til Danmark siden at mesterskaberne startede i 1970, hvilket sætter præstationen lidt i relief.

For dem der ikke har set eller ønsker at opleve den store sejr igen, så kan det ses HER

Yderligere blev Joel interviewet til European Atletics og det kan ses HER

Billederne er taget af Charlotte Beiter Bomme, der er dansk holdleder ved mesterskaberne.
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
24/9Afslutningsstævne i Greve
30/9Socialt løbearrangement i samarb...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne