FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
24/7 - 2022 Paul Stig Andersen
Etape Bornholm – Dag 0    Skriv svar   Ret indlægget

Nu er Bornholmsredaktionen omsider på plads og klar til at dække årets etape fra 1. parket - og hvilken dramatisk dag det har været!

Dårligt havde redaktionen forladt færgen før Gravergruppen gik i aktion for at løse mysteriet om den ændrede rute for 5. etape.

De indledende efterforskningsskridt ledte hurtigt til en artikel i Bornholms Tidende lydende ”Pizzabilister ændrer etape Bornholm”. Angiveligt skulle den gamle rute have passeret det lokale pizzeria hvorfor desperate kunder ikke kunne afhente deres pizzaer før de blev kolde. Dette havde medført særdeles uheldige og ikke mindst farlige forceringer af afspærringerne hvilket havde bragt løberne i farlige situationer. Gravergruppen fornemmede at der var mere end som så i den historie og fortsatte efterforskningen. Godt nok er vi et stykke ude på landet meen…. Det var nemmere sagt end gjort. Diverse forespørgsler til Etapens ledelse mødte en mur af tavshed (omerta) og vi måtte derfor ty til vor kilde i Etapeledelsens inderste cirkler. Vi kan naturligvis ikke røbe kildens identitet (som dog naturligvis er redaktionen bekendt) og vedkommende må derfor gå under dæknavnet ”Bille”. "Bille" oplyste, at ruten var blevet ændret som følge af forestående ombygninger på havnen og ruten derfor under alle omstændigheder skulle være omlagt i 2023. Det henstår dog fortsat i det uvisse hvorfor ruten så allerede nu bliver ændret, men desperate pizzakunder kan være en del af forklaringen. Muligheden for at sponsorinteresser kan være i spil kan ligeledes ikke afvises. Det er en kendt sag at feltets passage kan være guld værd i markedsføringsmæssig forstand (hvis man ikke lige er et pizzeria) og meget tyder på at store beløb er i spil.

Gravergruppens indsats rygtedes hurtigt og modtrækket har været påstande om at Bagsværd Sø på grund af klimaændringer er på randen af udtørring og de lokale robåde nu er forsynet med hjul på undersiden for at træningen kan opretholdes. Dette er på det bestemteste blevet afvist som fake news!

Allerede nu må det være klart for de fleste, at Etape Bornholm handler om meget mere end løb. Stærke kapitalinteresser er i spil og alle kneb gælder! Det bliver i sandhed en spændende uge!

Redaktionen vender tilbage i morgen med præsentation er topløberne, resultater, reaktioner med videre.

 

Redaktionen

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
24/9Afslutningsstævne i Greve
30/9Socialt løbearrangement i samarb...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne