2. dag ved DMU 16-22 år: 3 x SØLV
14/9  RET
Søndag var der hele 3 med i hammerkast fra BAC.
Ida Hother le Fevre i P17 startede og havde en fin pr. på 46,68m med i bagagen fra sidste weekend. Men som alle vi kastere har prøvet det, drillede opvarmningen og det fortsatte ind i konkurrencen. Men Ida fik en fin 4. plads med 42,14m.
Julius Klein D17 slog til i første forsøg og satte en fin pr. på 47,06m (den gamle fra DM i kastemangekampen på hjemmebane var 45,34m). Det gav Julius en meget fin anden plads og velfortjent Sølvmedalje.
Benjamin Klein, som ellers har diskossen som favoritdisciplin, kastede i D19 og var meget tæt på sin pr. med 32,39m og fik en 5. plads.

Senere kastede Benjamin Klein også Spyd i D19. Her blev det til en fin 4. plads med 41,01m, som er PR med 60 cm.
Joel Ibler Lillesø havde valgt, at tage udfordringen op på 800m i D17, i stedet for at tage en stensikker guldmedalje på 5000m. Det var bla. imod en Viborgløber, der havde bedste tid på 1.54,94 og som havde et ry for en fantastisk finish. Derfor skulle der også fart på fra starten i et forsøg på at gøre modstanderen træt og i bedste fald få ham sat af. Joel lægger ud i 26,6 og 27,9, som giver en første runde på 54,5, men med Viborgløberen lige i hælene. Næste 200m går på 28,9 og samme status. I svinget begynder der at blive et hul til Viborgløberen, men på opløbet stivner Joel og han bliver passeret 30 meter fra mål. Joel løber i mål i den flotte tid 1.54,36, som er bedre end Søren Jøhnks KR i D17 og vinder Sølvmedalje. Et løb der giver en rigtig god erfaring til Joel, hvor disponering kun læres ved at løbe lige til grænsen igen og igen og desuden kan farten også bruges, når man gerne vil vinde de store finaler på de længere distancer, hvor der afsluttes meget hurtigt på sidste omgang.
Rasmus Baltzersen var en af favoritterne på 800m i D19 og taktikken var at følge med lige bag de forreste og så prøve at slå til på de sidste 130m. Rasmus udførte taktikken til punkt og prikke, men en konkurrent åbnede med 150m igen med en fantastisk finish. Her kunne Rasmus ikke helt afslutte lige så kraftfuldt og løb derfor i mål som nr. 2 i den fine tid 1.57,05, hvilket er SB. Endnu en meget fortjent Sølvmedalje til Rasmus.
Noah Grunnet Nouri var sidste BAC’er i aktion og det foregik på 5000m i D19. Noah var godt med halvvejs, men så blev der rykket, hvor Noah ikke kom med. Noah prøvede senere at gå frem og lukke hullet, hvilket dog ikke lykkedes. Noah kom i mål på en fin 5. plads i tiden 16.00,85, som er Noahs tredje hurtigste tid på distancen.
Signe Xin von Rosen var tidligt oppe søndag morgen for at springe længdespring i P17 gruppen. Signe har i år sprunget 4,75 meter og var fuldt fortjent med til mesterskabet. Efter en rigtig flot 100 meter dagen før var der dog lidt rust at spore, hvilket er helt naturligt når Signe pt. er på efterskole og ikke får trænet helt så meget atletik. Men Signe gav som vanligt alt hun havde at skyde med og fik afsluttet de fire runder med 4,31 meter, hvilket var Signes bedste notering i konkurrencen. Godt kæmpet Signe.
Lia Palmberg Nordhald har haft en stærk corona-sæson med ny PR på 1,57 meter og et højt bundniveau med spring på 1,54 meter og derover  til alle stævner. Derfor var Lia også blandt outsiderne til P17 højde finalen søndag kl. 13.10. Vejret var bestemt ikke højdespring venligt stemt med støvregn og køligt. I de seneste to uger op til mesterskabet havde Lia trænet et nyt lidt længere tilløb med 9 skridt i stedet for 7 skridt som normalt. Det var en konsekvens af Lia’s deltagelse i årets senior DM, hvor det var tydeligt, at Lias vej til spring i 1,60-1,65 klassen skal gå via en højere tilløbshastighed. Det kræver styrke og god timing, men Lia og træneren var enige om at satse lidt.  Om det var derfor Lia var lidt usikker på dagen eller om det var lidt ”favorit-nerver” er svært at sige. Men tilløbet og timingen drillede Lia. Og det blev kun til en notering på 1,51 meter og et par gode forsøg på 1,55. Det rakte desværre kun til en utaknemmelig fjerdeplads -selvom Lia på en normal god dag kunne have løbet med guldet. En sjuskenedrivning i første forsøg på indgangshøjden 1,48 meter viser sig bagefter faktisk at koste en bronzemedalje Øv, men man lærer hele tiden. Og når man tør tænke på at gå til tops, risikerer man altid at stå bagefter med lidt skuffelse i kroppen. Det tager nu ikke noget fra Lias flotte sæson og det flotte træningsarbejde Lia altid står for. Det er kun et lille bump på vejen og Lia kommer flot tilbage!
Nu venter endnu et DMU i næste weekend, hvor de 14-15 årige afvikler deres mesterskab i Hvidovre. Igen i COVID-19’s tegn, men klubben har ikke desto mindre en pæn deltagelse af de unge talenter i klubben. Mere om det mesterskab her på hjemmesiden i næste uge. Der er god gang i klubbens talentudvikling i alle øvelsesgrupper og grund til at glædes over en fin udvikling i klubben.

 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt