FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
6/9 - 2021 Carsten Rytter
SaySkyRace på Basecamp    Skriv svar   Ret indlægget
Onsdag d. 25. august havde SaySky arrangeret stafetløb på Basecamp i Sorgenfri. 4 BAC'ere havde sat en del andre løbere stævne på en noget anderledes "track" end det sædvanlige 400m, helt flade med store sving og med tartan underlag.
Der skulle løbes fra grundniveau og hen til den ene ende af bygningen, hvor man startede opstigningen på taget. Stien på taget snoede sig op og snoede sig videre på toppen af bygningen inden at det snoede fortsatte ned mod den anden ende af taget. Efter en tilbagevenden til grundniveau skulle der løbes igennem 2 huller i den snoede bygning inden man kunne afslutte én runde inde i midten. En hel runde var fastsat til ca. 1000m. Der blev konkurreret på 2 personers hold, hvor hver deltager skulle løbe 4 ture. Der var konkurrencer for Herrehold, Mixhold og Kvindehold.
Joachim Weel Rosbo og Søren Jøhnk sejrede stort hos Herrerne ved at gennemføre de 8 ture på 25.20. Næsthurtigste hold bestod af Christoffer Frost-Jensen Johansen og Josefine Rytter der sejrede lige så stort hos Mix-hold i tiden 26.44.
En succesfulddag for de 4 BAC'ere, hvor de flot viste BAC-farverne frem.
På det andet billede kan det meste af ruten ses.


De 2 BAC-vinderhold til SaySkyRace 2021
Ruten på taget af Basecamp.
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
25-26/910/9Afslutningsstævnet i greve alle ...
Nyheder 
13/9 6xkrav til BAC B-talent ved DMU
12/9 DMU 2021 Mellem/Lang
12/9 Christoffer Frost-Jensen Johansen ige...
2/9 Katharina Zobel sætter klubrekord p...
7/8 Christoffer vinder i Belgien.
Medlemmerne