FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
30/7 - 2022 Paul Stig Andersen
Etape Bornholm - dag 5 – Rønne    Skriv svar   Ret indlægget

Så nåede vi til sandhedens time! Nu skulle det hele falde på plads og spændingen udløses. Ville vi kunne holde fast i de fornemme placeringer og hvad med duellen mellem Anne-Mette og Malene? Hvem skulle kåres til årets Rookie og hvad vil dette års Etape Bornholm især blive husket for?

Lad os starte med det sidste først! På trods af en uendelig række af højdepunkter skiller en begivenhed sig ud: Interviewet i Almindingen hvor BAC leverede hele tre ekspertkommentatorer på en gang. Her havde Søren Brostrøm, Peter Qvortrup Geisling, Kaare Mølbak og alle de andre virkelig noget at lære, når det kom til at formidle komplicerede samfundkritiske spørgsmål i øjenhøjde på den almindelige dansker. De øste ødselt af deres enorme viden inden for løb og det var næsten som at være der selv. Det var formidling og kommunikation fra allerøverste hylde!

Og så til årets Rookie: Anne-Mette gjorde det fantastisk, men Kim kunne hun alligevel ikke matche. Ikke blot blev han en fornem nr. 6 i H65 – som en af de ældste. Han håndterede også mediehysteriet forbilledligt og det hæmmede på ingen måde præstationerne – snarere tværtimod. Kim fik – sådan godt og vel – sine ”Fifteen Minutes of Fame” og lur mig om han ikke kigger forbi sin trofaste fanskare på Bornholm ved en senere lejlighed. Kim løb på 49:12 og blev nr. 5 på dagen.

Duellen mellem Malene og Anne-Mette blev nøjagtig så neglebidende spændende som forventet. Kun tre sekunder skilte dem ved starten, men Malene satte kniven i og udbyggede sin føring med 7 sekunder til i alt 10 sekunder i mål. Tillykke til Malene og imponerende hvordan hun holdt hovedet koldt i den afgørende situation. Mon ikke Anne-Mette går efter revanche til næste år?! Malene løb på 59:33 og Anne-Mette løb på 59:40. Samlet Malene nr. 26 og Anne-Mette nr. 27 i K55.

Lennart – Grønthøsteren fra Strynø – havde ladet maskinstationen danse på såvel hage som ben. Luftmodstanden skulle reduceres mest muligt og ikke bare gav det lækre køller, men også en super tid. Lennart løb på 53:11 og blev samlet nr. 33.

Lise Thurmann blev i D60 en meget flot nr. 2 på dagens etape med tiden 50:50. Samlet set holder Lise sin imponerende 3. plads.

Ole Kähler løb på 48:30 hvilket var en 12. plads på dagen. Ole blev samlet nr. 13.

Kirsten Kähler løb på 01:04:19 hvilket rakte til en 18. plads på dagen og en samlet placering som nr. 12 – 1 plads frem på listen fra i går.

Morten Laursen løb på 01:06:29 og blev i dag nr. 68. Morten rykker frem til nr. 62 i den samlede stilling – 3 pladser højere end i går. Det gør Morten til dagens højdespringer.

Deres klummeskribent løb på 42:47 og blev nummer 4 såvel på dagen som sammenlagt i H55.

Dermed lukker Bornholmsredaktionen ned for i år. Vi siger tak til løberne for en spændingsmættet uge – det har ikke været stof der har manglet! Endvidere tak til Coach K for at vise os vejen og tak til cheerleaderne for at få os til at skynde os (væk) når det virkelig gjaldt. Tak til kodenavn ”Bille” for insider-viden og tak til hele Etape Bornholm for at arrangere det bedste motionsløb i Danmark. Redaktionen ser frem til at slå portene op til næste års etape og har kapacitet til at rapportere om endnu flere BACere der forhåbentlig har fået lyst til at prøve kræfter med ruterne.

Lise - Dette års topplacering
Malene har sat kniven i!
Anne-Mette på vej i mål
Lennart med åleglatte ben!
Kirsten med overskud
Paul giver hvad der er tilbage!
Morten
Ole giver den gas
Årets Rookie!
Gruppen - det meste af den.
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
30/9Socialt løbearrangement med Klin...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne