1. dag ved DMU 16-22 år: Guld og Sølv
12/9  RET
Rasmus Baltzersen i hæsblæsende spurtopgør.
Ved første dag af DMU for 16-22 år i Ålborg havde BAC 3 atleter til start. Det blev 3 rigtig gode resultater, som helt overskyggede en grå dag med let regn i en del timer.
Første atlet i ilden var Joel Ibler Lillesø, som skulle løbe 1500m i D17. Han var kæmpe favorit, da han havde en PR der var 15 sek. bedre end den næstbedste. Men en ting er at løbe hurtigt i et felt med hare, noget andet er at skulle skabe det hele selv til et mesterskab. Men efter at hele feltet havde taget det MEGET roligt de første 700m og lå klumpet meget sammen, så tog Joel sagen i egen hånd og skruede gevaldigt op for tempoet. Enten var der ingen andre der turde at gå med eller også kunne de ikke gå med, for meget hurtigt oparbejdede Joel et forspring på 30-40 meter. Det forspring kontrollerede Joel hele vejen til mål og han vandt dermed Guld og kunne kåres til Danmarksmester.
På samme distance i D19 stillede Rasmus Batzersen til start med mulighed for at tage en sølv- eller bronzemedalje, for en af konkurrenterne var Markus Kirk Kjeldsen og han har et niveau over alle andres. Fra start løb Markus afsted mens resten havde indstillet sig på at skulle løbe om sølv og bronze. Rasmus fik placeret sig lige bag de forreste og hver gang at han faldt lidt tilbage, så fik Rasmus ved brug af mindst mulige ressourcer sig manøvreret frem lige bag de forreste igen. Herved fik Rasmus et løb, hvor han sparede mest muligt på kræfterne og var klar til at det hele skulle afgøres til sidst. På sidste omgang bliver der skruet op, hvor Rasmus følger fint med og en ny mand rykker på modsatte langside, hvor Rasmus igen er med lige bagved. 3 mand ligger skulder ved skulder lige foran Rasmus med 230 meter igen. Inden svinget overhaler Rasmus den første. Efter et lille "slagsmål" i starten af svinget, så lykkes det også Rasmus at komme forbi den næste i udgangen af svinget. Den sidste havde desværre fået et pænt forspring ifm. Rasmus' 2 overhalinger, men Rasmus kommer rigtigt stærkt og lukker mere og mere af hullet. Han er ved at være tæt på, da der mangler 20m, hvilket virkelig giver ham blod på tanden. Rasmus giver den fuld Power og det lykkes at overhale den sidste lige før målstregen. Dermed vandt Rasmus en fuldt fortjent og flot tilkæmpet Sølvmedalje.
Signe Xin von Rosen var til start på 100m i P17. I B-heatet kom hun rigtigt flot ud af blokken og holdt en god frekvens og høj speed til stregen. Hun kom i mål på fine 13,78 (Vind 0,0) og fik en pæn 12. plads.
 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt