FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
5/7 - 2022 Michael Pilegaard Hansen
BAC atleter til VM i Tampere    Skriv svar   Ret indlægget
Ved Masters VM i Tampere var to BAC atleter mødt op for at kæmpe for de danske farver - og for dem selv. Største udbytte fik Marianne Søderberg, der var tilmeldt på 100m, 200m og 400m. Under opvarmingen (og det laver man selvom der var 30 graders varme de dage i Finland) mærkede Marianne at benene ikke helt var på hendes side, og besluttede sig for at løbe de 100m frem for at sprinte dem. Undervejs ligger Marianne dog side om side med en mexicaner i kampen om bronzen og savsmuldsduften får hende til at glemme den defensive plan. Marianne indhenter og slår mexicaneren med blot en enkelt hundrededel af et sekund og vinder dermed VM bronze i tiden 20,19!

Desværre betyder satsningen også, at Marianne styrter kort efter målstregen, kommer til skade og efterfølgende må syes med 13 sting. Hun skal nok snart være på højkant igen, men måtte desværre trække sig fra sine resterende konkurrencer. Ærgerligt, at forårets storform havde indikeret helt andre, høje niveauer.

Også Michael Pilegaard Hansen deltog. På 800m var de indledende runder blevet sløjfet, og der var direkte semifinale. Det havde arrangørerne ikke ment at deltagerne skulle adviseres om, så det var en erfaring de gjorde sig lige før call room. Michael kom desværre i langsomste heat, og måske var det formen der gjorde, at han ikke opdagede det undervejs… Tiden 2.18,66 rakte kun til en 19. plads blandt de 36 startende og dermed ikke til en finaleplads.
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
30/9Socialt løbearrangement med Klin...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne