FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
9/2 - 2023
Christoffer og Joel udtaget til Landsholet    Skriv svar   Ret indlægget
Landsholdet til Nordenkampen, som afvikles søndag d. 12. februar kl. 10.55 - 16.00 i Karlstad (SWE), er nu udtaget.
Dansk Atletik har udtaget 2 atleter fra Bagsværd Atletik Club, hvilket vi skal være meget stolte over.
De 2 atleter er Christoffer Frost-Jensen Johansen, som skal løbe 1500m (kl. 14.05) og Joel Ibler Lillesø, som skal løbe 3000m (kl. 14.45).
I udtagelsesskrivelsen skriver Dansk Atletik bla.:
Dansk Atletik er stolte over at kunne ønske dig et stort tillykke med udtagelsen til NORDENKAMPEN i Karlstad i den kommende weekend! Vi vil også lykønske din træner og klub og det øvrige bagland, der alle har en væsentlig andel i den anerkendelse, som denne udtagelse også er!
Link til arrangørernes hjemmeside er her: https://www.smfriidrott.se/nordenkampen-2023/, hvor der både er tidsskema og startlister.
Foreløbig kan det informeres om at SVT2 sender kl. 13.30 - 16.00.
22/2 - 2023
To Guld og en Sølv til DMinde    Skriv svar   Ret indlægget
I weekenden d. 18. og 19. februar blev der afholdt Danmarksmesterskaberne i Indendørs Atletik i Randers. Bagsværd Atletik Club havde 3 deltagere til disse mesterskaber Christoffer Frost-Jensen Johansen, Joel Ibler Lillesø og Hjalte Dalskov, som alle deltog i Mellem- og Langdistancediscipliner.
Om lørdagen stod den på 1500m, som de alle 3 var tilmeldt. Joel var desværre ramt af efterveerne af noget sygdom som sad på luftvejene, så ifm. opvarmningen blev det besluttet, at det ikke var i dag at Joel skulle ud i en hård konkurrence. Da løbet startede tog Christoffer teten, så han kunne bestemme tempoet, som blev holdt passende højt. Det forholdsvis høje tempo gjorde at en del af konkurrenterne faldt fra, så der kun var 3 mand der fulgte bag Christoffer. På de sidste par omgange blev der trykket lidt mere på gaspedalen, så de restrende også måtte slippe Christoffers ryg. Christoffer kun løbe over målstregen som ny Danmarksmester i tiden 3.47,07, hvilket kun er 0,77 sek. fra mesterskabsrekorden. Flot løbet af Christoffer, at han fra spids og dermed uden hjælp fra andre løber et suverænt kontrolleret løb og på en så hurtig tid. Hjalte (2005) kæmpede også i feltet og han kom ind på 7. pladsen i tiden 4.08,01, hvilket er ny PB.
For dem der gerne vil se løbet, så ligger det resten af februar her: HER 
og man kan spole frem til 2:17:15, hvor M 1500m starter.
Om søndagen stod den først på 3000m, hvor Joel var tilmeldt. Joel blev igen testet under opvarmningen og det blev besluttet at give det en chance. Fra start lagde Joel sig ind, som nr. 2 i feltet, som blev trukket i et forholdsvis lavt tempo. Første km blev tilbagelagt på 3.00. En enkelt løber kom op foran, så der blev løbet en anelse hurtigere på den anden km. (2.50). Joel ventede med at gå frem til der manglede 1100m og satte her et højt tempo. 2 mand evnede at følge Joels tempo og desværre kunne den ene spurtbesejre Joel på selve opløbet, hvilket gjorde at Joel måtte nøjes med Sølvmedaljen. Joel tilbagelagde den sidste km på 2.30. Joel skulle måske have sat højt tempo noget tidligere, men det er svært når man stadig render rundt med efterveerne af sygdom.
Senere stod den på 800m, hvor både Christoffer og Hjalte var med. Hjalte kom desværre i B-heatet, hvor de kun var 3 mand. Hjalte tog tilgengæld ansvar og satte tempo fra start. Den ene konkurrent blev hurtigt sat, mens den anden lå lige bag Hjalte. Konkurrenten havde lidt mere tilbage til afslutningen end Hjalte, der have trukket hele vejen, så Hjalte blev nr. 2 i heatet i tiden 2.01,68. En tid der er helt op til Hjalte’s bedste.
I A-heatet tog Christoffer fronten fra start og satte pænt tempo, så de første 400m blev afviklet på ca. 60 sek. Herefter blev tempoet hævet og kun en enkelt konkurrent kun følge med. Men det kvælende høje tempo gjorde, at også han måtte give fortabt på sidste omgang og Christoffer kunne løbe over målstregen som dobbelt Danmarksmester for weekenden. Christoffers vinder tid blev på 1.54,05, så de sidste 400m blev tilbagelagt på fine ca. 54 sek.
For dem der gerne vil se løbene, så ligger de resten af februar her: HER 
og man kan spole frem til 2:41:20, hvor M 3000m starter, 4:13:40 M 800m B-heat og 4:20:25 M 800m A-heat.

25/2 - 2023
Joel Ibler Lillesø udtaget til EM Inde 2023    Skriv svar   Ret indlægget

Joel Ibler Lillesø er af Dansk Atletik blevet udtaget til Europamesterskaberne i Indendørs Atletik, der afholdes i Istanbul (Tyrkiet) 2.-5. Marts 2023. Joel skal løbe 3000m indledende lørdag d. 4. Marts kl. 10.

Ifm. udtagelsen skriver Dansk Atletik:
Dansk Atletik er stolte over at kunne ønske dig et stort tillykke med udtagelsen til Europamesterskaberne i indendørsatletik 2023. Mesterskabet afholdes i Istanbul, Tyrkiet. Vi vil også lykønske din træner og klub og det øvrige bagland, der alle har en væsentlig andel i den anerkendelse, som denne udtagelse også er!

Der skal også fra Bagsværd Atletik Club lyde et stort tillykke til Joel samt et held og lykke i Tyrkiet.

Link til European Athletics side vedr. EM inde 2023: HER

Link til Mesterskabernes hjemmeside: HER
2/3 - 2023
Klubtøj    Skriv svar   Ret indlægget
BAC´s  webshop hos Trimtex er nu klar og vi håber at mange kommer til at benytte sig af dette tilbud.

Webshoppen lukker 19.03.2023 med forventet levering i uge 18

Det er vigtigt at bestille inden tidsfristen. Vi kan desværre ikke lægge til ordrer som kommer ind efter at webshoppen er lukket.

Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en_DK/search?cgid=BagsvaerdACNS2 

Klik ”login” hvis du allerede har en konto på trimtex.dk eller ”New account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

”Activate teamcode” klik ”Login”

Hvis du kommer væk fra siden, kan du logge ind med teamkode: BAC2023

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge, så klik her og se vores informations film:
https://trimtex.eu/en/sizeguide/customer-service-b2c-Sizeguide.html

Du skal modtage en ordrebekræftelse fra os når din ordre har er gennemført.

Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00.
3/3 - 2023
Joel løber indledende heat på 3000m ved EMinde    Skriv svar   Ret indlægget
Lørdag morgen kl. 08.00 (dansk tid) løber Joel Ibler Lillesø indledende heat på 3000m ved EM i Indendørs atletik. Joel løber i Heat 1 ud af 2, hvor de 6 første i hvert heat samt 3 tider kvalificerer sig til finalen.
Dette kan ses på DR2, der sender hele morgen og formiddag fra Istanbul.
Joels heat kan ses på billedet.
3/3 - 2023
BAC til DMU-Inde    Skriv svar   Ret indlægget
I weekenden d. 4. og 5. marts afholdes DMU-inde i Skive. Bagsværd Atletik Club stiller til start med 7 atleter, som har 14 starter til sammen. Startlister og resultater kan findes på Roster på HER .
BACs starter kan ses på billedet.
13/3 - 2023
BAC status ved DMUinde 2023    Skriv svar   Ret indlægget    Se flere billeder

I weekenden d. 4. og 5. marts 2023 blev Danmarksmesterskaberne for Ungdom afviklet i Skive.

Bagsværd Atletik Club stillede med 7 atleter, som var Hjalte Dalskov, Troels Jøhnk, Freja Snedker Storgaard, Anders Rosenberg Jessen, Kasper Libak Rasmussen, Rumle Flindt-Egebak og Simon Zaveri Poulsen. Desuden supporterede Lars Bach Jensen og Carsten Rytter atleterne igennem hele weekenden.

Tre atleter skulle tidligt lørdag løbe 400m. Alle (Freja, Kasper og Simon) var debutanter på distancen og de klarede det alle flot. Erfaringerne med hvornår det strammer til på en 400 m vil ruste dem bedre til næste gang. Freja fik i sit heat i P17 68,42 og var godt træt de sidste 100 meter. Et friskt udlæg kostede lidt tid. Godt et sekund hurtigere og man er i top 10 - så tæt var det.

Anders havde lovet trænerne tre personlige rekorder til dette DMU-inde. Den første kom lørdag eftermiddag med resultatet 1,71 meter i D17 Højde. Anders kom over med “clear air” og især første forsøg på 1,74 var rigtig godt. Det blev til en fjerdeplads med samme resultat som bronzevinderen - men lidt flere nedrivninger. Tillykke Anders - vi glæder os allerede til 60 m hæk og 200 søndag.

Første M/L-atlet i ilden var Troels, som skulle ud og dyste på 3000m i D16-17. Den planlagte taktik var nok lidt for optimistisk og derfor måtte Troels sænke tempoet undervejs, hvor han også blev overhalet af nogle af konkurrenterne. Troels kæmpede dog helt til mål og blev belønnet via en 6. plads med en ny PB på 3 sek. med tiden 9.24,91.
Senere lørdag skulle Hjalte konkurrere på 800m i D18-19 (Junior), hvor der blev lagt en taktik sammen med en anden deltager om, at Hjalte skulle sætte pænt højt tempo de første 300m og den anden deltager skulle herefter gå frem og trække de næste 300m, hvorefter de hver især skulle konkurrere til mål. Formålet var at en konkurrent der havde løbet 50 sek på 400m skulle ”ristes” og allerhelst sættes af inden løbet skulle afgøres. Planen lykkedes perfekt og på de sidste 200m var det kun de 2 ”planlæggere”, der skulle afgøre guld og sølv imellem sig. Hjalte pressede allerede på på modsatte langside, men blev afvist, hvorefter der blev trykket igennem med alt ud af opløbssvinget og hele vejen til målstregen, hvor de begge dykkede med alt hvad de havde. Det var helt tæt og ingen af de 2 kunne holde balancen efter passage af målstregen, hvor de tumlede rundt. Det var med meget spænding, at EL-tiden granskede målfotoet og efter en ulidelig lang venten blev det offentlig gjort, at Hjalte Dalskov vandt med 0,06 sek. Herefter kunne Hjalte primært udnævnes til Junior Danmarksmester med vindertiden 2.00,58, hvilket er en forbedring af hans PB, som blev sat i Malmø tidligere i år med 0,36 sek.

På dag 2 her fik Anders omsat løftet om tre personlige rekorder til dette DMU-inde. Først forbedrede Anders sin 60 m hæk PB fra 10,56 til 10,14 sek. Løbet var langtfra vellykket teknisk, men det var nu også kun anden gang Anders prøver. På 200 m forbedrede Anders sin inde PB fra Pallas med 0,04 sek. til 25,28.

Rumle fik en lille forstrækning i baglåret til Pallas og har kæmpet for at blive klar. Derfor nøjedes Rumle med 200 meter individuelt. I dag forbedrede Rumle sin inde PB fra Pallas med 0,3 sek. til 24,52. Baglåret holdt nogenlunde - men 3 ugers skånetræning havde naturligvis sat sig lidt på formen og skarpheden.

Søndag skulle både Troels og Hjalte løbe 1500m i deres aldersgruppe.
Troels var første mand på 1500m i D16-17, hvor taktikken var lidt mere forsigtig efter gårsdagens erfaring. Efter starten og nogle hundrede meter, så fandt løberne på plads i feltet og det var med Troels nede på 6. pladsen. Der blev holdt et pænt højt tempo frem mod de sidste omgange, hvor det skulle afgøres. Troels fik sat ekstra godt gang i hans lange ”stænger”, da det resterende var til at overskue. Det medførte at Troels kunne overhale flere konkurrenter og han nærmede sig kraftigt de 2 forreste. I sidste halvdel af opløbssvinget skulle Troels til at gå forbi den næstforreste, men han trak ud lige foran Troels, som måtte bremse op for at undgå et sammenstød. På opløbet trykkede Troels igen på for at gå forbi og det blev meget meget tæt på målstregen. Troels måtte nøjes med 3. pladsen og bronze med sølle 0,03 sek. og 0,32 sek. til de 2 forreste. Havde Troels fået frit løb til målstregen var der stor sandsynlighed for at han havde vundet. Troels løb i den flotte tid 4.10,00, som er over 5 sek. bedre end hans udendørs PB.
Herefter skulle Hjalte løbe 1500m i D18-19, hvor han skulle slås med gårsdagens sølvmedaljevinder på 800m samt vinderen af 3000m. Og vinderen fra 3000m vidste godt, at der skulle tempo på fra start for at gøre de mere udprægede mellemdistanceløbere trætte. Det var kun Hjalte der kunne hænge på i det høje tempo, hvor alle andre meget hurtigt gav fortabt. Hjalte kunne hænge på til 1200m, hvor og Hjalte måtte slippe taget. Hjalte holdt dog godt på til målstregen og fik en flot 2. plads og Sølv i tiden 4.05,34. Tiden var en forbedring af PB med 2,67 sek., som Hjalte satte til Senior DM.

Kasper og Simon i Længde-debut til et DMU - vist Simons første Længde-konkurrence nogensinde. Det gik fint - taget en hård 400m i benene i betragtning. Kasper sprang lidt under sommerens niveau, men med 5,32 var han kun en placering fra finalen. Simon fik fine 5,03 meter med trætte og ømme ben. Godkendt begge.

Tak til alle 7 atleter for en flot indsats for klubben. Mange flere af de gode unge atleter som klubben rummer burde tage med til DMU og få en fantastisk oplevelse.

<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
31/525/10Træner og dommer kurser, klubben...
3-4/623/5Eurotrack - Frederiksberg
10-11/626/5CPH Open Hvidovre
17-18/62/6Øst Danske 2023 10+år
21/616/6Sommerstævne - Ballerup
1/722/6Åbne Østmesterskaber Masters
Nyheder 
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
24/4 DM 10K 2023 i Århus
20/4 Mia indleder udesæson med 2 meget fl...
18/4 Motionsudvalgets beretning til GF 18....
Medlemmerne