FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
28/11 - 2021
DM Cross Ungdom og Senior    Skriv svar   Ret indlægget
Lørdag d. 27. november afholdt Korsør AM både DM Cross og 2. runde af Vinterturneringen. Som så mange gange før blev det afviklet på golfbanen og der var blevet lavet en 2 km rundstrækning, som skulle løbes 2 gange (junior piger), 3 gange (junior drenge), 4 gange (senior og masters kvinder) og 5 gange (senior og masters mænd).
Hos pigerne havde BAC Katharina Zobel og Emma Lawson-Smith til start i 14-15 års gruppen. De løb begge et flot og stabilt løb, hvor Katharina blev nr. 2 og dermed sølvmedaljevinder mens Emma blev nr. 8, hvor der ikke var særlig langt op til dem foran. Ærgerligt at vi ikke havde en tredje pige til start i gruppen og til holdet.
Hos drengene havde BAC Hjalte Dalskov og Marius Snedker Storgaard til start i 16-17 års gruppen. Hjalte førte gruppen med pæn margin efter 2 omgange, men herefter slog sygdom fra ugens løb igennem og han måtte desværre udgå. Marius havde sin debut i Cross og ved vinterturneringen og han løb fint og fik en flot 8. plads.
Hos mændene havde BAC Christoffer Frost-Jensen Johansen, Paul Hardiville og Peter Rønning til start. Paul måtte udgå cirka halvvejs i løbet, hvor han blev dårlig. Christoffer, som har sine store kvaliteter på 800m og 1500m, løb et super flot løb og kæmpede for at komme i Top 10. Der manglede lige en my, men hans store vintertræningsindsats gav pote og han fik en 11. plads og slog rigtig mange gode Crossløbere. Peter, som faktisk burde være i yngste mastersgruppe (blev sløjfet 14 dage inden DM) løb også et flot og veldisponeret løb. Der var kræfter til at løbe næsthurtigste omgang af hans 5 på sidste omgang og sluttede dermed flot af på en 34. plads.

18/11 - 2021
Joel Ibler Lillesø indstillet til "Bestsellers Olympiske Håb 2021"    Skriv svar   Ret indlægget
Billede fra DAF: Joel Ibler Lillesø
Joel Ibler Lillesø er først indstillet og herefter udvalgt, som én af de sidste tre til "Bestsellers Olympiske Håb 2021".
Bestseller skriver, at "Vi har aldrig fået så mange indstillinger som i år", så konkurrencen har været utrolig hård og det er super flot, at komme igennem nåleøjet og være blandt de 3 sidste.
Der skal derfor lyde et stort tillykke til Joel med at være nået så langt og der skal også lyde en kæmpe tak til Dansk Atletik Forbund for at indstille Joel.
BESTSELLERs globale kollegaer er med til at udvælge vinderen, der bliver præsenteret ved Sport 2021 lørdag d. 8. januar i Jyske Bank BOXEN i Herning, som kan ses direkte på DR1. Læs mere HER
10/11 - 2021
Joel vinder Bronze til Nordiske Mesterskaber i Cross hos juniorerne.    Skriv svar   Ret indlægget
Søndag d. 7. november blev der afholdt Nordiske Mesterskaber i Cross i Tullinge (Sverige).
Eneste deltager fra BAC var Joel Ibler Lillesø, der stillede op i juniorklassen. Dagen før var de ude og inspicere banen og vurderede her, at der "kun" skulle bruges 9mm pigge i skoene. Om natten havde det regnet og desværre blev pig-længden ikke revurderet på dagen før løbet. Det skulle vise sig, at være fatalt. For Joel og de andre danske drenge havde meget svært ved at stå fast, da underlaget meget hurtigt blev pløret pga. regnmængden og løberne der belastede underlaget.
Joel skøjtede rundt og havde også et styrt på 3. omgang. Han kæmpede dog alt hvad han kunne og vi må være tilfredse med 3. pladsen og en indiviuel Bronze i Juniorklassen.
Det blev også til en Sølvmedalje i holdkonkurrencen for de danske juniordrenge.
Hvis underlaget er bedre og de rette pigge bliver valgt, så er der mulighed for at tage revanche til EM-Cross, som afholdes d. 12. december i Irland.     
10/11 - 2021
Katharina Zobel vinder Young Star    Skriv svar   Ret indlægget
Katharina Zobel øverst på skamlen v "Young Star"
Lørdag d. 9. november afholdt Blovstrød Løverne "Young Star" et 5 km landevej/skov-løb for unge op til 17 år.
Her var BAC's Katharina Zobel (14 år) hurtigste pige og vandt dermed titlen som "Young Star".
18/10 - 2021
5 BAC-atleter udtaget til Landsholdet    Skriv svar   Ret indlægget

DAF har lanceret deres nye ”High Performance Program”, som bedst muligt kan beskrives, som den nye struktur for Elite-atleter og Talenter.
I den forbindelse afholdes der Talent Camp i Odense d. 29.-31. oktober, hvor U18-landsholdet samles.
Til U18-landsholdet og Talent Camp’en har Bagsværd Atletik Club fået udtaget følgende atleter:

Ida Hother le Fevre (2004), Hammerkast (U21-landsholdet)
Hjalte Dalskov (2005), 1500m
Ida Caroline Mørck (2006), Hammerkast
Sarah Engsig-Karup (2006), 100m
Katharina Zobel (2007), 3000m

Alle atleter og deres trænere ønskes et kæmpe tillykke med udtagelsen, som er et stort cadeau til dem og til Bagsværd Atletik Club. Dette viser samtidig, at der trænes godt og seriøst i alle ungdomsgrupper, som alle bidrager til det nye U18-landshold.

Alle 5 atleter rykker samtidig op i Bagsværd Atletik Clubs Elite- og Talentstruktur i kategorien A-talent.
Også et stort tillykke med dette.

11/10 - 2021
Det er nu muligt at bestille Klubtøj    Skriv svar   Ret indlægget
Webshoppen lukker 31.10.2021 med forventet levering i uge 50.

Her er lidt information om fremgangsmåden, som vi håber at I videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

Inden du kan kan bestille skal du registrere dig/oprette en konto.
Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Create an Account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en/teamshop/bagsvaerdAC2021

Eller logind med teamkode: bagsvaerdAC2021 

Du skal modtage en ordrebekræftelse fra os når din ordre har er gennemført.

Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00.
8/10 - 2021
Eremitageløbet d. 10. okt. 2021    Skriv svar   Ret indlægget
Traditionen tro stiller mange BAC´er  til start i dette løb. Der er fælles mødested før og efterløbet  på det sædvanlige sted som også er BAC "cheer zone" Stedet fremgår af billedet. Skulle man have lyst til at bage en kage eller lignende er der sikkert mange der vil sætte pris på at nyde dette efter løbet.
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
5-7/13/1Dommerkurser
Nyheder 
28/11 DM Cross Ungdom og Senior
18/11 Joel Ibler Lillesø indstillet til &q...
10/11 Joel vinder Bronze til Nordiske Meste...
10/11 Katharina Zobel vinder Young Star
18/10 5 BAC-atleter udtaget til Landsholdet
Medlemmerne