FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
27/7 - 2023 Paul Stig Andersen
Etape Bornholm 2023 - dag 3 - Almindingen    Skriv svar   Ret indlægget

Hvilken dag der er hårdest i Etape Bornholm, er en smagssag, men 7,8 km med 127 højdemeter dagen efter en gang blytungt sand, kan mærkes af de fleste. Vi var nået til Almindingen, som faktuelt er den etape med flest højdemeter, selv om mange lider mere om torsdagen på Hammeren. Det vender vi tilbage til i morgen.

Almindingen starter fladt – faktisk lidt ned ad bakke – indtil det første kilometermærke passeres. Så går det ellers opad med en enkelt lille afbrydelse indtil cirka 3,2 km, hvor belønningen kommer i form af et laaangt snorlige nedløb som falder passende, så man både kan holde et højt tempo og komme lidt til hægterne igen efter den første klatretur. Efter et skarpt venstresving går det opad igen indtil 6 km, hvorefter et nyt nedløb venter – til dels på de stier man startede med at løbe op ad. Så tror man at man er ved at være i mål og det er man sådan set også men der er lige en pæn stigning tilbage. Den første del kunne man godt undvære, men de sidste 200 meter er opløbet op imod målportalen på Christianshøj.

Igen i dag blev Carl Mossing hurtigste BACer med tiden 32:42 hvilket gav en 10. plads i H20-24. Carl ligger også samlet nummer 10.

Næsthurtigste BACer blev skribenten med 33:27. Det gav en 5. plads på dagen og jeg holder med det sorte af neglene fast i en 4. plads i H55-59. Men med kun 26 sekunder at give væk af, er det bestemt ikke givet at jeg kan køre den hjem.

Jan Jansen løb på 35:44 og blev i dag nummer 7 og ligger også samlet på en 7. plads i den benhårde H60-64.

Tina Kristensen samler på 1. pladser og nappede den tredje af tre mulige i tiden 36:38 og har nu samlet 5:37 til nærmeste konkurrent. Meeen…. En gammel skade driller så der er et stykke til mål for Tina. Vi kender hende dog godt nok til at vide, at hun kæmper selv om benpiberne stikker ud, så vi krydser alt hvad vi har for at foden holder. Datteren Sara brager imod en samlet sejr hos kvinderne og har 6:38 til nærmeste konkurrent og dette uden rigtigt at have løbet sig ud. Angiveligt skal den have pedal de næste to dage og så bliver der RIGTIGT langt ned til konkurrenterne.

Jakob Hyllegaard cruisede igen igennem i tiden 37:35 hvilket gav en 25. plads i H45-49. Datter Koraline Rønhof Hyllegaard løb også onsdag i klassen 12-14 år og blev nr. 31 i tiden 17:51.

Dicte havde et rigtigt godt løb og kom i mål i tiden 40:13. Det gav en 4. plads på dagen, men Dicte holder fast i den samlede 3.plads med næsten 2 minutter at give af.

Lise Thurmann var lige efter Dicte med tiden 40:35. I første omgang gav det en 5. plads på dagen, men efter at Gravergruppen havde været i aktion og fået smidt en løber ud, som helt bestemt ikke var en kvinde +60, var Lise på 4. pladsen hvor hun også ligger sammenlagt med 3 minutter til nummer 4.

Ole Kähler løb på 44:25 og blev i dag nummer 11, men foran Ole var en del enkeltdagsløbere med friske ben, så Ole ligger på 5. pladsen i H65-70.

Kirsten Kähler løb på 50:33 og blev nummer 17 på dagen.

Morten Laursen løb på 58:01 og blev nummer 108 i H50-55. Samlet ligger Morten nummer 93.

Ude på ruten og ved opløbet stod Elena Efremova og heppede på BAC så det kunne høres over hele skoven. Elena kæmper med en grim fodskade som har holdt hende ude i flere måneder. Det er superærgerligt, for jeg skal love for at der var fart på Elena indtil hun blev skadet. Vi glæder os alle til at se Elena for fuld udblæsning til næste års etape, som hun allerede er tilmeldt.

Gravergruppen har fortsat efterforskningen af flæskestegsmafiaen, men sporet ender indtil videre hos en bagperson (det hedder den slags i vore dage) kaldet Laila. Vi taler styrtende summer og ynkelige menneskeskæbner, for stegen går direkte i Aorta. Så efterforskningen fortsætter! Gravergruppen har bestilt to flæskestegssandwich for på den måde at forsøge at trænge ind i de inderste cirkler. Those who talk don´t know – those who know don´t talk…

Dicte og Paul

Koraline på vej i mål
Dicte på vej i mål
Jakob med stort overskud
Jan Jansen ude på ruten
Kirsten flyver op ad den sidste stigning
Lise kan ikke få armene ned
Ole cruiser imod toppen
Paul er påtaget afslappet til ære for fotografen
Sara på vej mod førstepladsen
Tina med vindersmilet
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
24/9Afslutningsstævne i Greve
30/9Socialt løbearrangement i samarb...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne