FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
25/7 - 2023 Paul Stig Andersen
Etape Bornholm 2023 - Dag 1 - Hasle    Skriv svar   Ret indlægget

Sandhedens time var oprundet! Nu kunne det ikke udsættes længere og benene skulle tale!

Første etape i Hasle og omegn er en flad 10 km rute på vekslende underlag. Starten går på den gamle landevej og der løbes imod Sorthat Muleby (det er der faktisk noget der hedder). Efter 2 km tages der et par svinkeærinder væk fra vejen og godt midtvejs drejes der ned imod kysten hvor der venter cirka 1,5 km på naturstier. Her skal tungen holdes lige i munden for ikke at træde forkert på sten og andre ujævnheder. Efter knapt 7 km rammes det gamle tipvognsspor som forbandt Hasle Havn med lergravene uden for byen (det hedder ikke Hasle klinker for ingenting) og så går det ellers snorlige tilbage imod mål – tror man…. For 800 meter før mål svinges til højre hen over et rigtigt irriterende græsstykke indtil man rammer den gamle landevej igen og efter en kort runde i Hasle by løbes i mål på P-pladsen ved røgeriet. Vejret havde ikke været det mest lovende, men det endte med at blive ganske varmt og solrigt uden at være (så) ulideligt som sidste år. Faktisk ganske fine forhold til såvel løb som lidt hyggesnak bagefter.

Helt som forventet præsterede BACs løbere på øverste hylde men bedst af alle The Comeback Kid – Tina Kristensen - med en sikker førsteplads i K50-54 i tiden 45:20. Tina påstod at hun havde følt sig træt undervejs men med halvandet minut til nummer to i klassen er der nok nogen der først og fremmest er trætte af hende. Tina skulle holde datteren Sara i ørerne og det er ingen spøg, så Sara kvitterede med en sikker førsteplads i dameklassen. Tre ugers højdetræning i Spanien op til løbet fornægter sig ikke, og respekten hos konkurrenterne var så stor, så en ellers tilmeldt Sylvia Kiberenge klogeligt valgte at holde sig væk.

I den anden ende af skalaen viste Kirsten Kähler taktisk overblik ved at tage en hviledag mens vi andre knoklede i Hasle og omegn. Kirsten vil dermed være ekstra klar til de kommende etaper.

Jakob Hyllegaard har desværre ikke lagt CPH maraton bag sig fysisk og kom i problemer. Jakob løb på 41:53 og tager den med ro på de kommende etaper. Jakobs datter Koraline stillede op i børneløbet og løb de 3,4 km i tiden 26:52.

Et ungt og ubeskrevet blad - Carl Mossing – løb på 42:24 og ligger nr. 11 i H20-24.

Lise Thurmann løb på 50:19 hvilket må siges at være imponerende efter 10 dages stroppetur i Alperne med RIGTIGT mange højdemeter. I første omgang rakte det til en 5. plads i K60-64, men så gik gravergruppen i aktion og tjekkede de foranliggende løbere. En lille uregelmæssighed blev hurtigt spottet og Lise ligger nu på 4. pladsen.

Lige før Lise kom Dicte i mål i tiden 50:06, hvilket var klart godkendt og nok til en flot 3. plads i K55-59.  Meget kan dog ske endnu, da der kun er 21 sekunder til 4.pladsen, så kæden skal holdes stram! Det bliver spændende at følge.

Der var trængsel i sluttiderne omkring de 50 minutter og Ole Kähler var en af de mange. Ole løb på 49:49 og ligger nummer 6 i H65-69.

Jan Jansen er kommet i menneskehænder i en meget stærkt besat H60-64.  Jan løb på 44:55 og ligger på en 7. plads.

Morten Laursen løb på 01:12:58 og ligger nr. 98 i H50-54.

Og så kommer vi til rosinen i pølseenden – denne artikels forfatter…. Den trak sq tænder ud mellem 6,5 og 8 km, og jeg måtte slippe andenpladsen i gruppen. Torben Juul er løbet, men bag ham ligger vi tre mand med under et minut imellem. Jeg kom sidst med tiden 41:28. Mon ikke det er sådan det er… Vi får se.

I holdkonkurrencen ligger BAC på 6. pladsen med 59 sekunder til en 5. plads, så der er muligheder.

 

Paul

Dicte på vej i mål
Jan Jansen giver den gas!
Ole med overskud.
Tina på ved imod førstepladsen
Paul - fuldstændig afspændt og upåvirket!
Lise med luft til at vinke og smile!
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
24/9Afslutningsstævne i Greve
30/9Socialt løbearrangement i samarb...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne