FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
25/7 - 2021 Paul Stig Andersen
Etape Bornholm 2021 - opvarmning    Skriv svar   Ret indlægget

Atter engang slår Bagsværd Atletik Clubs Bornholmsredaktion dørene op for reportager, baggrund og interviews fra årets uofficielle nordiske mesterskab i etapeløb – Etape Bornholm.

Årets værter er som altid Paul og Dicte, som er på plads on site og i studiet i Hasles nordlige forstad.

Og hvilken optakt har det ikke været – i sandhed en følelsesmæssig rutchebanetur. Først skuffelsen, da løbet (som visse andre internationale idrætsbegivenheder) blev udsat et år, herefter triumferne på Samsø, som i har kunne følge på Facebook og sidst men ikke mindst traumet med et par flækkede konkurrencesko – en krise der i sidste øjeblik blev reddet med et besøg hos Løberen i Lyngby. Tak til redaktricen for al hendes opbakning midt i en svær tid, hvilket blandt andet af ren og skær solidaritet, udmøntede sig i et par nye sko til hende også!

Også Etape Bornholm har mærket følgerne af Corona. Løbet er gået ned i deltagerantal fra ca. 2400 til i skrivende stund lidt mere end 1500. Men det er de sejeste, der er tilbage og løbets topniveau er intakt.

Morgendagen byder på en formentlig (vejrmæssigt) lummer omgang i Hasle og omegn, som kommer til at trække tænder ud inden sandet på Dueodde og bakkerne i Almindingen og på Hammerne. Det bliver et drama uden lige, som vil trække flere tilskuere end OL!

At følge begivenhederne på BACs hjemmeside og på Facebook vil være som at være der selv, men hvis det ikke er nok, sender vi live på TV2-Bornholm, hvor der også er genudsendelser i løbet af aftenerne. Der er med andre ord rig mulighed for at følge dramaet på nærmeste hold, når 6 gæve BACere i deres bedste alder vil kæmpe for klubbens farver.

På startlisten står:

Benedicte Kastrup

Kirsten Kähler

Lise Thurmann

Morten Laursen

Ole Kähler

Paul Andersen

Efter således at have pisket en stemning op, siger Bornholmsredaktionen tak for i dag og på genlæs i morgen med reportagen fra etape 1.

 Paul og Dicte

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
30/629/6Møde for hjælpere til Jubilæet.
8-10/719/6Öresundsspelen
20-21/85/8Øst DMU 2022
Nyheder 
27/6 3xDanmarksmester, 1 Sølv, 1 Bronze o...
22/6 ........
17/6 Joel forbedrer DJR på 1500m
12/6 Mia løber 2.05,17 i USA
12/6 Christoffer nr. 2 i Watford (England)
Medlemmerne