FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
23/7 - 2022
Joel Ibler Lillesø officielt udtaget til U20 VM    Skriv svar   Ret indlægget
Nu er Joel Ibler Lillesø officielt udtaget til U20 VM, som skal afvikles i Cali (Columbia).
Mesterskaberne forløber fra d. 1. til d. 6. august og Joel løber direkte finale på 3000m fredag d. 5. august kl. 17.00 lokal tid.
Pt. forbereder Joel sig i højdetræningslejr i Sestriere (Italien) sammen med Christoffer Frost-Jensen Johansen og der er tegn på, at Joel kommer i topform til mesterskaberne. Joel rejser fra Sestriere og til Columbia torsdag d. 28. juli.

I udtagelsesskrivelsen skriver Dansk Atletik:
Dansk Atletik er stolt over, at kunne ønske dig et stort tillykke med udtagelsen til VM-U20 i Cali! Vi vil også lykønske din træner og klub og det øvrige bagland, der alle har en væsentlig andel i den anerkendelse, som denne udtagelse også er !
27/6 - 2022
3xDanmarksmester, 1 Sølv, 1 Bronze og en 4. plads ved Store DM 2022    Skriv svar   Ret indlægget
Medaljørerne fra BAC ved DM 2022
I weekenden 24. – 26. juni blev der afholdt Store DM (Danmarksmesterskaber på bane) i Aalborg, som en del af ”DM Ugen”.  DIF havde samlet en stor del Danmarksmesterskaber på samme tid og geografiske sted (Aalborg) for at skabe større opmærksomhed og kaldt det ”DM Ugen”. Og større opmærksomhed fik atletikken, da DR via DRTV og en del på DR1 sendte fra Skovdalen Stadion i Aalborg.
Bagsværd Atletik Club havde en lille trup på 4 atleter, men til gengæld en trup med høj kvalitet. Vi savnede nogle atleter fra Kast og Sprint, som har niveauet til at være med, men desværre ikke kunne være med af forskellige årsager. Derfor måtte vi nøjes med Paul Hardille (Frankrig) på 3000mF, Mia Helene Mørck på 800m og 1500m, Christoffer Frost-Jensen Johansen på 800m og 1500m samt Joel Ibler Lillesø på 5000m. De 3 ”ægte” danskere havde et helt fantastisk DM i 2021 med hver deres mesterskab og en ekstra sølv til Christoffer, så der var rigtigt meget at leve op til og det var med lidt frygt for om de kunne gøre det lige så fantastisk igen her i 2022.
Om lørdagen var første mand i ilden Paul på 3000mF, som ikke kunne vinde hverken mesterskab eller medalje pga. hans franske statsborgerskab, men han kunne fint vise BACs farver frem. Han gjorde det flot og kom i mål på en 4. plads i tiden 9.40,85, som kun er lidt mindre end 11 sek. fra Senior Klubrekorden, men til gengæld var det ca. 23 sek. hurtigere end den tidligere U23 Klubrekord.
Herefter var det tid til 1500m og med kvinderne først, så var det Mia’s tur til at konkurrere. Det var med spænding på udfaldet, da der var samlet rigtig mange gode mellemdistanceløbere i samme felt. Mia har ikke gjort så meget ud af den længere distance, så derfor var det også lidt usikkert, hvad hun rent faktisk kunne. Mia fik placeret sig helt fremme bag den forreste, hvilket var ideelt og her lå hun helt frem til sidste omgang. Der var 2 løbere som lige havde lidt mere end Mia på dagen og som Mia måtte slippe, men Mia løb en sikker Bronzemedalje hjem i tiden 4.24,01.
Så var det mændene og Christoffer, der indtog løbebanen med den forsvarende mester fra Bagsværd. Der var lagt en taktik om at der skulle godt tempo på, for at udmarve de hurtige afsluttere. Den meget rutinerede mesterskabsløber Nick Rostgaard Jensen har det med at tage fronten og herefter trække tempoet helt ud af feltet. Dette måtte ikke ske. Nick forsøgte præcis dette, men allerede i første sving gik Christoffer forbi og satte tempo på. De første 2 omgange i et behersket tempo, men herefter blev der skruet op på tredje omgang og endnu mere på de sidste 300m. Det var der ingen der kunne svare på, så Christoffer kunne løbe over målstregen som vinder i tiden 3.44,92 og han forsvarede dermed hans Danmarksmesterskab. Løbet i front på de sidste 1350m !!!
Så samlet resultat på førstedagen var 1 Guld, 1 Bronze og en 4. plads på 3 starter, hvilket var mere end fuldt ud godkendt.
Om søndagen var det vores 800m-løbere, der først skulle konkurrere og det var med mændene og Christoffer først. Også her ville vi gerne have tempo på og derfor gik Christoffer frem fra start. Det gik rigtig fint og i godt tempo på hele første omgang, men så var Nick Rostgaard Jensen åbenbart blevet træt af Christoffers tempoløb. For på den sidste halvdel af opløbssvinget på første omgang samt første halvdel af første sving på anden omgang jagtede Nick op gennem feltet og op på siden af Christoffer, hvor Nick prøvede at mase sig ind på Christoffer, som dog forsvarede sig ved at holde Nick væk med den ene arm. Nick blev åbenbart overrasket over at Christoffer forsvarede hans position, hvorefter at Nick kortvarigt kiggede på Christoffer og derefter SLOG Christoffer. Efter løbet blev Nick fuldt fortjent diskvalificeret. Christoffer mistede kortvarigt balancen, men fik heldigvis hurtigt styr på sit løb igen. På opløbet var der en enkelt, der lige havde overskud til at presse sig forbi Christoffer, så han måtte nøjes med 2. pladsen og Sølvmedalje i tiden 1.50,72.
Herefter skulle Mia forsøge at forsvare sit mesterskab på 800m. Mia tog spidsen fra start, så hun kunne kontrollere tempoet. Der var kun et par af konkurrenterne, der prøvede at følge med og på opløbet kunne Mia sætte det afgørende tempo og sætte den sidste konkurrent, så hun kunne løbe over målstregen en ensom majestæt og vinder i tiden 2.06,10. Dermed lykkees det flot Mia at forsvare hendes Danmarksmesterskab.
Sidste BAC’er var Joel, der skulle løbe 5000m. Joel var stor favorit, da han havde en årsbedste på 13.29,58, som var langt hurtigere end de resterende. En ting er personlige rekorder og årsbedste, noget andet er, når der skal løbes om mesterskabet. Men det blev heldigvis en opvisning og meget sikker sejr til Joel. Joel ventede til der var løbet 2900m, hvor han havde ligget og afventet i anden position, men herefter satte han tempo og de andre gav hurtigt op. Joel fik rimeligt hurtigt opbygget et forspring på over 100m og herfter kunne han løbe kontrolleret i mål i tiden 14.17,07. Joel vandt dermed sit andet Danmarksmesterskab på 5000m og forsvarede hans titel fra 2021.
Anden dagen gav dermed 2 Guld og 1 Sølv, hvilket også var mere end fuldt godkendt.
Samlet fik vores 4 atleter 3 Danmarksmesterskaber, 1 Sølv, 1 Bronze og en 4. plads i 6 starter, hvilket er SUPER FANTASTISK. Vores lille klub er jer meget taknemmelige for, at I stiller op på den største scene i Danmark og præsterer så enormt flot.
Hvis der er nogen der ikke har set konkurrencerne, så kan de ses her.
Lørdag HER

3000mF M spol til 00:15:00
1500m K spol til 01:01:00
1500m M spol til 01:12:30
Søndag HER
800m M spol til 01:34:00
800m K spol til 01:41:00
5000m M spol til 01:58:30
Såfremt at man ønsker at se og høre kommentatornes præsentation, så skal der startes lidt inden de angivede tider.

