FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
27/7 - 2022 Paul Stig Andersen
Etape Bornholm – dag 3    Skriv svar   Ret indlægget

Efter appetizer og forret ventede nu første hovedret – Almindingen.

Et væld af spørgsmål skulle besvares! Hvordan ville BACerne reagere når det for alvor gik opad?

Ville Rookiesene blive overvældet af situationens alvor?

Og sidst men ikke mindst:

Hvordan ville Kim Larsen håndtere sin nyvundne status som TV-darling? Ville der blive fulgt op eller ville andre forsøge at gøre ham rangen stridig?

I sandhed en spændende dag!

Etapen starter fladt – faktisk en anelse nedad. Ved 1 km starter den første klatretur som med en kort afbrydelse fortsætter til 3,3 km. Derefter et langt og rigtigt fint nedløb på over en km. Derefter starter klatretur nummer 2 som slutter lige efter 6 km. Derefter går det nedad til 7 km og ruten afsluttes med to mindre stigninger – den sidste op til mål. Ikke bare er der mange højdemeter – målet ligger noget højere end starten. Men det bliver meget værre i morgen.

Bakkerne og underlaget på ruten ligner meget Søvej og omegn, så dem der møder op når der er bakketræning på programmet – også selv om det gør ondt -  havde en fordel i dag.

Temperaturen havde fået endnu et nøk nedad, så vi løb i 15 graders varme hvilket var ganske fint og gjorde specielt anden halvdel af ruten væsentlig nemmere end sædvanligt at komme igennem.

I mål var det tydeligt at TV-tiden fyldte meget! Specielt Lennart luskede rundt foran kameraerne – i begyndelsen nonchalant med ryggen til – senere mere pågående. Også Lise forsøgte sig – men uden held.

Men SÅ slog de til! Lennart og Ole passede en studievært op og Kim var nødt til at reagere hurtigt for ikke at blive kørt helt ud på et sidespor. Resultatet var et længere interview i TV2-Bornholm, hvor de øste af deres uendelige viden om løb i almindelighed og bakkeløb i særdeleshed. De havde vist glemt at al mediekontakt skulle gå igennem Coach K, men den tager de givetvis bag en lukket dør.

Men nu til sandhedens time:

Kim Larsen har fundet sin tredje ungdom (må det efterhånden være) og løb på 38:45. Kim blev i dag en flot nr. 6 i H65-69 efter gårsdagens 9. plads og ligger nr. nu nr. 6 sammenlagt – 2 pladser frem og dagens højdespringer. Det er tydeligt at Kim håndterer mediecirkusset flot. Ja – det ligefrem motiverer ham!

Men der var virkelig krig på kniven i dag – også ude på ruten! Kun 2 sekunder efter kom Ole Kähler. Ole blev nr. 14 i dag og ligger 14 sammenlagt i H60-64.

Lise Thurmann løb på 40:32 og holder fast i tredjepladsen – både på dagen og sammenlagt.

Lennart Pedersen løb på 41:39 og blev nr. 38 i dag. Ligger samlet nr. 32 i H55.

Anne-Mette Walbom løb på 46:32 og blev i dag nr. 30 i K55. Anne-Mette ligger samlet nr. 28.

Malene Nielsen løb på præcis samme tid som Anne-Mette og den samlede tidsforskel er minimal. Men det er de små marginaler der tæller her og i det samlede regnskab ligger Malene nu nr. 26. Årsagen er en anden løber der har kilet sig ind imellem dem med 1 sekunds margin. Dér skal der ryddes op i morgen!

Kirsten Kähler løb på 51:04 og blev i dag nr. 18 i K60. Kirsten holder godt fast i 14. pladsen i den samlede stilling.

Morten Laursen løb på 52:19 og blev i dag nr. 67. Morten ligger samlet nr. 66.

Deres klummeskribent havde faktisk en fornuftig dag og løb på 32:57 hvilket gav en 4.plads på dagen og en sammenlagt 4. plads i H55.

Holdet blev i dag nr. 6, men dumper tekniske grunde ned på en 13.plads i den samlede stilling. Det ser ud til at årsagen er, at indtil i dag har man talt alle løbere med, men nu er det kun de 4 bedste der regnes med. Vores store bredde bliver derfor en ulempe i stedet for en fordel.

Sara Schou Kristensen hvis fjer vi stadig gerne låner, vandt på marginaler etapen igen i dag, og er stadig samlet nr. 2. Den udsendte medarbejder observerede Sara ved 7 km hvor hun lå forrest uden gruppe men med konkurrenten lige i haserne. Sara kom dog først over stregen på hundrededele.

Anne-Mette og Malene
Kim blandt jævnaldrene
Kirsten
Lennart
Lise med overskud - igen!
Morten
Paul
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
24/9Afslutningsstævne i Greve
30/9Socialt løbearrangement i samarb...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne