FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
8/9 - 2021 Carsten Rytter
Hilsen fra Mia Helene Mørck efter returnering til Oregon    Skriv svar   Ret indlægget

Kære alle hjemme i Bagsværd! 

Jeg er kommet godt tilbage til Eugene Oregon og har næsten ikke haft tid til at kede mig (eller savne jer alt for meget).

Jeg fløj retur til Eugene d. 19. August og havde d. 20-21 august fået æren af at holde målstregs-banneret til vores Diamond League Stævne - Prefontaine Classic. Det er noget af det vildeste jeg nogensinde har oplevet! Ikke alene havde vi besøg af en masse store navne (bl.a. verdens hurtigste Marathon løber, 2 olympiske 1500m champs, m.fl), men jeg fik samtidig lov til at møde dem på helt tæt hold! Det var lige så jeg fik kuldegysninger, da jeg stod på målstregen og kiggede ned mod sprinterne, da de gik i blokkene. 

 Efter Pre pakkede jeg en bil med mine 6 tætteste venner og kørte til Seattle, Washington på et mini roadtrip. Vi var retur i Eugene onsdag, og søndag startede vi officielt træningen med hele holdet samlet igen. Det er spændende med nye trænings/legekammerater men også hårdt arbejde!

 3 dage inde i træningen havde vi vores første Cross Løb et sted nær Portland, Oregon. Cross er stort i USA og der bliver løbet hurtigt! Dagens løb brugte vi som et træningspas, hvor planen var at løbe samlet de første 2 miles og herefter se, hvad der var tilbage på den sidste mile (3 Mile race).

De første 2km gik nemt. Vi hyggede os i vores lille 10mands gruppe. Ruten var ikke flad, og efter 3km var der rigtig langt hjem for 800m-løberen. Jeg måtte give lidt slip, men holdt tempoet nogenlunde til mål og kom ind som Nr 8 i tiden 17:11. Oregon snuppede placeringerne 1-10 .

Det er fedt at være en del af et hold, men puha det er hårdt at løbe cross….

 Torsdag flyttede jeg ind i et nyt værelse i min lejlighed og fredag kørte vi til Sunriver, Oregon, hvor vi skal være på camp de næste 17 dage. Vores skole starter først d 27. September, så vi har et par gode uger med fuld fokus på træning. Sunriver ligger i 1300 meters højde, så vi skal aklimmatiseres lidt før træningen for alvor starter. Der er skovbrande i Oregon, så luftkvaliteten er lidt svingene. Vi har været heldige indtil videre, men i dag (lørdag) ramte luftkvaliteten 302 på AQI skalaen, hvilket er sundhedsskadeligt, og vi måtte derfor flytte træningen indendørs i fitness. Vi er spændte på, hvordan de næste par dage kommer til at udvikle sig, men vi holder humøret højt. 

 Mange Hilsner, 

Mia 
En Olympisk Champ og en Dansk Champ
Mia med Oregons Crosshold (Photo Credit: Matt Flynn Parker/ Oregon TF)
Mia holder målbanneret for Kipyegon (Photo Credit: Jake Willard)
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
12/1210/12Gløg, saftevand og æbleskiver s...
13/129/12Kronborg Games 1, 13 Januar 2024
20-21/131/12Øst danske mesterskaber 2024
Nyheder 
3/12 DM i Marathon og Halv Marathon.
28/11 Tilmelding Øst-inde i Ballerup Super...
19/11 Emma nu Triple-Danmarksmester
11/10 BAC'er sætter ny løbsrekord ved Ere...
5/10 Bestilling af klubtøj
Medlemmerne