22/6 - 2022
........    Skriv svar   Ret indlægget

17/6 - 2022
Joel forbedrer DJR på 1500m    Skriv svar   Ret indlægget
Torsdag d. 16. juni ved Copenhagen Athletic Games på Østerbro Stadion deltog Joel Ibler Lillesø på 1500m. Desværre var der afbud fra Christoffer Frost-Jensen Johansen, da han var blevet syg.
Joel kom i mål som nr. 7 i tiden 3.42,65, hvilket er ny PB, men også en forbedring af hans egen danske U20-rekord, som tidligere lød på 3.44,50.
Det var dog ikke et ideelt løb for Joel, da han skulle ud og ind og op og ned i fart flere gange, så formen er til noget der er endnu bedre.
Mia Helene Mørck var tilbage på dansk grund og her ydede hun et meget flot pace-arbejde, da hun trak de første 1425m til UG på kvindernes 3000m.
12/6 - 2022
Mia løber 2.05,17 i USA    Skriv svar   Ret indlægget
Lørdag d. 11. juni løb Mia Helene Mørck 800m ved Portland Track Festival i USA i b-heatet. Ved den seneste tids løb har det ikke helt klappet for Mia til trods for, at træningen har tydet på, at der skulle være noget godt på vej. Lidt ærgerligt at vi skulle bevare tålmodigheden så længe, men så kom der også en fantastisk god tid fra Mia. Mia blev nr. 2 i tiden 2.05,17, som er hendes næsthurtigste tid nogensinde og kun 0,4 sek fra PB. Det var Mia’s sidste stævne i hendes amerikanske sommersæson og hun rejser nu hjem til Danmark med ankomst på tirsdag. Dermed har I alle mulighed for personligt, at ønske hende tillykke meget snart.
12/6 - 2022
Christoffer nr. 2 i Watford (England)    Skriv svar   Ret indlægget
Lørdag aften d. 11. juni løb Christoffer Frost-Jensen Johansen 1500m i Watford ved British Milers Club, hvor han var kommet i B-heatet. Christoffer havde fået den næstinderste startposition og desværre startede han for forsigtigt. Derved kom alle de andre der startede længere ude væltende ind foran, så Christoffer kom til at ligge blandt de sidste i det 17 mand store felt. Efter 500m, hvor Christoffer måtte helt ned bag den sidste mand for at komme ud, så løb han uden om 13 mand og op bag en lille udbrydergruppe, som bestod af paceren og 2 andre løbere og som han nåede efter 750m. Paceren slog ud efter 800m og Christoffer lå nu i tredje position, hvor han kunne lade sig trække med. Med 350m tilbage bliver der hul mellem de 2 første, hvor Christoffer går uden om med 250m igen og optager jagten på den forreste løber. Christoffer afslutter flot de sidste 300m på 42,9, men når ikke den forreste. Tiden blev dog Christoffers næsthurtigste 1500m i 3.43,48 og med tanke på den meget lidt hensigtsmæssige start på løbet, så er der tegn på nogle endnu hurtige tider og mon ikke Christoffer havde vundet løbet med en bedre start.
Løbet kan ses HER ved at spole frem til 3:16:00
12/6 - 2022
Hjalte sætter PB på 1500m    Skriv svar   Ret indlægget
Ved Copenhagen Open i Hvidovre stillede Hjalte Dalskov (2005) op på 1500m i Mænd Senior. Hjalte fulgte med feltet og den første omgang var helt perfekt. Næste omgang løb feltet nok i hvert fald 2 sek. for langsomt, mens den tredje var rimelig. Så skulle der spurtes de sidste 300m, hvor Hjalte også sluttede rigtig godt af og fik tiden 4.07,84. Luftveje og lunger virkede rigtig godt i dag, så derfor blev der mulighed for Hjalte for at løbe stærkt og det medførte så en Personlig Rekord på ca. 1,5 sek.
<< Ældre   Nyere >>   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
18/9 CPH Half 2022 - BAC resultater
11/9 DMU 2022 Mellem/Lang
29/8 Hackerangreb på vores medlemssystem ...
19/8 BAC jubilæumsfest program
7/8 Joel nr. 6 ved U20 VM
Medlemmerne