FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
27/7 - 2022 Paul Stig Andersen
Etape Bornholm – dag 2    Skriv svar   Ret indlægget

Efter appetitvækkeren i Hasle i går ventede nu den egentlige forret i sandet på Dueodde. Det tæskregnede på Bornholm natten mellem mandag og tirsdag og dette havde gjort sandet fastere end sædvanligt, hvilket var en hjælp. Temperaturen var faldet til behagelige 17 grader og solen skinnede, så eneste vejrmæssige hurdle var en frisk vind på langs af stranden. Vinden var i ryggen de første 1,6 km, hvor man så svinger ind på campingpladsen og løber i modsat retning en god km. Derefter tilbage på stranden hvor man ramte modvinden ved 3 km og lå i den indtil 4,5 km. Herefter kom det knaldhårde stræk ind gennem klitterne hvor man er max presset helt til mål ved 5,9 km.

Men ledet og opildnet af Coach K og Anni i fuldt BAC-ornat blev det igen i dag til en perlerække af topresultater fa BAC-løberne.

Jeg er nødt til at starte med Kim Larsen, som ikke ser sin status som Rookie som nogen hindring for at komme frem i denne verden. Ikke bare går det strygende i løbet, men Kim kan også tilføje kompetencen linselus til CVet. Så hvis der er nogen der skulle have glemt hvordan Kim Larsen ser ud (det er der nok ikke), så gå på play.tv2bornholm.dk og vælg anden etape. Kim er SMURT ud over sendefladen! En lidt mere ydmyg tilgang havde været klædeligt, så der også kunne blive plads til os andre, men sådan skulle det ikke være. Kim løb på 32:35 og blev nummer 9 i dagens etape. Kim holder sin 8. plads i den samlede stilling med minimalt tidstab.

Ole Kähler løb på 31:58 og blev nr. 15 i dag. Ole holder dog flot fast i den samlede 13. plads.

Kirsten Kähler løb på 42:28 og kom ind på en 16. plads og er samlet nr. 14.

Morten Laursen løb på 44:21 og blev nr. 67 i dag. Morten ligger samlet nr. 66. Det er faktisk 10 pladser frem på resultatlisten hvilket gør Morten til dagens højdespringer! Hvad skal det ikke ende med?!

Lennart Pedersen løb på fine 32:02 og blev nr. 30. Samme placering som i går og sandelig om han ikke også ligger som nummer 30 sammenlagt.

Lise Thurmann måtte udskifte mandagens superresultat (3. pladsen) med en næsten lige så flot 5. plads. Lise løb på 35:08 og holder alligevel flot fast i tredjepladsen.

Malene Nielsen løb på 38:34 og blev nr. 29 i dag. Samlet rykker Malene frem som nr. 26.

Kun 10 sekunder skiller Anne-Mette Walbom fra Malene Nielsen. Vi ser frem til en nådesløs fight de kommende dage! Anne-Mette løb på 38:43 og blev nr. 30 i dag og ligger samlet nr. 27.

Deres klummeskribent tog sig god tid til at tænke over formuleringerne og løb på 27:43. Det blev til en 5. plads i dag, men jeg ligger samlet nr. 4.

Holdet ligger på en fornem 4. plads i mix-klassen og nr. 6 sammenlagt. Redaktionen mener, at det er noget af det bedste vi har set de sidste 10 år, især i betragtning af at de yngste på holdet er 55 år..

Og til sidst lidt lånte fjer…. Sara Schou Kristensen vandt dagens etape og ligger nu samlet nr. 2 med kun 12 sekunder til 1. pladsen. Vi hepper på Sara!

Anne-Mette i klitterne
Lennart i modvind
Lise viser overskuddet
Morten på vej i mål
Ole er flyvende i sandet
Paul langs vandet. Bemærk Lunar-racerne fra 2013!
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
24/9Afslutningsstævne i Greve
30/9Socialt løbearrangement i samarb...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne